Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Боят пред джамията в София.
Публикувано на: 23 Май 2011 21:29

Моридин написа:
Може с Grim Reaper да се каним да се бием през няколко месеца, ма като говори верни неща - ще мълчите. Щото може и невинаги да съм му на мнението, wiedzmin-e, ма веничките е са ше си резна, на момента, ако тебе съм те видял веднъж да кажеш нещо по-смислено от най-голямата тъпня на Ерик.

аз просто защото не искам да се самоубиваш, за това.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Май 2011 21:41

wiedzmin написа:
@Декстър
а бе мизернико сливески, не ти ли писна да лижеш гъза на разни форумни величия, особено па на грим дето му е през хуя за тебе?

С Декстъра сме любовници, с майка ти също :!: :roll:

Не се връзвайте на двамата форумни олигофрени, че ше осерат темичката, а глейте кви дълги постове се пишат, чак ми стана мило :D

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Май 2011 21:57

The Grim Reaper написа:
High_voltage написа:
От доста време българската държава има повече нужда от българския народ, отколкото българският народ има нужда от българската държава. Искам ново начало.

За анархия е рано още. Жалко, че сме близко до Гърция само географски, а не и по гражданско общество... Гледай там какви бунтове за чудо и приказ стават... А ти ги обвиняваш, че си развяляли имиджа и Европа щяла да им се разсърди :lol:

Господарите в Гърция сгафиха, и на народа не му изнася. Дреме им на кура за имиджа. Ако ще и до дрипи да се сведат, ще изметат боклука.

Това ме връща на темата за костюмарството... Ти поддържаш мнението, че е важно да си издокаран, а вътрешното е несъществено. България е много ебана отвътре. Дори тая грозотия с боя при джамията да не се беше случила, това нямаше да значи, че сме по-достойни за издиганата в култ от теб европейска идентичност.

Ти си бил голем държавник. Много ги разбираш нещата. Ново начало вика... В този пост няма да ти кажа да спреш да пишеш глупости, а ще се примиря че си бесно тъп. :cry:

Иначе до Гърция и по гражданско общество не сме по-назад. Взе да ми писва модерното твърдение за народното овчедушие, ама аз пари ше заложа, че в ситуацияа на гръцката икономика, реакцията в българия ще е почти идентична. Тоест слабоумна, но все пак, подобна.
Апогея на твоята олигофрения го достигна с думичката "имидж". Къде съм споменал аз имидж? 10.5% от БВП дефицит и 328 милиарда евро дълг, или 142% от БВП за 2010 въпрос на имидж ли са? Това означава продукция за година да се изхвърли за външни плащания и нищо друго, а като говорим за БВП, по-голям вредител за дефицита от бунтовете "за чудо и приказ" - няма. И до дрипи да се сведат, с дрипите парите няма да ги върнат, а директно ще си фалират, барабар със "изметения боклук". Колкото до сърденето на Европа, влиянието на гръцката икономика върху паритета на еврото е основната и вече единствената причина Европа да не е оставила Гърция да фалира и да потъне там в което от моренцата си избере. Народа иска да спрат да го гърчат, МВФ иска още по-строга политика, а ти ми говориш за имидж и сърдене.
Не очаквам от теб да знаеш какво означава думичката "имидж" в икономически смисъл, но като започна темата - ще ти обясня. Кредитния рейтинг на Гърция в момента е B+, което е изключително лайнарска оценка. Главната цел на Гърция в момента е да си оправи публичните финанси, за да се задвижи икономиката, част от което е и подобрението на "имиджа" си на международните пазари, и да излезе от помощните механизми на МВФ. Какво ли ти разбира на теб главата от всичко това, пиши си там за нуждата от дръжава, нови начала и сърдене. Дори не разбрах каква жалка философска педерастия ми написа в края на поста си за несъществеността на вътрешното. Целия този пост ти говоря за връзката между вътрешното и външното. Просто не си от най-умните май. Отказвам се да споря повече с теб в тази тема. :(

Толкова за Гърция, БЕЗ OFF TOPIC И SPAM :!:

Надето ex-Михайлова Нейнски за случващото се на политическата сцена

Някой изсра нещо за религиозна принадлежност. Глейте ся момци, аз съм по природа жесток атеист понякога, и честно да ви кажа ме дразни както някой да ми пее на арабски, така и църковен джангър по няколко пъти на ден. Звука от удрянето на метал в метал ми е неприятен, точно колкото колоните на минаретата. Дразни ме да слушам литургичната интонация точно колкото и разревания ходжа мрънкящ нещо на вселослушание. И дори няма да обяснявам тъповатостта която виждам в това да получиш ерекция от резонанса на дрънчащи железа, или да опреш чело в чергата и да надигнеш гъз в ебателна поза като някой си там възхвалява някви божества и прилежащите им пророци.

Точно толкова глупаво ми се вижда и да признавате че не вярвате, но имате религиозна принадлежност. Може да вярваш и да ходиш сека неделя да се молиш, може в църква да стъпваш само по великден, ама и да не вярваш, и да имаш някаква принадлежност, бас ловим че църковните ритуали и традиции и вие не ги спазвате. Тогава каква е причината толкова да ви дразни джамията, а църквата да не ви пречи? Обяснението с българската християнска държава е нелепо - установено е по закон че всеки има право на свое си вероизповедание и ше си се моли както си иска. Остана пък и народността да ти определя вярата, еби му майката и олигофрения. Аз лично виждам само едно обяснение на това що църквата ви е все тая, ама джамията ви дразни жестоко, и това е проста, елементарна нетолерантност. Аз в съзнателния си живот тая джамия веднъж не съм я чул (за разлика от всички църкви, нали), само веднъж минавах с колата по Мария Луиза и видях бая народ отпреде и загрях, че тия тъмни субекти с мустаци явно са там да се молят, ама беше тихо като минавах. Аз обаче не мога да тръгна да обяснявам пред народа как ме дразни звъна на камбаните. Затова не го правя нито за камбаните, нито аз минаретата. Да си се молят ако искат. Молете се и вие. Ако искате. Лъснали сме по гол гъз, вероизповеданието ли е националния проблем?

Иначе ислямиси в България не виждам как да има. Аз досега тук една бурка не съм видял, няма никакви свидетелства за фанатично следване на ислямските канони. Все пак мюсюлманите тук са необразовани и нискоинтелигентни далечни братовчеди на Турция, която пък е най-либералната ислямска република, и в нея религиозни екстремисти също няма. Всичко е предизборна кампания, и то от ония, жалките.

Общо взето - 1/10

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 22:15

SHE VI GAZIM S GOLFO BE

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 22:23

wiedzmin написа:
Мразя да се занимавам с дебили. За това с грим не споря :lol:

Аз пък мислех ,че щото си тъп и нямаш мнение по въпроса. :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 22:31

Btw, тъй като стана въпрос в поста на Ерик, мен камбаните ме дразнят повече от минарето :D Ако не друго, ходжата добавя някакъв колорит към общата картинка, а пък камбаните кво, само дрънчат монотонно :D Аре моля ви се, са.

А тези, които защитавате Атака в тази тема сте пълни идиоти. По време на петъчната молитва на мюсюлманите в 1 часа, когато явно е баш голямото струпване, митинг на, да си го кажем право, най-ксенофобската партия в България :D На по-голяма провокация от това, здраве му кажете. Чиста проба тролене от страна на господин Сидеров.

Действията му не могат да бъдат наречени по никакъв друг начин, освен грозни, срамни и антибългарски.

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 23 Май 2011 22:35

ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА. ДА ЖИВЕЕ МИРА :D :D :D

Профил

Публикувано на: 23 Май 2011 22:50

Смърт за рязаните калъфи.Трябва ни човек като хитлер да ни оправи ебаната държава.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 22:52

mitko 666 написа:
Смърт за рязаните калъфи.Трябва ни човек като хитлер да ни оправи ебаната държава.

sssh alo dechko, po-leko

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 23:01

Ок темата умря - явно я /thread-нах, сега ми го лигавете. :oops:

gambit_12 написа:
ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА. ДА ЖИВЕЕ МИРА :D :D :D

ДА ЖИВЕЕ ХОМОСЕКСА
ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ТРУДА

АТАКА НА САПУН

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Май 2011 00:16

The Grim Reaper написа:
Не се връзвайте на двамата форумни олигофрени

Мен ме забравяш :oops:

The Grim Reaper написа:
Звука от удрянето на метал в метал ми е неприятен, точно колкото колоните на минаретата.

Звука от пъшкането на майка ти ми е неприятен, точно колкото quif-ването ѝ.
Демек, мислиш ли, че на някого са му приятни изобщо?

Профил

Публикувано на: 24 Май 2011 00:48

Moot написа:
The Grim Reaper написа:
Не се връзвайте на двамата форумни олигофрени

Мен ме забравяш :oops:

The Grim Reaper написа:
Звука от удрянето на метал в метал ми е неприятен, точно колкото колоните на минаретата.

Звука от пъшкането на майка ти ми е неприятен, точно колкото quif-ването ѝ.
Демек, мислиш ли, че на някого са му приятни изобщо?

Дебил, псевдо-трол, 4чанър. Единственото внимание, което ти се оказва, е в следствие на това колко дразнещо тъп си.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 24 Май 2011 00:51

Everlast написа:
Дебил, псевдо-трол, 4чанър. Единственото внимание, което ти се оказва, е в следствие на това колко дразнещо тъп си.

Благодаря ти, че му го казваш. :D :oops:

Профил

Публикувано на: 24 Май 2011 00:59

Everlast написа:

Мерси, Captain Obvious.
Ама защо се ядосваш?

Профил

Публикувано на: 24 Май 2011 01:05

Не мисля, че се ядосва, а по-скоро си говори каквото му е на сърцето :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Май 2011 09:14

WOW, мненията на Gream Riper-a ме изпълниха с надежда, че в държавата ни (и в частност милия ни форум) има здравомислещи хора :o Общо взето, ако бях подхванал темата по-рано щях да напиша горе долу същите неща, макар и може би с други думи.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 09:24

@high voltage
Естествено, че не подкрепям Сидеров. Цялата ситуация а абсолютно елементарна и почти всяко изказване изтъква очевидни факти. Дори не виждам смисъл да коментирам.

Като не ти пречи да се обръщат към теб с "олигфрен" и "дебил"-ок, няма проблем. Но като гледам обвиненията на грим не са съвсем неоснователни. Ти прие, че щом не подкрепям едната страна значи подкрепям другата-еми промит мозък си.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 10:47

wiedzmin написа:
Като не ти пречи да се обръщат към теб с "олигфрен" и "дебил"-ок, няма проблем. Но като гледам обвиненията на грим не са съвсем неоснователни. Ти прие, че щом не подкрепям едната страна значи подкрепям другата-еми промит мозък си.

Бягаш от реалността, момче. Ти СИ дебил и олигофрен. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 14:04

Адски грозно е това, което правят Атака и не знам кой им дава право. Не сме във средните векове, трябваше отдавна да са по затворите всички нещтастници които са му последователи.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 14:18

Какво има въобще да се коментира? В каква държава и с какви хора живеем, че побоища и абсолютно примитивни действия, успяват да повлияят на една значителна част от народонаселението, по такъв начин, че да ги накарат да подкрепят хората, инициатори на случилото се. А простия/отчаян българин вижда спасението в тази партия, която на идейно и очевидно еволюционно равнище е останала някъде около 15-ти век. Това показва колко политически и законово безсилна/неработеща е страната ни.

А Грим започнал, едва ли не, да ми сравнява Сидеров с Милошевич, както и Сребреница със ситуацията тук. Започнал да развива невероятните си познания по икономика, за да ни обяснява, кой на кого се дупел и кой на кого правел услуга. Видяхме, че влажният поглед в чуждата паница очевидно не помага. Нека погледнем в сърцевината на проблема, а не глобално - по-трудно е, но е и по-ефективно. Гледа ми всичко през иконимическата и правовата призма, забравяйки, че всъщност преди всичко е гражданин на Република България. И това е нещо, което много хора са забравили. Колкото и да ви е досадно, факт е, че българинът не го еня за съседа му, не го еня и за сънародниците му. Проблемът не е икономически, проблемът не е политически. Проблемът е в елемтарното мислене, в стремежа към бързата пара от някоя друга далаверка. Като това от своя страна дава и гнилия плод в политиката на държавата. Държавата, това сме НИЕ. Много може да се изпише, коментирайки съседските икономики и политика, но не виждам какъв е смисълът. България веднъж не се гледаше през всичките тези години като цяло. Има още много път да извърви, докато може активно и адекватно да участва на европейско и световно равнище.

Докато не спрем да виждаме спасение във всяка една новопоявила се партия, обещаваща чудо и приказ - нищо няма да се промени. Както и никога няма да извърви пътя, който й е нужен, за да го направи. Крайно време е българинът да избере кого да подкрепи и да извърви пътя заедно с него, участвайки, доколкото е възможно във взимането на тези решения, който го засягат пряко.

Може това, което казвам да звучи хаотично, лишено от аргументи, но това чувства и това ми е на сърцето. Моето мнение е такова и няма да го променям, защото, видиш ли съм изчел много книжки. Гражданин съм преди всичко и няма да позволя на 'книжките' да замъглят реалната ми ГРАЖДАНСКА позиция. Правете разликата между ГРАЖДАНСКА позиция и експертната такава. Вярвам в нещо, за което ще се боря. Щом не го вярвам сам, а една значителна част от населението, значи не е недостижимо. Който не е успял да разбере посоката, в която искам да страната да се развива - проблемът си е негов.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com