До admin-a!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
До admin-a!
Шeфе, ще ходим до една хижа на Витоша, ама автобусите само до Княжево...
Свободен ли си с колата утре?
Ще те черпим с (алкохол) и кюфтета!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
човек666
Re: До admin-a!
аре верно, ше ти платим бензина. може да измислим и нещо друго, все пак риската ше е с нас.
Да звънна ли на тоя-оня, мисля, че може да ме свърже с админа... или поне да предаде съобщението ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Админе, ще колим прасето, ако донесеш бензинова лампа ще ти дам ушите за пача ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Еее, мина и замина... само вървяхме 6 часа. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ся админа виновенThe Chameleon написа:Еее, мина и замина... само вървяхме 6 часа.
джумерки