Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 25 Май 2011 13:29

DJ Cat написа:
...

Не си заслужава, братле, не се хаби. Спести си нервите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 13:31

Прав си, по-добре с нетърпение да очаквам какво ще напише за Deus Ex, Skyrim и Mass Effect 3.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 13:34

Ти се похвали с пц то и след като ти казах колко ти е изостанло почна да ме обвиняваш мен че аз се хваля. Питай хората които играт с 580 колко кадара вадят http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1026899&mpage=1 или ти си некв спецялен хакер с многото пари дето изкарса 120% повече кадри от игрити ти си некв специалист братле.
Цитат:
Ето казвам ти го в прав текст - играя играта на максималните възможни настройки без АА и си върви с 50-60 кадъра
Колко си прост моето момче не си разбрал че юберсемпинга включва аа дори да е изключено от опциите явно говориш по енерция или озбщо не заеш какво говориш.
Цитат:
As you'd expect, it's a high end option: "The whole scene is rendered multiple times to give best possible texture and object details and antialiasing (better than antialias and anisotropy even on highest settings)." The developer says this is intended only for those with both the best possible CPU and GPU available now (X4 980 / i7 980X and 6990 / 590).
Май малко не си запозант с материята

Цитат:
Нито си ми акъла, нито си ми на парите, нито си ми на уменията
Да не съм ти на акъла понеже не съм толкоз малоумен колкото тебе. [quote] За парите ти няма да коментирам тва явно показва колко си прост, А много ясно че не съм на уменията ти понеже щом играеш с юберсемпинк без аа ми е ясно колко ниска са уменита ти в компютърно отношение камоли в някво друго. Изказа се 2 пъти по-неподготвен за любимата си игра аз дето не я играя съм по-запозант с нея. Засрами се и млъкни и и ходи да игареш някоя друга игра с юберсемлинг без аа. Хахаха баси ламята с умения пари и интеуект уеко в уево

и ДРанкис е прав спеси си опитите момче колкото и да се опитваш само повече и повече показваш невеството си и селската си натура

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 13:40

Виж братле в опциите пише АА, махам го. Пише Ултра слагам го. Не си губя времето, като теб, да се ровя с часове по сайтове. Нито се ровя, нито се интересувам от производителност при различни игри, разбирам от видео карти, процесори, рамове, охлаждания, захранвания - с една думя помня какво съм видял и мога да сглобя конфигурация, нещо, което ти се видя че не можеш.

Това че ти четеш някакви сайтове за производителност на видеокартите и за настройки, може би ти трябва защото се занимава с нещо такова професионално. Аз съм в съвсем друга насока, но пък мога да сглобявам конфигурации на хора, които имат 4 бона и не знаят какъв комп да си вземат, а се имат за много хитри. Айде кажи нещо за някоя друга игра, да ме позабавляваш малко, може да ти давам пари да ми станеш шут.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 13:47

Ми нали имаше много умения бе братлее за кво тогава се изгалаш така генрално в темата за любимата си игра. Еми тва имало в опците и си мисли че като изключи аа и ще му се дигнат кардите. Ебаси глупака вместо да земе да прочете как да си я сетне тои селтака си мисли че много разбира и си вика аз съм с интеуект с умения я го знам бе. Ми знаи си братле имаи си умения видехме те колко знаеш и колко са ти уменията. Ти не знаеш как да си настроиш графиката и се излагаш още преди да си почнал да игареш. Пари щял да ми дава ходи си купи гъзарска дрешка селско дупе видяхме те колко си прост селски ерген.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 14:03

Как да ти обясня че не ме ебе АА ли има или не ? На стария комп с АА ми бавеше и в момента имам навик да го махам. Имам умения да сглобявам конфигурации ти казах и знам кое с кое е добре да върви, а ти не го знаеш. Ама продължавай в същия дух, сигурно четящите си им забаве с простотията си, аз съм и свикнал.

И това за парите и комповете - аз обсъждам защо ме кефи играта и ти идваш с насрания си гъз брато и започваш да говориш, как нямало съм право да говоря така за играта, защото компа ми не можел да я подкара на макс. Еми да го лапаш на макс си го подкарвам и тук не успя да изпъкнеш. Понеже нямаш какво да кажеш и обърна темата на лични нападки, защото си насран и не можеш да напишеш пост над 5 реда. Да не говорим че мисълта ти тече като диария и какво къде си казал, въобще забравяш и даваш само направо с някакви думички без да помниш какво искаш да кажеш и какво си тръгнал да пишеш. Затова си забавен на всички, аз одобрявам да има форумен шут.

Ако не беше тръгнал да се гъзариш с компютъра си, сега щеше да разбереш още 20 неща в които Фейбъл 3 е по-тъпата игра. Щях да спра да се занимавам с теб, но ти смени темата и започна да говориш съвсем други глупости.

Научи се да мислиш и да се изразяваш и да следиш мисълта на другия. Гледай каква е темата и какво ти се пише и се опитай да пишеш смислени неща, а не рандом думи. Въобще не говорим за препинателни знаци и правопис, говорим да пишеш смислени изречения, които като ги прочетеш да става ясно какво искаш да кажеш.

