RISE!

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Епа време си му е, все пак не е StarCraft!denik написа:Само че като изкарат Дота 2 догодина (която ще е със самостоятелен енджин), имам чувството че War-a ще издъхне съвсем
Gipo написа:Пенис
Патка
а
о
TheChosen1 написа:даджайците
Ко речи?Vermic написа:Скоро СК2 ще е най-добрата алтернатива даже и за дота ;д
Vermic написа:Скоро СК2 ще е най-добрата алтернатива даже и за дота ;д
Сложи си я просто на 1280х1024the_presator написа:Хора помагайте отскоро се наложи на PC да сложа widescreen монитор и сега независимо на каква резолюция ми е играта картината винаги е разтегнатаДори на 1080p, която уж я има в настройките е същата работа. Четох в нета и много хора имат същият проблем, та сега се мъча да подкарам в такъв режим, че да имам черни ленти отляво и отдясно, но отново каквото и да правя все тая. Разбърниках се в настройките на монитора там нямам нещо, което да засяга отделни програми или игри, всичките настройки са ъм... за цялостна промяна. От CC-то на ATI също гледах, трябваше да имам някаква отпция за "do not scale" видях, че не е включено.
Вече се чудя какво да направя, а изобщо не ми се играе така играта, доста е гадно![]()
Ако има някакви други решения, които оправят картината дори и без черни ленти казвайте.
Саше, "веднъж", ше кажеш че си играл WoW и си имал лвл 90 орк уориърHigh_voltage написа:Li4a e geroq s nay golqm damage 6toto ka4va pove4e inteligence ot drugite geroi magiosnici.
Vednuj imah li4-10 lvl damage 72-78 i 1050 mana taka 4e...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Въпрос на време е garrison-ите да прерастнат в RTS.bai vasil написа:warcraft 4 nqma ima
preglatnigo
WOW do grob