Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Боят пред джамията в София.
Публикувано на: 21 Май 2011 04:28

Трънки!21 декември 2012 е истината! :)

А по темата:Сидеров сериозно ли мисли да стига чак до там,че да мине в опозиция за има няма едно 10-20 гласа?Добре де,разбрахме,че раниха депутат и е правилно да искаш да арестуват виновника,но той пък се вкара в някакви невероятни сценарии и затова се смях на речта му в Парламента веднага след протестта.Досущ като Хитлер я издържа. :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 14:09

Да не станем като в Лондон след 20-30г. всичко в рязани боклуци по улиците с фереджета и бурки, абсолютно прав е че МВР действа като еничарски корпус твърдо за интересите на циганско-турската мърша

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 14:21

да, а тримата най-богати британци са индиици...

ериксоне, изкефи ме кво написа, ама да казваш че през 97 сме показали, че сме здраво общество, тоест сичко е ок днес, ако стане напечено пак ще се проявим и ще оправим нещата

брато, в гърция протестират всеки ден, и накрая си постигат каквото искат
да напомням за тракторите по границата преди известно време

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Май 2011 14:48

Протестите за щяло и нещяло решават проблема в краткосрочен план, но може да стане така, че в опит да угоди на моментните искания на народа, правителството да наебе грубо на държавата в бъдеще. Защото по принцип хората са тъпи и неинформирани, не знаят какво се случва и защо се случва и им е важен само крайният резултат.

Като цените на продуктите са скочили с 50% за последния и аз не знам какъв период от време беше (по-малко от година със сигурност), хората траят, ма в момента, в който им вдигнаха цените на горивата с някакви жълти стотинки - всички се разреваха и почнаха шествията. Да пази господ баш от тоя тип протестиращо население.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 15:46

хахаха пълен смях

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Май 2011 15:58

High_voltage написа:

Като цяло ме учудва позицията ти на "всичко за държавата".

Всъщност съм на позицията "нищо за държавата". Точно щото не смятам, че несамоподдържащи се икономически браншове не трябва да бъдат изкуствено подкрепяни и то с бесни суми както при тютюнопроизводителите. Още повече, смятам и че тия там из родопските села дето са извън цивилизацията и живеят на тютюна ще се интегрират, ще научат български и ще станат нормални български граждани когато им се наложи да идат да бачкат някъде където има нужда от тях. Не може цял живот да си живял тука и да плескаш само турски и да очакваш с копане на тютюн да живееш пълноценно, като искаш от държавата да ти го изкупи, че даже и протестираш затова. Тия пари които отиват при неграмотни тютюнджии могат да отидат в любимата на народа - социална политика.

Иначе протеста е хубаво нещо, ама тъпанарски изцепки като "винаги трябва да се протестира" недей пуска, помолих те и миналия пост да мислиш преди да пишеш.
Всъщност Морко ви го каза - народа не е компетентен за всичко, та да е способен да даде адекватно решение за всичко - нали затова нямаме пълна пряка демокрация и не се допитваме до народа за специализирани въпроси. Щото човека го интересува само неговата паница, веднага, на момента, ако ще и да си гризе подметките на старите обувки след година-две. Покрай тая криза ми писна от протести, че нямало пари - ами като няма държавата да не ги копае бе мама му деба, като няма - няма, следователно можеш да протестираш за реформи в държавата с цел икономии, но е нелепо да скочиш с плакатите щото държавата не ти дала пари. Не сме соца вече, и то отдавна, не всичко идва от държавата та всичко от нея да се иска. Дори протеста на БАН че им орязали парите ми беше много противен - като няма държавни пари, ше огледате из европа как го правят без държавата да ги поддържа и как науката влиза в частния бизнес, дееба и феодалните старци. Протести, без протести, като им се орежат парите, ше се научат. А като няма пари - ше се режат. Свиквайте.
Till Lindemann написа:
брато, в гърция протестират всеки ден, и накрая си постигат каквото искат
да напомням за тракторите по границата преди известно време

