Автор |
Съобщение |
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 23 Май 2011 14:15
Добре пробвах я отворената бета. Изглежда доста интересна играта, с цялата тази костумизация, която е налична. Един проблем, обаче - след като напръскам със спрей 1вия таг и се насоча към втория(това е съвсем първата мисия на "лоште") и играта ми забива тотално, а заедно с нея и целия комп и след като лаптопа ми няма рестарт бутон съм принуден да извадя кабела и батерията, за да го стартирам отново. Някой друг да има този пролбем? И само не ми казвайте да пробвам с alt+F4, Cntrl+Alt+Del и други такива, не падам от Луната, нямам комп от 2 дена, пробвах и по този начин, нищо не помага.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 23 Май 2011 14:18
Управлението на колите все още е ужасно, мислех че са го оправили от платената версия на времето :/ Все още колата реагира 1 секунда след като си натиснал на коя посока ще завиваш.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 23 Май 2011 17:01
Theron Fears написа: Добре пробвах я отворената бета. Изглежда доста интересна играта, с цялата тази костумизация, която е налична. Един проблем, обаче - след като напръскам със спрей 1вия таг и се насоча към втория(това е съвсем първата мисия на "лоште") и играта ми забива тотално, а заедно с нея и целия комп и след като лаптопа ми няма рестарт бутон съм принуден да извадя кабела и батерията, за да го стартирам отново. Някой друг да има този пролбем? И само не ми казвайте да пробвам с alt+F4, Cntrl+Alt+Del и други такива, не падам от Луната, нямам комп от 2 дена, пробвах и по този начин, нищо не помага. Натискаш и задържаш бутона за старт на лаптопа за некъде 5-10 секунди и компа се изключва без да има нужда да изваждаш батерия и т.н.А за този проблем-Нямат ли нещо като Report Bugs система?
|
|
|
|
|
I am Alive
|
|
В момента играе: Modern Warfare 2 Multiplayer Only
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 23 Май 2011 18:19
Може ли линк за сваляне?
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 01:18
http://www.gamersfirst.com/index.php?q=downloadДърпаш това, то е за теглене на коя да е тяхна игра.
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 10:29
Lich King написа: Управлението на колите все още е ужасно, мислех че са го оправили от платената версия на времето :/ Все още колата реагира 1 секунда след като си натиснал на коя посока ще завиваш. Днес пуснаха ъпдейт, оправиха управлението, вече всичко си е както трябва.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 11:04
Да, мерси че го пуснаха след като изтрих играта
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 11:38
Lich King написа: Да, мерси че го пуснаха след като изтрих играта Хаха, не си й дал много шанс. Тъкмо намерих гардеробната и пак ми заби за н-ти път днес. Мисля, че е защото лаптопа ми прегрява(което си е малко абсурдно), но и на настолния комп пак забива.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 11:48
Ами щото съм играл платената още от първата затворена бета, и си мислех че тия бакии са оправени. Иначе и на мен първия път в гардероба ми заби с out of memory (???), ама втория път нямаше проблем (за безплатната версия говоря).
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 24 Май 2011 12:01
При мен не е само на гардероба, ами на случайни места, лого тръгнах си правя пак заби, карам си колата и заби, а на лаптопа имах чувството, че яйца на очи можех да си напрявя.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 02:31
Играта иска МНОГО рам, 4гб при виста/7 (ако е 32битова трябва 3ГБ ключа да се активира за да може да се оползотвори 4тия гигабайт), и май 2-3гб ако е ХР. Затова и ви дава тази грешка, ако сте с по-малко.
|
|
|
needar
|
|
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 08:03
Хора идваите в Patriot (EU2) и ако сте полиция търсете Needar а ако сте бандит Gerry, направил съм клан ала бала и пишете да ви инв вътре. Ще става фън !
___________________________________ Who Care ?!?
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 08:11
мех аз заради тая игра си сложих още рам и наистина помага... сега само процесора трябва да сменя ама него мога и да го клокна ама така като гледам май ще се местя в американски сервер щото всички хубави кланове са там ама ще видим ся как ще се развият нещата
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
needar
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 08:38
Абе идваи в Patriot (EU2) там ще си направим само БГ-та
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 08:57
Telba написа: Играта иска МНОГО рам, 4гб при виста/7 (ако е 32битова трябва 3ГБ ключа да се активира за да може да се оползотвори 4тия гигабайт), и май 2-3гб ако е ХР. Затова и ви дава тази грешка, ако сте с по-малко. С 4гб рам съм на Уин 7, процесора ми е Intel Core i5 430M, видеото ми е Ati Radeon HD 5650, направо е нереално как тази игра източва всичките ресурси, отделно съм с подложка с вентилатор и пак прегрява. Отделно играта е супер небалансирана, при мисиите ни пуска 2ма 10 ранк против един 60ти, никакъв шанс за победа на нашия отбор, ние имаме от тъпите Scar-ове, той със някъв наточен снайпер. Поправка: В момента сървърите са затворени, пускат ъпдейт, който би трябвало да оправи мачмейкинга!!! Needer, вече имам герой в ЕU1, но предложението за изцяло бг клан ме заинтригува може и да си направя герой и в другия сървър.
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 14:03
Нищо не са направили, все още скапаният мачмейкинг - аз съм 13 ранк играя с един 9 ранк против 2ма 113 ранк. Добре те малоумни ли са, какви са шансовете да направя дори фраг..... лейм лейм
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 15:19
Последно, заслужава ли си да се пробва, че да почвам да дърпам клиента???
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 15:30
Не. (10 chars)
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 15:37
Theron Fears написа: Needer, вече имам герой в ЕU1, но предложението за изцяло бг клан ме заинтригува може и да си направя герой и в другия сървър. кажи ако нещо да почнем заедно че ни ми се игра сам с нов герой
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
needar
|
|
|
|
Заглавие: Re: All Points Bulletin Closet Beta Публикувано на: 25 Май 2011 22:06
Търсете ме в скайп за да ви добавя в общият чат в Скайп за АПБ - България Skype: Needar_95
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|