Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Боят пред джамията в София.
Публикувано на: 25 Май 2011 02:34

Виж си линка горе, сочи към стажантски програми :arrow:

Иначе тази църква я знам, виждал съм я лично и не се намира в центъра на Истанбул, а в квартал Фенер, но пак е близо де :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Май 2011 23:41

Brick Top написа:
@Грим - Приемаш много буквално всичко, което съм написал, дали, защото така ти изнася, или, защото аз съм се изразил хаотично/неправилно - не знам. Надявам се на второто.

Виж какво, истината е, че в много от нещата, които пишеш/казваш си прав. Спор няма. В голяма част, ролята си на опозиция взимам само поради една единствена причина и предполагам, че и сам ще се досетиш каква е тя. Няма абсолютно нищо против четенето на книжки, независимо на каквата тематика - всеки с интересите си. Имам против това, което съм срещнал неведнъж в постовете ти. А именно, твърдото заставане зад теорията и приемането и като манна небесна. Като, за да не ме разбереш погрешно - не, не смятам, че е грешна, нито пък се съмнявам акуратността й. Приеми фактът, че не всички твоята начетеност в областта на политиката и икономиката. Няма как всички да разбират от всичко. НО, това не пречи на всеки един човек да има поглед и мнение по даден проблем.

Ето, участвайки сега в тоя разговор искам да разбера кое точно, от това, което написах приемаш за мрънкане? Като го определяш като мрънкане, пречи ли му да е истина? Истината мрънкане ли е? :D Ти си решил да следваш политическа кариера - ок. Примам, че с това очакваш да допринесеш с нещо, не да мрънкаш. Аз от своя страна не съм толкова наивен и просто смятам да дам шанс и на себе си и на държавата и да се опитам да избутам тук учене, работа, кариера, без да се набутвам в сивата икономика с дребните далаверки, за които споменах по-горе.

Няколко бързи въпроса, съвсем сериозно, очаквам и сериозен отговор.
1. Обясни ми къде не съм прав или греша в "тъповатите си крайно неконкретизирани прогнози"? Щом ги определяш като такива, значи имаш по-добри или поне добър аргумен срещу моите. Така казано, сам разбираш, че няма да ме откажеш от тези ми разбирания.

2. Къде казвам, че нетолерантност има само тук? Нетолерантност има навсякъде, НО само тук хората МАСОВО виждат спасения в нея.

И накрая с най-добър тон - искам да се образува дискусия, един на друг да обясним кой къде не е прав и защо. Не просто да си чешем езиците, убедени в правотата си и в крайна сметка - нищо. Толкова ли е трудно да оставиш за малко този така типичен тон за теб и да си поговорим като големи хора?

Виж ся, не съм ти написал пост от два реда, та да не давам поне частична яснота за това с което не съм съгласен с теб и смятам, че не си прав. Ти от няколко месеца ми джафкаш зад всеки пост колкото да кажеш някоя псувня и сега искаш от мен да ти говоря неща така както си ги говоря с хора на маса на по бира. Е, не става. Нямам и времето което имах последните дни честно казано, та не мога да го отделя да пиша големи постове. Не съм и в този форум да водя дълбокомислени беседи, разликата между моето и твоето хранене е че аз се пъна и да вкарам някакви аргументи докато флеймя наоколо, щото, еми разпускащо ми е еби му майката. Затова и ме изкарвате най-арогантния задник тука, секаш налагам собственото си мнение на всички. Да имаш личен поглед е фундаментално право, както и на мен ми е фундаментално да се държа сякаш няма друго мнение, а не е като да няма, дори и в усложняването на спора който водим тук и само научен поглед да вкараш, пак ше сблъскаш няколко научни теории и ше се дигне спор, и даже това няма да значи че която и да е е грешна. Ама аз не пиша тука за да разбера общественото мнение за случилото се пред джамията и кой по каква логика го подкрепя или не, а просто изказвам моето си виждане и който чете да си решава дали го подкрепя или не. И да, прави ми душевна чекия да го напиша злобно и арогантно и ако може някой да ми опонира та да се подръгляме малко. Обичам да споря, ама като седня с приятели винаги трябва да сдържам тона, дори и отсреща да получавам тъпоглавост та чак да ми се опъват нервите, и затова го избивам тук. Насрахте се с ЕРИК Е АРОГАНТЕН и някакъв си "тон", ама се знаем с една камара форумен народ и пара ше заложа че никой не ме е видел на живо да показвам същото поведение. Та ако искаш друго - на маса, може би, някой ден, а дотогава - майка ти е педал. :D
Иначе евала за поста, казвам "благодаря" за отделеното време да напишеш пост адресиран лично към мен и да се сдържиш и веднъж да не изпсуваш та да сгрееш душата. Просто знам каква е мъка да го направиш. :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 27 Май 2011 14:58

Ернестин написа:
Vermic написа:
БАУУУУ

БАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

БАААААААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Това трябва да е Високият Тон?

Именно - това е B минор с внезапна модулация от един цял тон надолу до А, след което хармониците преминават към равно шумово съдържание от около 30-40hz, което действа стимулиращо на сфинктера и води до завършек с екстаз - насиране (major).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com