ME2 беше значително по-опростена от оригиналната игра, но се прие много по-добре от феновете.Tiny написа:Практиката показва друго![]()
По-трудно -/- по-добро.
ME2 беше значително по-опростена от оригиналната игра, но се прие много по-добре от феновете.Tiny написа:Практиката показва друго![]()
Ами лично за мен доста промени начина ми на играDraksis написа: И досега не мога да разбера защо точно взеха решението за thermal clips. Обяснението за "безкрайните патрони" беше далеч по-добро.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
BioWare's Casey Hudson has responded to previous reports that Mass Effect 3 will have no new love interests with a tweet setting the record straight on the Producer's Twitter page.
"Some game sites saying "previously straight chars now available for both m&f chars" not necessarily true. Will have some new LI's in #ME3" Hudson tweeted, meaning that previous quotes must have been erroneous. "LI's" obviously stands for "love interests", just to clarify.

Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Аз за това точки Парагон бих давал, ама карайМинотавъра написа: Интересно, дали като ренегат ще имам опция да избивам гейовете?
Нееее, парагонът ще произнася Gay Aesop-речи и ще се прави на толерантенCapo написа:Аз за това точки Парагон бих давал, ама карай![]()
WTF BIOWARE WTFTiny написа:Това е от оная грозната "сценаристка", за която говорехме по-рано:
Ами Garrus? Нали направиха специално интервю с един от разработващите от екипа на BioWare за промените по Garrus?Минотавъра написа: 2. Завръщащи се персонажи са:
- EDI
- Jack
- Jeff "Joker" Moreau
- Legion
- Mordin Solus
- Urdnot Wrex
- Miranda Lawson
- Thane Krios
- Zaeed Massani
Да, но всичко в това отношение е пипнато до съвършенство. Не се оплаквай.KillingCore написа:Енджин-а пак ли ще е шитавия Unreal?
Това са завръщащи се персонажи, не придружители. Последните не ги включих, защото ги има няколко страници по-назад.KillingCore написа:Ами Garrus? Нали направиха специално интервю с един от разработващите от екипа на BioWare за промените по Garrus?
Не, просто значи, че дори "инджинерите" ще могат да се бият като хората. По-екшън ориентирана от втората част няма да е.Danivanov написа:Единствено това за слотовете за оръжия, говори, че и тази игра, ще е по-екшън ориентирана. Нямам нищо против.
Unreal-енджинът е велик бе!KillingCore написа:Енджин-а пак ли ще е шитавия Unreal?![]()