А другия ми по-добър съвет е към теб да отбягваш РПГ-та и да не ги обсъждаш, а да се насочиш към бойните игри където не се изисква английски ( слаба твоя страна) и където не се изисква мисъл. Фейбъл, Год оф Уор, Байонета, Текен, Мортал Комбат. Няма нищо лошо да играеш последните 2 и аз го правя, но за теб са единствени, които отговарят на уменията за анализиране и мозъчния капацитет. Сори, сърди се на майка си или по-точно на това че не четеш и не се развиваш, а на 30 години си останал с акъла на 13. Даже любимата ти игра не разбрах защо те кефи, освен че можеш да пърдиш и да си обличаш героя и да се правиш на пънкар. Аз харесвам кинематографични игри, които да ме потапят, ти харесваш алтернативни светова от 1001 нощ в които да се правиш на пънкар, цар и рицар. Прав ти път, отивай да събираш ключове и да отваряш врати.

Поне този ми пост прочети, ако автоматични си дошъл до това изречение и знам че нямаш избор и трябва да пишеш в темата за Вещера, защото фейбъла никой не я пипа и там няма дискусии. То какво да се дискутира, кой тоалет е най-подходящ ли ? Или коя е най-хубавата къща. Или липсата на инвентар и адекватни менюта. Или че играта е за 7 годишни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 14:38

Така очевидно темата завива в някаква необятна посока такаче и аз да се включа ( нема Вещер в работата).

iddqd до момента вижда основно как се пениш че играта не струва. Като основният ти довод е "Шоколада е гаден истината е във ванилията". Ако нямаш нищо против демонстрираи великолепният си интелект и ни отвори очите колко сме заблудени да се интересуваме от Вещера ( този позьор на съвременната РПГ сцена).
Ако може ползваи един два нови редове и можеби някоя друга точка.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 14:49

DJ Cat написа:
Прав си, по-добре с нетърпение да очаквам какво ще напише за Deus Ex, Skyrim и Mass Effect 3.

Не ми пука какво ще пишат и плюят хората, само да излезе Мас Дефекта :D А ако е ръшнат боклук като DA2, аз първи ще я изтрия от харда :lol: То "боклук" на Bioware обикновено би се водил "много добра игра" за други компании (Обсидиан да речем), но на качеството ще се държи до последно.

За Deus Ex и Skyrim ми е все тая, не са ми в списъка на очаквани заглавия :)

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 25 Май 2011 19:31

Хора, въпросът ми е доста тъп, но как по дяволите става канадската борба ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 19:57

blackmaster написа:
Хора, въпросът ми е доста тъп, но как по дяволите става канадската борба ?!

с мишката, трябва кръгчето да остане в очертанията на линията докато не го биеш.

Профил

Публикувано на: 25 Май 2011 21:54

Spoiler for Mystic River:
В Чаптър 2 съм някъде по средата, но не знам къде и как да стигна до разбитата лодка от Mystic River quest- а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 22:16

Абе... аз ли нещо или имаше 2 акта само. А третия беше 1 час някъде.
И верно къде е Mystic River

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Публикувано на: 25 Май 2011 22:51

Не съм минавал този специфичен куест, но ето...

Spoiler for Mystic River:
От леговището на троловете вземете пътя, който се пада от лявата им страна. След двуминутно ходене и кратък сблъсък с харпии се натъквате на голяма лодка (разбита) със сандък в нея. Мисля, че тази ви трябва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2011 06:45

E за тва знам. Ама акт 3 къде е? Акт 3 е 1 час!!! Аз ли пропускам нещо?

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2011 10:55

Пичове, има ли вече пач ? От един момент нататък играта тотално се сбози. Дропеше здраво след един разговор с Хенселт, сложих нови драйвери за видеото и се оправи. Е да, ама кур, от време на време пак дропи. А като чета notes в инвентара и целия комп забива.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2011 13:28

Stylized Corpse написа:
Пичове, има ли вече пач ? От един момент нататък играта тотално се сбози. Дропеше здраво след един разговор с Хенселт, сложих нови драйвери за видеото и се оправи. Е да, ама кур, от време на време пак дропи. А като чета notes в инвентара и целия комп забива.

+1 Играта геройски загина малко преди края на акт 2. Крашва на 10 минути, да не говорим, че на 30 прави някви фриизове дето само рестарт ги оправя...

From summer sands to Armageddon's reach

Профил Skype

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 26 Май 2011 13:51

Аз нямах такива проблеми като с вас. Само един път ми крашна и това беше в края на първа глава. Най-вероятно е от skidrow крака проблема. Аз съм с оная версия дето е 6.34gb голяма. Пробвайте с нея.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2011 14:41

Сериозни технически проблеми с играта не съм имал, освен, че оптимизацията й много куца и на произволни моменти решава да убие кадрите за няколко секунди. Но нито един краш не е правела досега. Може би съм късметлия :lol:

Поляците са много зле с кодирането, напомнят ми за младините на Bioware :)

Профил

Публикувано на: 26 Май 2011 15:24

И аз съм от късметлиите, нито един бъг или краш, ако не броим името на една снажна селска девойка - "woman_crowd_elf519591". :)

Пробвайте да потърсите из isohunt или Пиратския залив за кракнати пачове.

Профил

Публикувано на: 26 Май 2011 16:25

Пак пиша за Mystic River
Spoiler for :
Кога мога да намеря кораба- преди или след като махна проклятието? И къде е Troll lair? А куеста ми го показва като завършен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost