Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 24 Май 2011 19:44

Еми мен и в началото ми е ебати лесното в един кладенец съм в началото и ги убиваш само с мишката, като отвреме навереме пускам някоя магия. Супер лесна е тоя дето каза че е била за умни се успокоява по този начин, че е умен, но ако си мисли че е умен щом играе уичер 2 значи е суепр тъп.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Май 2011 20:23

Стрелка North на минимапа
http://www.gog.com/en/forum/the_witcher ... nter/post1

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 20:26

iddqd написа:
Еми мен и в началото ми е ебати лесното в един кладенец съм в началото и ги убиваш само с мишката, като отвреме навереме пускам някоя магия. Супер лесна е тоя дето каза че е била за умни се успокоява по този начин, че е умен, но ако си мисли че е умен щом играе уичер 2 значи е суепр тъп.

бил си ги само с мишката щото си тъп и играеш на easy. Пусни на insane, да видим до къде ще стигнеш :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 20:34

Тоя па на иизи. Това че ти си некадърен и не може да ги биеш на нормал само с мишката си е твой проблем. Просто си прекалено слаб въпреки че си играл много това явно не ти е в плюс. Може да съм играл супер малко и явно пак съм доста по добър от теб щом ги смазвам само с мишката. То си е до играч има бавни играчи като теб има и такива като мен, на които им е по-лесно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 21:12

То ще кажеш във фейбъл на последната трудност не ги убивам само като си помисля за тях. Тук бойната система е много по-комплексна и интересна. По-точно цялата игра е много по-комплексна и интересна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 21:19

iddqd написа:
Тоя па на иизи. Това че ти си некадърен и не може да ги биеш на нормал само с мишката си е твой проблем. Просто си прекалено слаб въпреки че си играл много това явно не ти е в плюс. Може да съм играл супер малко и явно пак съм доста по добър от теб щом ги смазвам само с мишката. То си е до играч има бавни играчи като теб има и такива като мен, на които им е по-лесно.

играл си тоториъла на нормал и много ти знае устичката. Нали ти казах, като ти е лесно и бойната система ти се струва елементарна пусни на insane и кажи до къде си стигнал. Аре, искам да направиш клип как на insane ги биеш само с двете копчета на мишката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 21:24

Кво значи комплексна? Тази игра се свежда до помпане на няколко копчеа и пускане на магиики. В фейбъла е същото просто битките са сложени не на главен план и точно за това са ги направили по-леснички защото не всеки иска да се млати само кати идиот, а ако иска това си има слецялизирани бойни игри като бионета и год оф уар. Интелигентните хора са разрали че едно рпг няма смисъл да слага битките на преден план и да ги прави суепр трудни защото е ясно че никога не може да настигне истинските боини игри които изброих горе и точно за това фейбъл набляга на дизайн, атмосфера, много опции управляване на кралства взаиомотношения с хора и общо взето се стараят да пресъздадът отворен свят в които да си правиш квото ти е кеф. Докато тук си ограничен до помпането на няколко ботона като идиот и дори да се изърдиш не можеш в тая игра.
Цитат:
играл си тоториъла на нормал и много ти знае устичката. Нали ти казах, като ти е лесно и бойната система ти се струва елементарна пусни на insane и кажи до къде си стигнал. Аре, искам да направиш клип как на insane ги биеш само с двете копчета на мишката.
Мен ме кефи да ми е елементарно и да ги смазвам с 2 бутона незнам какво е туториал но минах доста нивенца. Не съм мазохист олигофрен дето да се пуска на инсейн само и само за да умира то и така ми е досадно без да умирам пък представям си ако умирах колко ли малоумно щеше да ми е всичко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 21:49

Чакай сега.... нали битките бяха лесни ? Сега казваш че нямало нужда да са трудни ? И как от 1 час игра разбра че битките са фокуса ? Фокусът на играта са диалозите, персонажите и историята. Във фейбъл фокуса е да си обличаш героя и да купуваш имоти и да станеш крал.

Сам си противоречиш, а и мнението ти е на човек, който на практика не е играл играта. Със същата компетентност, мога да говоря за игри, които ще излизат след една година. Аз ти казвам, виж колко си играл Вещера, като игрално време и си пусни фейбъла за същия гейм тайм и ще се хванеш за главата, колко светлинни години назад е грозника Молиньо.

Аз ако искам Open World RPG, което не се фокусира на история, а на изследването на света, ще играя Skyrim след 6 месеца, а до тогава Обливиън. Доста по-добри игри.