Е верно ли? Какво са постигнали гърция накрая? Преди няма и седмица почнаха обсъжданията дали ше се продължават помощите към Гърция или ше ги отебат да се оправят заради недостатъчно адекватна държавна политика. Германия бесно иска да ги разкара, МВФ се насира, а комисията се чуди как да си закрепи еврото заради византийската тъпанарщина. А откакто им лъсна голия гъз с външния дълг и дефицитите дето ги набраха от наглост последните 10 години, така се затягат отвътре, че виждаш - народа реве че държавата го клати, съюза реве че държавата клати еврото. На кой да угодиш първо? Някакъв прогрес ли си видял в следствие на протестите? Щото аз от решенията на Папандреу съм видел само бой, трошене и разрушаване на и без това полу-умрялата им икономика. Баш за тракторите не ми говори, щото се осра. Знаеш ли кво значи да затвориш граница, и дреме ли й на кура на дръжавата затова? Дреме му на бизнеса, щото губи бесни пари като не може да си пренесе стоката, а държавата гледа да разреши проблема само щото гледа как се рушат икономически връзки и частниците си скубят косите в предсмъртни агонии и се молят тия шибани фермери да си разкарат ебаните тракторчета, за да могат хорицата да донесат храна вкъщи. Говорим си за обикновени люде които бачкат в частния бизнес които страдат, не дебеловрати шишкави чичковци държавни чиновници. А пък колко е тъпанарско ти да вредиш на съседна държава щото имаш проблеми със собствената си - ебем ти аз гъркините мустакати, честно :!:
Всичко протести в Гърция от оня за убития студент насам са абсолютно нелепи, ако бяха адекватни граждани щяха да стиснат зъби и да поядат бича малко, ама не - нали държавата може всичко и като щракне с пръсти ше завалят пари и ше се реши проблема. Не че има нещо странно в това - кой ти разбира откъде идват парите. Ти разбираш ли откъде идват парите? БНБ ги печата, нали? Ми що да не напечата още, та да има за всички? Ми не става така.
Как се вика из Замунда -
Като няма банана - яжте ми бананата :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 17:19

High_voltage има някъв силно застъпен про-манафски елемент в мисленето ти. Не говоря за емигранти ,а за самите циганско-турски боклуци в България, които освен че стават на бройка все повече почват и да си позволяват повече с всяка година

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 17:22

Цитат:
ти мислиш, че парите движат света, а аз мисля, че го оковават

ако може тва да го обясниш като за прости хора, няма да е зле

Профил

Публикувано на: 21 Май 2011 17:53

http://dsb.bg/bg/blogs/article/2748

Профил Skype

Публикувано на: 21 Май 2011 20:14

The Grim Reaper написа:

Бойко привидно се опита уж, ама не мина, ше чакаме следващите.

По думите на определени държавни служители, промените се възпират от останалите шефски позиции, Бойко не може да промени начина им на мислене и дългогодишните им навици...

Едит: не знам с какво е полезно това на някого от вас, ама реших да го напиша да го има.
Или може би просто ми писна отговорността да бъде хвърляна на 1-2ма души за всички проблеми на света.
Не говоря специално за теб, а по принцип.

Едит2:
High_voltage написа:
на никого не му пука, щото повечето хора не страдат от националистически комплекси.
Това.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2011 21:29

THE KING OF TIME написа:

Евала! Прошко е изключително интелигентен човек и има пълната ми подкрепа на предстоящите избори. Даже ще агитирам и приятелите си да гласуват за него! И не е от ония наконтените дето са станали кметчета и вече не можеш да ги чуеш, а е много земен човек - еле па на маса е човек с който с кеф да си пиеш бирата :!:

Ето ви една хубава статия от Дарик

High_voltage написа:

Напротив, народът е най-информиран, а правителството се ръководи от и нагажда политиката си според настроенията на народа. Така трябва да е една демокрация.

Ако ти си Държавата и допуснеш, че си по-информиран от народа, това е вече еднолично управление, или олигархия.

Но демокрацията и без това е илюзия, така че можеш да игнорираш първото ми абзацченце.

@ Грим: Мнението ти е образовано и логически издържано спрямо твоята гледна точка. Но мирогледите ни се различават - ти мислиш, че парите движат света, а аз мисля, че го оковават - и затова не мога да се съглася. Бъдещият спор май е излишен.

За жалост обаче, твоето мнение е изключително необразовано. :(
Не мисля че даже е нужно да навлизам в обяснения. Покажи ми един човек който отива с кеф да си плати данъците. Има едно ниво на държавен авторитет който не се нарушава. Имаш много неадекватна представа за "демокрация". Управлението на народа идва от народните представители - парламента. В цялата изпълнителна власт в лицето на министерския съвет, което е на практика държавата, няма народни представители, а всичко е разделено на министерства, за да се фокусира специализацията на тия хора, щото са по-компетентни по ресорите си от народа. Народа избира правителството, а то управлява както си знае, щото никой не прави референдуми за процента на ДДС-то, щото народа няма нужните знания да го определи. Народа е в основата на всичко, но далеч не е най-компетентното звено, за такова нещо дори въпрос не трябва да се повдига. Остави си фискалната и социалната политика в ръцете на народа и до месец ше имаш фалирала държава и умрели от глад пенсионери. Не пиши повече глупости в тая тема, след следващия подобен пост на колене ше ти падна да ти се моля да спреш. :?

Moot написа:
The Grim Reaper написа:

Бойко привидно се опита уж, ама не мина, ше чакаме следващите.

По думите на определени държавни служители, промените се възпират от останалите шефски позиции, Бойко не може да промени начина им на мислене и дългогодишните им навици...

Едит: не знам с какво е полезно това на някого от вас, ама реших да го напиша да го има.
Или може би просто ми писна отговорността да бъде хвърляна на 1-2ма души за всички проблеми на света.
Не говоря специално за теб, а по принцип.

Ми и аз не знам за какво го написа, никой не казва Бойко щото очаква от него собственоръчно да се оправи с всички проблеми - макар че се доближава до нивото на Чък Норис. Принципно като чуеш Бойко, разбирай ГЕРБ. Логично е. :D

Профил ICQ

Публикувано на: 21 Май 2011 21:58

Познавам Прошков лично и мога да кажа, че това би бил кмета, от който София има нужда! Жалко, че няма да съм в България по време на изборите :( .

Профил Skype

Публикувано на: 21 Май 2011 22:03

Бе май открих нещо по темата, ама не съм сигурен доколко достоверно е:

Цитат:
WL 05SOFIA1239
"Самите руски дипломати заявявали, че "Атака” е единствената българска политическа парламентарна сила, която работила за "нови взаимоотношения с Русия”. Партията поддържа близки връзки с руското посолство."
WL 05SOFIA1239
"Финансирането на Атака, на финалния етап от предизборната кампания, идва от Васил Божков - "Черепа" и от шефа на Овъргаз Сашо Дончев."

Преди много време бях чул, че всички тея крайни националистически партии по света са свързани и гледах некво клипче със зверствата, които руските (в частност) извършваха.
Не съм достатъчно информиран, ама определено не им е чиста работата.

П.П. Май есента и мен няма да ме има, така че споко! :D

Update: http://www.cablegatesearch.net/cable.php?id=05SOFIA1239
На който му се чете, ето ви.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Май 2011 22:22

Смърт за белите.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 22 Май 2011 12:06

Кво ви разправям:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/05/ ... _prekusna/
:lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 22 Май 2011 12:33

Това мислех и аз да го пусна....жалка история...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 22 Май 2011 13:26

Волен is on a rampage motherfuckaaaaz

Профил

Публикувано на: 22 Май 2011 17:28

Най ще се изкефим ако на това смешно човече Воленчо му сцепят главата резаците следващия път.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 22 Май 2011 18:26

az>volen>turci>danteto

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2011 18:41

Пени написа:
az>volen>turci>danteto

:D

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: