Е, някой гледа ли го? Аз довечера ще ходя и вече нямам търпение, че ми писна от половин година да му гледам трейлъра като ходя на кино

Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Ред написа:Да , мега тъп е - Спароу става само за съпортинг клоун не и за главен герой.
DJ Cat написа:Ред написа:Да , мега тъп е - Спароу става само за съпортинг клоун не и за главен герой.
Бавна и мъчителна смърт ти пожелавам.... Не майтапа настрана, Спароу е един от най-готините протагонисти..... Ако не беше той за филма - 4/10. С него 7.
DJ Cat написа:Я се тръж бе гей. Та еба в смешкото, като не те кефи Спароу за какво следиш поредицата. Бахти тъпия урунгел.
DJ Cat написа:Я се тръж бе гей. Та еба в смешкото, като не те кефи Спароу за какво следиш поредицата. Бахти тъпия урунгел.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
noname123 написа:Изгледах го и останах доволен, не знам защо пък да е чак толкова зле колкото някои написаха... Наистина имаше по-малко комични ситуации от предишните части, но пък имаше повече екшън (може и само да ми се сторило така, защото само тази част гледах в кината). Като цяло за мен е достойно продължение на една от любимите ми поредици.![]()
btw за първи път гледах на 3D и мисля, че е доста overrated...