readonly, ей това е синтеза на целото ми мнение, за насилствения кеф говореше Сашо, не аз. Аз споменах че явно сте неспособни да си направите кефа, както би трябвало. Иначе единственото което ти казвам е, че ако не можеш да излезеш с тия хора за да се видиш с тях за сбогом щото толкова много ти пречи нелепото парадиране със секви курвенски-мутренски простотии, значи просто не се имаш за част от тая сбирщина с която си изкарал 5 години и сега не можеш да си затвориш очите за тъпанарски дреболии за един ден колкото да се изпратите взаимно ами пикаеш срещу вятъра, биеш юмрук у стената, или както там беше лафа.The Grim Reaper написа: А щото имаш социална принадлежност към тия хора.
Вие явно нямате.
Или я имате толкова малко, че да ви пречи повече че се слушало чалга някъде си отколкото че макар и на чалга ше излезете един последен път с всички тия хора, ей така, на сбогом. Ако ще и с радост че се отървате един от друг.
Казах ти да не ми правиш педерастки номера с ясното съзнание кога си позволявам арогантност и поведение секаш притежавам единственото мнение и винаги съм прав, и това не е когато пиша на хора с които ми е кеф да седна на маса, а когато насреща ми са тъпоумни лекенца като High Voltage, Brick Top и Моридин. Поогледай се и сам ше видиш, сигурен съм.
Иначе казано, не знам какво си ми се вкиснал путкенски, но аз срещу твоето мнение дума не съм казал. Нито съм очаквал по-особено поведение от теб. Всъщност споменах че се знаем не за да ти искам специално отношение, а за да ти кажа че и аз не съм фен на чалгата, курвите, кича или както ти го каза нелепото парадиране с курвенско-мутренски простотии, общо взето че споделям стабилна част от твоето лично мнение срещу което ме обвини че съм скочил. Но аз съм си пренебрегнал твърдоглавието за един ден и съм се нарадвал с тия хора, щото съм си търсил не какво да не ми хареса в бала ми, а какво да ми хареса. В частност, пренебрегнах чалгата, курвите и кича и пийнах със съучениците си като за последно.
С това ли някак ти се стори че поведението ми повелява ти да изоставиш цялостното си лично мнение щото моето е по-правилно? И тук щех да напиша нещо което се сетих, че вече ти казах -
Немал си желание да направиш компромис и да отидеш с тия хора някъде, макар и на курвенски-мутренски парад, не си го направил. Нещо ти казах че чалгата задълже трябва да ти хареса щото си на БАЛ и трябва да топорчиш меча гледайки оскъдно облечените си съученички ли? Какво мнение по-точно ти наложих та ми мрънкяш така насреща?Та недей ми би педерастки номера как арогантно оценям само моето мнение, щото не е до мнение, а до желание.
Осмисли го преди да ме обвиниш пак как съм се държал срещу теб, сигурно гледайки това което написах на Хай Волтидж, щото ми става обидно да ми говориш секаш нещо навъпреки съм ти казал. Виждам че си се вкиснал, ама недей така, щото ако сме приятели, тъй с приятели не се прави.