Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: LoL
Публикувано на: 24 Май 2011 04:21

Здравейте,
става въпрос за League of Legends.Някой играе ли я.Представлява нещо като дота но малко доразвито.Проверете на http://eu.leagueoflegends.com/ . Това е всичко играта е зарибяваща.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: LoL
Публикувано на: 24 Май 2011 05:56

Ignorance is a blessing

Профил WWW

Публикувано на: 24 Май 2011 11:33

Аз не съм съгласен. Принципно не съм хардкор геймър и никога не съм бил добър на дота, въпреки че много я харесвам. Тази игра ми се вижда прекалено лесна. Влязох един път пуснах си мачмейкинга или квото е там. Избрах си някакъв рандом герой направих 8/0 К:Д с него 2 игри под ред и повече не съм я пускал. Просто не ми допада. Липсата на денай ме дразни, освен ако не си рангед почти нищо не можеш да правия по време на лейнинг фазата(ако играеш срещу опоненти, които знаят как да харасват.) А факта, че не можеш да играеш с всички герои от начало е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дразнещ. Вече не си спомням с пари ли се отключваха или с дигане на левел на акаунта(някои герои се купуваха с пари.)
Просто не ми допадна. Липсата на куриер също е много дразнеща. Нещата, които най много ми харесаха са универсалните магии, които можеш да имаш на всеки герои(не помня как се казваха) като например групов хеал. Другият и плюс е, че е ушким безплатна.
Аз лично предпочитам ХоН (Heroes of newerth) Просто, защото това, което искам да играя не е нова игра а дота с малко по хубава графика и по кадърен енджин. ХоН ми предлага точно това. Това е само лично мнение и по никакъв начин не искам да обиждам тези, които са избрали ЛоЛ. Всеки с вкусовете си. Моят съвет е: Ако искате да играете неангажираща игра, която е правена на базата на дота играйте ЛоЛ. Ако искате да играете игра, която е почти едно към едно с дота(с последните пачове има малки промени като например 1вата руна се спаунва на 2:00 а не на 00:00) играйте ХоН.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 11:57

В ХоН играят 15 пъти по-големи нуубове от в ЛоЛ. Иначе да, по-яка е

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Май 2011 15:02

Wannabe написа:

Ако те са толкова големи нообове, ти ще ги смажеш ММРа ти ще се вдигне и ще почнеш да играеш срещу прота. Че нообове има има, но аз не съм срещал чак толкова големи тъпаци изключая 1,2ма които сигурно за пръв път сядат пред компютър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 15:22

Danisimo написа:
Wannabe написа:

Ако те са толкова големи нообове, ти ще ги смажеш ММРа ти ще се вдигне и ще почнеш да играеш срещу прота.
Ако в твоя отбор играеш с 4 дебила и в другия има 4 дебила и един добър, то пак може да паднеш и да ти падне реитинга и да играеш с още по-големи дебили. И в крайна сметка винаги играеш с дебили, независимо къв ти е реитинга. Факт. Средната възраст в ХоН е 13. Или поне преди като играех беше

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Май 2011 16:35

Цитат:
Ако в твоя отбор играеш с 4 дебила и в другия има 4 дебила и един добър, то пак може да паднеш и да ти падне реитинга и да играеш с още по-големи дебили. И в крайна сметка винаги играеш с дебили, независимо къв ти е реитинга. Факт. Средната възраст в ХоН е 13. Или поне преди като играех беше

Еми ако не можеш да изкериш отбора си значи не си много по добър от тях. Ако наистина и в другия отбор има 4 дебила ти 6е си 15/0 на 15тата минута и ще си толкова наяден, че ще ги изнесеш и 5вс1. Реално единствения дебил в мачмеийкинг, които срещнах беше някакъв трайал предполагам, който нямаше абсолютно никакво понятие какво прави и с едни рпиятели се състезавахме кой ще вземе най-много килове от него... Беше много зле... Ние му скачаме 3ма човека а той си бие по крийпа. :)
Виждал съм 1,2ма още такива в но статс игри, но в статс/мачмейкинг този ми е първият.
Ако наистина толкова те прецаква отбора ти взимаш няколко приятеля/влизаш в чат канал и се запознаваш с няколко човека и играеш с тях/влизаш в клан... Просто "отбора ми е тъп" не е извинение... Имаше една игра, в която един пич ми се прави на много добър и ми обяснява, че най-голямата грешка в живота ми е да играя в мид срещу него и как щтял да ме сцепи преди да дигна 6... Дойде един пич от топа, ганкнахме го на 5ти левел. После аз почнах да ганквам по лейновете, оня "про геймър" повече нищо не можа да направи и цяла игра мрънка как отбора му бил виновен... Ако просто се беква, когато някой мисва няма да го ганкват толкова.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com