Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Философски клуб "Меч и резултати" - да поразсъждаваме
Публикувано на: 14 Май 2011 00:56

нали си говорехме за хамстерчета :( а рийд почна за лисички и мокри котенца

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 14 Май 2011 01:09

господа, моля, нека се придържаме към рамките на философския дискурс....

Профил

Публикувано на: 14 Май 2011 07:31

readonly написа:
не съм. някой друг ше клеца кума риска в храстите :twisted:

при съотношение 8:2 може да правят само и единствено Double Full Sandwich

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Май 2011 11:48

readonly написа:
господа, моля, нека се придържаме към рамките на философския дискурс....

Да, моля извинете ме .. Ще се накажа сам .. -5 точки за Грифиндор :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Май 2011 21:23

нямаше друга мацка

Профил Skype WWW

Публикувано на: 14 Май 2011 21:26

значи са ми дали фалшиво инфо :x чувствам се прецакан

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2011 22:58

сега се позабавлявах да бъда алфа с една мадама. казвам мадама, не нек'ва ряпа. в скайпа => много ясно, че няма да е насериозно.

в един момент реши, че и напомням за бившия. и почти успя да ме убеди, че вече и е писнало от мъже с гръбнак. след това поиска да си говорим за пролетта. поетеса.

интересно, ако следващия път реша да се позабавлявам като се направя, че съм сериозен и я разбирам, дали няма да излезне точно обратното? :roll:

изглежда се нуждая от допълнителни емпирични проучвания в кибер-вселената. за RL изследвания нема смисъл - мацката е заета, момчето си изглежда точно и, за разлика от бившия, я кара "да се чувства цяла". което пък ме кара да се питам дали това става без да си говорят за пролетта? това е твърде гей даже ако обичам някоя.

колеги, в крайна сметка всичко е една извънземна мистификация.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2011 23:51

баце, една Цензура трябва да си прави такива разсъждения за теб, не ти за нея

поетеса. наври и го у пролетта

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2011 23:56

така е, бе, градски. просто сe занасям тука.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Май 2011 00:12

Що все трябва да има някаква "игра": бъди себе си, пък като не им харесва - да го духат.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 00:59

Един вид пак съм себе си - скучно ми е и се правя на интересен. :)

Ама не всичко е черно и бяло. В смисъл, ако искаш, можеш и така да си го направиш, но аз пращам да духат само тези, които ми вредят. Иначе трябва да отеба девет от десет човека. А тези, дето не работят за мене, просто не ми пука духат ли го, или не.

Игра има, 'щото никоя, от която съм се интересувал сексуално досега не се е интересувала сексуално от мен, докато съм бил себе си. Затова нямам и кой знае какво самочувствие и мисля, че има неща в мен, които трябва ако не да променя, то поне да им измисля по-добра маска. Може би просто трябва да се подстрижа :) Но както много добре знаеш, лека-полека вече губя косата си и е абсурдно да се лиша от последната ми възможност да и се порадвам заради НЕКАКВИ ПАЧИ.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 18 Май 2011 01:16

Любо, аплодирам пъргавата ти мисъл, напоследък ми правиш доста добро впечатление с творчески прояви и като цяло доста добри включвания. Така че евала, момчето.
За чата с момичета - можеш да събереш само положителен опит!!! Така несъзнателно ще станеш още по-добър с тях и ще знаеш кое държание към нежния пол е работещо и кое - формиращо баращия меч :D
А си е разговор с живо момиче в реално време :!: :wink:

Остави ги другите, дето цъкат нон стоп на компа или гледат сериали - по-добре прекарай тези часове в безмислен разговор със знайни и незнайни събеседнички.
(Тука малко двулично го казвам това, щото аз по-често гледам филми, но наистина го мисля)

Скайпът е като една тренировъчна арена, където имаш много животи :D

Аз например, при все че понякога имам ниско самочувствие и си губя времето, влизам чат-пат у форма на духа и ето вчера говорих, чатих и се плезих на камерата с общо три различни познати. Накрая си викам, общувам по-често с моми, отколкото с мъже. И някак почваш да виждаш как момичетата са доста силни същества и могат да те управляват, докато момчетата са плашливи комплексари, визирам и себе си.
И поне се надяваш, ако не друго, че така ще разбереш как да действаш правилно.

Това си е нещо като психология и като цяло развитие...

... а може и да съм в плен на заблуда :roll:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 01:30

Моридин написа:
Що все трябва да има някаква "игра": бъди себе си, пък като не им харесва - да го духат.

Вярно е за втората част на изречението ти. Щото "бъди себе си" вече е толкова банално и неясно, че нищо не казва. Смятам, че човек има адски много потенциал да развие личността си в каквато посока иска. Той пак е себе си. Просто дава приоритет на някакви качества, останали на заден фон.

Аз съм себе си (и се мисля за голяма работа) и когато съм мил и сдържан - пред магазина и в университета - и когато съм сам вкъщи и псувам и чупя с ръка стъклени врати. Понякога, когато съм сам, си мисля разни тъжни неща и плача. Ха!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Май 2011 01:32

Начи, правилни неща казвате и двамата... отделно, кеф ми е да ни гледам постове един след друг. :twisted:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 01:49

Хаха, аз тия дни ще си избера един на Ледник. Всяка седмица някой от форума ще удря джакпота на лаптопа ми и ще съм с негов аватар.
Нещо като акценти ще избирам :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 02:06

Жените в момента не са "силният" пол само и единствено защото повечето от тях не могат да ти теглят същия пердах, дето го може един мъж.
Но положението е такова, че като покажат няколко сантиметра кожа, целият свят е техен.

http://fuckthenorm.net/?p=351

ето повече по темата от добрия стар Заек. няма смисъл да довършвам собствено мнение, след като го има това. като изключим самоцелния сексизъм, казва много истини.

Цензурата струва, а кура е безплатен!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 04:08

Тези мисли на Заека се целят точно, напомнят на ранния и по-малко дебел Карбовски.

Харесва ми стилът на говорене и като цяло доста биват.

До скоро обичах да се ровя по форуми и с най-голям интерес четох темите в женски форуми "Как се запознахте с човека до вас". Можеш да пуснеш едно търсене в уеба и да отделиш няколко часа, защото резултатите си струват. Макар и да не ми е изобщо ясна психологията на жените, лесно си направих няколко извода.

Ето някои от случаите по памет:

1. Жена от офиса разказва как един ден някакъв колега дошъл да я пита нещо. Държал се толкова арогантно и вкарвал такава мазна усмивка, че тя на секундата била отвратена. Не можела да го понася, когато той продължавал да и досажда отново и отново. Сега живеят заедно и не може да си представи живота си без него.
2. Друга мома говори как преди време идеалът за мъж бил висок с дълга коса. В момента това нямало значение и с усмивка признава, че съпругът и бащата на детето им е нисък и плешив и тя го обича безкрайно.

Та това ме обърка бая, щото доказва, че първото впечатление, което уж е много важно, май няма много тежест. Де факто накрая нищо няма значение и всичко е възможно.
Самите жени признават, че са щастливо женени с мъже, с които били твърдо убедени преди години, че имали "несъвместими характери", били "искрено дразнещи" и т.н.

Еби му майката, дето вика Пеньо Пенев.

Чакай, сега се сетих нещо от тоя период, дето ти казвам:

Стилян Петров!

Футболистчето.

Сериозно, много му се кефя какъв е борбен. :D В едно интервю жена му - някаква бивша приятелка на някакви мутри - Илия Павлов или нещо подобно - разкрива как докато е ходила с мутрите по барове, веднъж дошъл двайсетгодишния Стенли (тогава бил в ЦСКА и точно щял да ходи в Селтик) и я попитал за номера. Смисъл казал нещо, може би я черпил коктейл. Не помня. Но става дума за 2-3 минути разговор и поискал номера. Тя му го дала, без да бъде кой знае колко впечатлена от момчето. Не се влюбила, не мислила за него, все едно.
И, вика, следващата 1 година или повече не го видях. Обаче той ми пишеше съобщения и ми звънеше всеки ден. Всеки ден! В продължение на месеци. Бях го забравила как изглежда. Обаче той беше толкова настоятелен и ми говореше най-различни неща. Влюбих се в гласа му.

Е нямам коментар :D

След това тя къса с мутрите и се женят. Просто си е бил постоянен момчето.

А друг пример за телефонна упоритост и саксес е, разбира се, Георги Жеков. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 11:07

Методи,
зарежи го това хипотезиране.
Ти разполагаш с всичко необходимо, за да достигнеш директно до женската психология на най-ниско равнище.
Говоря за отношенията между женски мозък и скалпел, разбира се.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Май 2011 16:52

Недейте цитира Заека, щото той е редко добър пример за неуспех с жените. :D
Освен че е тъпо копеле нали, и се насира да мрънкя в блога си, а тва жените не ги кефи. Тия дето най-успяват със жените кура им си има стойност, щото жените не си падат по авантата :!:

Моридин написа:

Вика му се cat string theory. Представи си котка и няква връв, която ти дърпаш. Подаваш й я пред очите и я дърпаш, а тя се насира да я гони, с ебати интереса. В момента в който спреш да й я дърпаш и я пуснеш цялата, тя ше загуби интерес, ше стане и ше си замине. Затова има и игра, щото иначе е скучно. И не знам по ква измислена логика да има "игра" означава да не бъдеш себе си. Да играеш не означава да лицемерничиш и да си приписваш качества които нямаш, означава да представиш себе си по по-атрактивен начин. Щото последното нещо което една жена я интересува като те види е какво ти е мнението за творчеството на Толстой.

