Здравейте! Списанието ви е чудесно взимам го рядко по една или друга причина затова обмислям абонамент. Моето желание да засегнете в следващите броеве темата за микротиците в смисъл такъв,че на някой хора като мен му трябват 2 различни IP та и искам да получа повече инфо. Ката например колко IP адреса мога да имам (ест на различни PC-та) Един от доставчиците предлага тази услуга и искам да се възползвам от нея по възможна най добрия начин. Ако случайно сте засегнали в някой от предишните бровеве тази тема,ще се радвам да купя списанието.
Ако въведете като начин на плащане Pay-pal,за мен,ще бъде по удомно плащането предполагам и за други читатели на списанието.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Използване на Микротик
Публикувано на: 11 Май 2011 14:34
Цитат:
Здравейте! Списанието ви е чудесно взимам го рядко по една или друга причина затова обмислям абонамент.
Някой от миналото май се е оказал в настоящето :ОООООООООО
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 11 Май 2011 16:55
Или някои послъгва малко май
Ернестин
Публикувано на: 11 Май 2011 18:12
Wannabe написа:
Или някои послъгва малко май
Не ми се вярва, по-скоро е от миналото.
Ей, пич! =) Следващият премиер на България е някаква мутра на име Бойко Борисов!
pavkata1111
Публикувано на: 11 Май 2011 18:39
Така и не получих конкретен отговор ,и не разбирам за какво говорите изобщо
Hurricane922
11 Ное 2009 20:54 Мнения: 234 Местоположение: Bourgas
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Публикувано на: 11 Май 2011 18:53
От тия загубеняци тука дето ще ти пишат,НИТО ЕДИН няма да ти отговори на въпроса и ако случайно го направи,то ще е за да те забърка във някакъв филм.... Пиши коментар на някоя статия в сайта за новините,там ще ти обърнат внимание
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 11 Май 2011 19:38
Hurricane922 написа:
Пиши коментар на някоя статия в сайта за новините,там ще ти обърнат внимание
Точно там пиши и питай как можеш да си купиш списанието.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения