Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: Brink
Публикувано на: 11 Май 2011 17:37

Danivanov написа:
Оръжията, са добре познати от Modern Warfare, като има и нововъведения.

??????????????????????????????? Нали не мислиш че тия оръжия са измислени в MW и ги е нямало преди в никоя друга игра? Омг... Класа можеш да си го смениш по време на игра ОТ ВСЕКИ команден пост :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 11 Май 2011 17:44

Lich King написа:
Danivanov написа:
Оръжията, са добре познати от Modern Warfare, като има и нововъведения.

??????????????????????????????? Нали не мислиш че тия оръжия са измислени в MW и ги е нямало преди в никоя друга игра? Омг... Класа можеш да си го смениш по време на игра ОТ ВСЕКИ команден пост :wink:

Някои от тях, се появиха за първи път, именно там и са направени най-реалистично, именно там(лично мнение).
Мерси за инфото, за постовете. От енджина-дърво, напълно се отказах да търся, каквото и да е. Пък и при наличието на такива прости ботове, сменянето на клас е излишно.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 18:10

Хах лол ! КоД никога не е била реалистична :lol: За реалистична игра кажи АРМА ама КоД :lol: Стреляш с Desert Eagle като с автомат и ти няма нищо, yea right, 50 калибров anti material снайпер улучва някой в гърдите и му няма нищо :lol: Айде да не е реална. Бтв за оръжията къде викаш за DooM. Това са само скинове, не са оръжия от играта. Нови оръжия са само от Спец Опс пака smg-то и The Psycho пака револвера. Falloutските и DooMските са само скинове.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 11 Май 2011 18:15

Lich King написа:
Хах лол ! КоД никога не е била реалистична :lol: За реалистична игра кажи АРМА ама КоД :lol: Стреляш с Desert Eagle като с автомат и ти няма нищо, yea right, 50 калибров anti material снайпер улучва някой в гърдите и му няма нищо :lol: Айде да не е реална. Бтв за оръжията къде викаш за DooM. Това са само скинове, не са оръжия от играта. Нови оръжия са само от Спец Опс пака smg-то и The Psycho пака револвера. Falloutските и DooMските са само скинове.

За това съм написал - "лично мнение".
А иначе, защо ще ми мешат скинове в списъка с оръжия. Ебати тъпото.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 11 Май 2011 18:45

http://www.prikachi.com/images/12/3327012X.jpg
Nuff saidp

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 18:46

Danivanov написа:
Не се мешат, дава ги като отделни оръжия ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 20:06

Lich King написа:
Danivanov написа:
Не се мешат, дава ги като отделни оръжия ;)

Бе, мешана скара :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 11 Май 2011 20:27

Играта е слаба.

4/10, може би.

SMART (Smooth Movement Across Random Terrain) системата не е и наполвина толкова добра и интересна, колкото я описваха. Къстъмайзинга е там, за да краде фенове от TF2 и COD серийте (съответно със скинове и фийтове), но не е нищо особено.

Ами това е, това й бяха двете "силни страни". Разочарова.

---

Не съм фен на КоД серията, но:

MW2 и Black Ops имат нормален сингъл, co-op и мулти. MW2 има 16 default maps, BLOPS има 14 default maps.
Brink няма нормален сингъл и отделна ко-оп кампания, само мулти и мулти с ботове. Има само 8 default maps.

Игра базирана изцяло на мултито си има по-малко мапове, няма сплит скрийн на конзолите, няма систем линк за игра между системи, няма специална мулти кампания.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 11 Май 2011 21:09

gambit_12 написа:
http://www.prikachi.com/images/12/3327012X.jpg
Nuff saidp

мъда фука дис ис да шит :shock: :shock: :shock:
дали нема некое бг дето е правил играта?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 21:39

Да, Симеон някой си. Ника му е Caladar.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 21:42