Баце Рийде, Методи, некак не мога да се съглася с вас, че скайпа е мястото за тренинг. Напротив, толко жени има навън, че тренинга е там и никъде другаде. Аре ако е видео разговор може да има няква полза, ама скайп чата е най-немислимото приложение дето да ти помогне някак. Това е писане пичове, не е говор. Първо че получаваш сух текст, няма интонация, няма нищо. Второ мацката има време за размисъл преди да пусне отговор, т.е. не получаваш първични реакции а такива реакции, които тя след като осмисли ше ти прати. Тоест пълната власт да си играе с думите ти без да се притеснява особено. Докато на живо тва няма да стане, щото няма да може да ти мълчи минута и половина и после да каже, че си е мила прозорците, а ще отреагира веднага, така както й е отвътре, без да може да скрие това, което иначе би скрила. А освен това получаваш и пълна комуникация - интонации, език на тялото, погледи... всичко дето има ОГРОМНО значение и го няма в скайп. Тъй че Методи не е прав, не в скайпа имаш много животи, а навън - щото жени много, рано ни е да се женим та само една да гоним и да ни пука дали ше ни отреже. По-добър учител от trial and error-а нема :!:
Ето ви едно клипче да ви мотивира, щото всички fail-ваме понякога, важното е какво правим след fail-а.

За упоритостта също немам как да се съглася с вас.
Баце, недей говори за самочувствие, когато стреляш по едър дивеч - обвързани мацки които са те friend zone-нали и ти плескат филофоски разговори. Такива няма как да не ти изцедят самочувствието, направо недей се занимава.
Та, за упоритостта. Има един преломен период в женската психика съм чувал, в който жената решава че вместо да тича по момченца вече й е време да се задоми. И тогава интересите й за мъже коренно се променят. Докато кат е по-млада ше дири тоя с най-големата баница, дето е най-алфа и хвърля злобни погледи и е по-мъжкар от другите, след това ше си падне по ниски плешиви чичковци които ше я издържат и ше се грижат за нея й семейството й. Естествено, не се случва по същия модел, но със съзряването е естествено да се променят и приоритетите й. И когато ше се жени една жена не го гледа да е на първо място висок и с дълга коса, щото й е минало времето да се покаже с него в мола и приятелките й да й кажат ей тоя твоя е мъж.
А ние, момци, сме млади кочове, даже още зелени, много леб имаме да ядем дотогава. А на наще години една жена като те види не ти търси отдадеността и колко мили нещица ше й направиш, щото няма да се жени за теб и да ти носи семето. Гледа ти баницата, гледа ти стойката, гледа ти погледа и гласа, па накрая и портфейла може да ти погледне, ама първото впечатление на нашите години почти винаги е и последно. Затова и еднo момиче набие ли си у главата, че ше е "не", смятай че чудо трябва да направиш че да се промени тва. Просто колкото повече й натягаш и упорстваш, толкова повече се убеждава тя, че не те иска. Та нали тва е основната идея на всичките големи Играчи - да я накараш тя да те иска, не ти нея! Затова видиш ли лошите сигнали, че натам биеш нещата, недей се натега щото ше си скъсаш нервите, респективно и самочувствието ше си скапеш, щото тая пикла ше реши че може да си играе с теб. Не им го давайте пичове, трябва да се борим до последно :!:

Евала за якия разговор, много ме нарадва темичката дето подхванахте :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2011 18:34

Евала за якия пост. Такъв най та аресвам, ела на Вардаро да се чаламбим!
С едрия дивеч не си давам никъв зор. Тая мацка конкретно просто се забавлявам да я гавря. Написала си в скайпа, че е небе. Викам й аз па съм комин. поетеса.

Проблема ми е, че имам малки възможности и големи претенции. И съм тих. И не ща да си правя компромис с някоя по-непретенциозна, щото външността и може да е за непретенциозни, ама тя самата има претенции колкото всяка друга от женското племе. Мно'о мразим глупости.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com