Уичър съчетава в себе си история, диалози, крафтинг, изследване, бойна система И ИЗБОРИ. Dragon Age съчетава също супер иновативна бойна система, нетрадиционна за днешните РПГ-та, страхотна история и сетинг, култови персонажи и яка епика. Фейбъл нищо не съчетава, а го дава на автопилот след първата, като цока от феновете пари, заради любовта към франчайза. Може да се сравнява с Two Worlds 2, като за мен въпросната е една идея по-добра.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 24 Май 2011 21:51

а мно сексове има ли уа ъъъ?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 22:02

Абе деба има ли некъв начин да си оптимизирам графиката ? (не съм чел останалата тема че бъка от споилери) Поне не съм в София и искам да я играя на лаптопа, ама само на low ми върви без да сече и то пак не е 100% гладко... А лаптопа си ми е пушка, игри като metro 2033 ми вървят гладко на медиум. (само рамта е 3гб, но бърза)

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Май 2011 22:19

Играта си е неоптимизирана, но бих ти препоръчал поне последните драйвери за видеото да си свалиш. Аз като си свалих бета драйверите от сайта на NVIDIA, един вид се подобриха фпс-ите...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 22:53

Цитат:
Сам си противоречиш, а и мнението ти е на човек, който на практика не е играл играта. Със същата компетентност, мога да говоря за игри, които ще излизат след една година.
Със същата комплексност говориш за фейбъл. Също така за да игареш уичер 2 или фейбъл 2 ти трябва възможно най-силното пц което може да намериш, а тук аз съм с най мощното пц така че аз най добре мога да вида кое е по-добро понеже го виждам доста по добре от теб. Става дума при мен уичера изглежда и върви доста по както си трябва и мога да дам по-обективно мнение. Чуда се на такива хора дето хем играта им бави, хем не е нищо осоебенно хем се кефат като луди. Толкоз ли сте заъсали.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:00

Отлична игра, GOTY за мен засега. ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:33

Draksis написа:
Играта си е неоптимизирана, но бих ти препоръчал поне последните драйвери за видеото да си свалиш. Аз като си свалих бета драйверите от сайта на NVIDIA, един вид се подобриха фпс-ите...

При инсталирането на тези бета драйвери ми излиза надпис че ако ги сложа мога да повредя сериозно компа сега или след време желателно ли е да ги слагам?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:58

Бета драйвери никога не е желателно да се слагат.

Профил

Публикувано на: 25 Май 2011 00:28

По принцип - не, затова е по-препоръчително да запазиш системата си с restore point.

Всъщност, ако не знаеш какво правиш, по-добре не се занимавай и игнорирай поста ми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 10:21

iddqd написа:
Цитат:
Чуда се на такива хора дето хем играта им бави, хем не е нищо осоебенно хем се кефат като луди. Толкоз ли сте заъсали.

Играта изглежда чудесно и на медиум.
А ти целия вониш на компелски. Доста тъжен живот живееш изглежда...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 12:22

iddqd написа:
Цитат:
Сам си противоречиш, а и мнението ти е на човек, който на практика не е играл играта. Със същата компетентност, мога да говоря за игри, които ще излизат след една година.
Със същата комплексност говориш за фейбъл. Също така за да игареш уичер 2 или фейбъл 2 ти трябва възможно най-силното пц което може да намериш, а тук аз съм с най мощното пц така че аз най добре мога да вида кое е по-добро понеже го виждам доста по добре от теб. Става дума при мен уичера изглежда и върви доста по както си трябва и мога да дам по-обективно мнение. Чуда се на такива хора дето хем играта им бави, хем не е нищо осоебенно хем се кефат като луди. Толкоз ли сте заъсали.

Компютъра ми е по-добър от твоя със сигурност и играя на ултра, без АА, защото така ме кефи. Играл съм и двете игри, а ти си играл едната и не можеш да си обективен. Ако ще си мерим пишките, да започваме?

Рам 4гб ддр 3 Corsair
Gigabyte GTX 580
I7 960 3.2 ghz
Периферията ми е 24 монитор Benq и клавиатура, мишка и слушалки на Рейзър.

И ко прайм ся ? Имам повече от достатъчно да играе всички игра на ултра гига pre invite настройки и ги играя, а не пиша без да съм стигнал поне 2-3 часа напред в играта.

Като изиграеш чаптър 1 си минал 1/4 от играта и тогава ще може да си поговорим. Мен не ме ебе дали те кефи, просто говориш колкото там да си изсмучеш от пръстите нещо, но не си запознат ни най-малко.

Графика, история, персонажи, диалози, бойна система, крафтинг, избори и разнообразие - Уичър печело по тези параграфи.

Лапане на пишки, отглеждане на животни, женене, дечица, къщички - Фейбъл. Всеки сам избира.

http://www.metacritic.com/game/pc/the-w ... s-of-kings

http://www.metacritic.com/game/pc/fable-iii

http://www.gametrailers.com/game/the-wi ... s-of/12906

http://www.gametrailers.com/game/fable-iii/11903

http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitch ... %3Ball%3B1

http://www.gamespot.com/pc/rpg/fableiii ... Btitle%3B0

http://pc.ign.com/articles/116/1168535p1.html

http://pc.ign.com/objects/075/075103.html

Наблюдавай оценката на феновете, остави критиците. ИГН са дали най-добра оценка от критиците на фейбъла, добре заслужена шестица.