Все шитни правим, мама му. Не можете да отречете :x

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 11 Май 2011 23:20

Играта за мулти ще е страхотна. Фрииръна си ме кефи и понякога се получават доста интересни престрелки. Кампанията на играта и ботовете към нея са само за ориентир, за да може като влезеш за пръв път в мулти, да не се чувстваш като български футболист на световно първенство. Графиката не е нищо особено, но не е и натрапчива, така че да дразни окото. Оръжията са шаренки и леко странни, но не виждам нищо лошо в това. Доста по-хубаво е така от колкото, някакви черно бели пръчки, които създават впечатлението, че държиш дървена сопа.
Нещото на, което най-се накефих в играта е кустумизацията на героя. Доста се радвам да го обличам като Scarecrow от Батман или рапар с маска от бяла боя.
Би било страхотно, ако играта стане заместител на ЦС, но уви, де такъв късмет.

Относно това, че правим шитни е пълна глупост. Аз като върл фен на стратегиите, мога да кажа, че нашите са си мега добри. Цар, ако имаше добри разпространители можеше да е на световно ниво, а подобна стратегия на Knight of Honor, никъде не съм виждал другаде. А самата стратегия лично за мен си е гениална. Антантата също според мен е една доста добра стратегия, която за съжаление е доста подценена, недооценена или изобщо не пробвана, поради факта, че е българска. Така че, моля те, не ми разправяй, че сме правили само боклуци, защото е пълна глупост

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 12 Май 2011 01:22

Антантата е тотален боклук. Имам я оригинална, пробвал съм се да я играя десетина пъти през годините, изкарвам макс час с нея.
А за кустомизацията в бринк - не ме кефи. Има много детайли, и нищо важно :D Всички сме мъже и то клонирани. Не мога да променя физиономията си, ако не си променя типа тяло, когато ще съм еднакъв с тях. Що за идея е това?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 12 Май 2011 01:34

LOL!
Само за това бих дал на играта 8/10 :D
Иначе аз бих дал на играта 6/10 (Slightly Above Average)

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2011 07:26

ахахахаха хХхХАХХАХАСХААХхахахХАХА КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕ пффффахаха мале Pwned!111 Как се гаврят с тъпите конзоли:Д

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2011 09:13

Jedi Knight написа:
Всички сме мъже и то клонирани. Не мога да променя физиономията си, ако не си променя типа тяло, когато ще съм еднакъв с тях. Що за идея е това?

Това са си някви твои прищевки. И в CoD, BC, STALKER, и много други игри има само мъжки персонажи, и какво от това?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2011 10:00

Защо се хабиш да защитаваш играта, като ясно се вижда, че има много недомислици и като цяло, хайпа около нея се оказа незаслужен?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2011 10:13

Поста ми не беше точно към играта, а като цяло. Сега че имало само мъже, ами нищо ново и чудно "ЗАЩО ИМА САМО МЪЖЕ"..... Играта ще мога да я оценя напълно като я играя утре срещу хора, мен и сега ми харесва много де. Просто ми беше писнало от шутъри за модерната война, и начина по който се играят. Сега ще си цъкам Бринка, пък като излезе Red Orchestra 2, нея.

EDIT: Btw SD сигурно ще пуснат mapping tools и играта ще стане още по добре.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 12 Май 2011 11:20

Jedi Knight написа:
Антантата е тотален боклук. Имам я оригинална, пробвал съм се да я играя десетина пъти през годините, изкарвам макс час с нея.

Мхм..затова казах "според мен" . И не виждам нищо лошо в играта. Мяза ми малко даже на модерен вариант на Age of Empires.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 12 Май 2011 12:08

Lich King написа:
Jedi Knight написа:
Всички сме мъже и то клонирани. Не мога да променя физиономията си, ако не си променя типа тяло, когато ще съм еднакъв с тях. Що за идея е това?

Това са си някви твои прищевки. И в CoD, BC, STALKER, и много други игри има само мъжки персонажи, и какво от това?

Може и така да е, но когато един от двата ти коза е емнайсе-хиляди-милиона начина да си кустомизираш персонажа, а да не мога да си сменя физиономията и/или пола е меко казано смешно. ;)

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com