Започвам директно по темата. Та..., купих си наскоро клавиатура (A4Tech KL-40 ) и имам следния проблем - копчетата, познати като Multimedia Keys (тия отгоре, 'дето намалят звука, пускат плеъра, рефреш-ват и т.н.) в началото работиха, а днес като включих компютъра не работят
Спешно!
Спешно!
Здравейте,
Започвам директно по темата. Та..., купих си наскоро клавиатура (A4Tech KL-40 ) и имам следния проблем - копчетата, познати като Multimedia Keys (тия отгоре, 'дето намалят звука, пускат плеъра, рефреш-ват и т.н.) в началото работиха, а днес като включих компютъра не работят
. Казаха ми, че било от F Lock-a ама нямам такива екстри на клавиатурата
... Някакви предложения ?!
Не е важно дали си ТЪП... Важното е да не си личи! 
Re: Спешно!
виж си всички lockove и ако не стане си преинсталирай компаPyCa_kaka написа:Здравейте,
Започвам директно по темата. Та..., купих си наскоро клавиатура (A4Tech KL-40 ) и имам следния проблем - копчетата, познати като Multimedia Keys (тия отгоре, 'дето намалят звука, пускат плеъра, рефреш-ват и т.н.) в началото работиха, а днес като включих компютъра не работят![]()
Ще се наложи да преинсталирамBilly Wonka написа:виж си всички lockove и ако не стане си преинсталирай компаPyCa_kaka написа:Здравейте,
Започвам директно по темата. Та..., купих си наскоро клавиатура (A4Tech KL-40 ) и имам следния проблем - копчетата, познати като Multimedia Keys (тия отгоре, 'дето намалят звука, пускат плеъра, рефреш-ват и т.н.) в началото работиха, а днес като включих компютъра не работят![]()
Не е важно дали си ТЪП... Важното е да не си личи! 
Недей бе как ще преинсталираш за 5 копчета
Изкарай я от УСБ-то и пак я вкарай сигурно некви драйвери са се преебали, ако не стане потърси в интернет
- Till.Lindemann
обезателноPyCa_kaka написа:
Ще се наложи да преинсталирам![]()