Няма какво да говорим повече по темата, целия свят е на това мнение, най-много да има 50 човека, които мислят като теб. Ся кажи цъкаш ли Мортал Комбат :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 12:57

Пц то ти е по-скапано разбирасе съм с най-новия и7 2600к които е пуснат на 4.2 и вади 50% повече от твоя. Рамта ми е 100% повече и монитора ми е по-як дел ултра шарп все пак е класи над твоя се пак даодх 4 бона за конфигурациата си преди 1 месец. Ръководиш се по ревюта и това те прави човек без собствено мнение. Щом играеш на ултра без аа значи играеш играта с 15 кадава в битка което си е постижение явно не знаеш как се игарят игри. Колкото и да се напъваш с това пц да ираеш на ултра си оставаш един лузър който играе игра заради големи оценки по сайтовете с15 кадъра и си мисли че е куул. Ако беше по-умен щеше да изчакаш от нвидиа да пуснат нови драйвери и тогава да пробваш играта можеби с 23 кадара на ултра без уберсемплинг и включен аа, но теб акъл за това не може да ти стигне. Все пак влизам ти в положение и аз да бях толкоз кух и аз щях да чета ревюта и да св ръководя по тях след като собственото ми мнение е малоумно по-добре да слушам другите които са по-малко тъпи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 13:10

Хахахах ок. Само да ти кажа че играта на ултра върви и на компове за 900 лева.

Ми не слушам другите три пъти ти написах какво мисля, ти не прочиташ даже и накрая ти линкнах цялата гейм общност какво казва, барем почнеш да се сещаш за какво става въпрос. Ако за теб 2 бона за комп е малко и играта не ми върви на ултра бахаха. Виж аз си имам парите и си нося маркови дрешки, просто не хвърлям всичко в компютъра си, както знаеш преди ти писах за конзоли и в момента имам ПС 3 и бокс.

Аз на Вещера бях на втори чаптър преди да излезе ревю в интернет на който и да е сайт.

Казах ти не ме ебе кво мислиш за играта и т.н. Ти сменяш темата, да се похвалиш с компа си, а то кво станало моя комп е мега здравия, имам си конзолите, имам си колата и си имам пари да си взема и комп от Наса. Фейбъл ще ти го подкарам ис правец.

А и ако беше толкова наясно нямаше да питаш по другите теми какво да си вземеш за 4 бона, хора като мен които разбират от тези неща.

По-добре не спори с мен, защото винаги излизам прави и келеши като Уидоу и т.н. започвам да изместват темата и да говорят за съвсем различни глупости.

Ето казвам ти го в прав текст - играя играта на максималните възможни настройки без АА и си върви с 50-60 кадъра. Играта Е мнооооооого по-добра от кирливия фейбъл, който е направен за дечица, които си мечтаят да станат крале и да са герой и спасители на света. Приказка от хиляда и една нощ, за смели рицари, които спасяват света и се женят за принцеси. Спирам да споря, защото не четеш какво пиша и си пишеш твоите лайна, стой си в посредственост.

Нито си ми акъла, нито си ми на парите, нито си ми на уменията - не мен ме банват от хбокс лайв , защото нямам пари за оригиналки. Купил съм си Вещера оригиналка и ще си я купя още 3 пъти пред това да си купя вмирисаните крака наречени Фейбъл.

И бахти аргумента извади по едно време, във Вещера не можело да пръднеш - еми много яко че се кефиш на оригване и пърдене брато, за мен спря да е забавно на 6 години, явно ти си още някъде там.

Щях да ти кажа, да те видим къв си геймър на произволна биткаджийска игра или на СЦ2 или на нещо друго, но се сещам че си с банната конзола и имаш гаден вкус за игри.

И как моето мнение е кухо, а се ръководя по друго мнение КОЕТО Е ТОЧНО КАТО МОЕТО. Сигурно това изречение изобщо не го разбра..... Да видим как да ти го обясня като за теб.... Как така аз играя до втори чаптър влизам и почвам да пиша колко е яка играта и на следващия ден излиза ревюто, което потвърждава едно към едно думите ми, все едно са ми чели поста и аз ти го показвам И ТИ МИ КАЗВАШ ЧЕ СЕ РЪКОВОДЯ ОТ ТАМ. Знам че си супер тъп, ама виж преди 2-3 страници на коя дата съм писал за играта, ти още си си лапал пишката тогава, чакайки да ти излезе насрания фейбъл.

И понеже сигурно четеш само последните 2-3 изречения, защото книга не си хващал, ти препоръчвам ако ще ми отговаряш, да напишеш нещо, което мога да го прочета, а не да пишештеетотакасгггъзаси.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost