Автор |
Съобщение |
Raikon
|
|
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
|
|
Заглавие: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 11:07
Някой играе ли NwN 2 в мулти ? Имам предвид оригиналната, не знам на 2 къде има кракнати сървъри. Питам, за да знам да се намерим да цъкаме заедно
___________________________________ Lolth Tlu Malla !
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 11:48
Бях пробвал преди няколко години, но се отчаях от това колко много пусти сървъри има. Я съм попадал на хора два пъти, я не
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 12:44
Няма пиратки, като и на първата част, която е доста по-активна в мулти.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Raikon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 13:21
На първата част съм играл в няколко пиратски сървъра, включително най-добрия сървър, който съм играл е пиратски. В момента играя двойката и има сървъри с по 40-70 човека, 4-5 сървъра са с такава бройка, но наистина не е така, както беше при първата част. Все пак играта е много хубава и крашовете са оправени.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 17:58
Е, преди имаше. Аз запоследно играх края на 2009/началото на 2010 в един, но вече не е останал нито един. А и да има ще да е някой забутан... Иначе бях решил да си купя diamond edition на първата част преди един месец, но похарчих парите за други работи Но сигурно ще си я взема по-натам. 20 лева за любимата една от любимите ми игри си е оферта (+2 експанжъна при това). Пък и тя е по-активна от втората част, когато проверих за последно форумите.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 18:52
И на двете може да се играе с пиратски копия.
Иначе двойката в мулти е мъка. Често играта си измисля трети човек (като сме давама в мрежата) и чака да му зареди и на него. Съответно това означава рехостване от последния сейф, който почти винаги е доста далече.
Диалозите също са леко дразнещи при игра в мрежа, ако ще цъкате кампания. АИ на НПЦта в партито се разваля на рандъм (в сингъла никога не съм го виждал)...
Изобщо мултито е бъгаво.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 03 Май 2011 22:16
indigo написа: Диалозите също са леко дразнещи при игра в мрежа, ако ще цъкате кампания. АИ на НПЦта в партито се разваля на рандъм (в сингъла никога не съм го виждал)...
Изобщо мултито е бъгаво. На мен редовно ми се прецакваше аи-то кат цъках сингъл. Три пъти съм превъртал играта + motb (soz е такава помия, защо си я купих изобщо...), нямаше един път да не ми се бъгне аи-тo Понякога се оправя с toggle puppet mode, понякога със зареждане на сейв. Та, да - късметлия
|
|
|
|
Raikon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 12:35
Jedi Knight написа: indigo написа: Диалозите също са леко дразнещи при игра в мрежа, ако ще цъкате кампания. АИ на НПЦта в партито се разваля на рандъм (в сингъла никога не съм го виждал)...
Изобщо мултито е бъгаво. На мен редовно ми се прецакваше аи-то кат цъках сингъл. Три пъти съм превъртал играта + motb (soz е такава помия, защо си я купих изобщо...), нямаше един път да не ми се бъгне аи-тo Понякога се оправя с toggle puppet mode, понякога със зареждане на сейв. Та, да - късметлия Оригинална ли играете или пиратска ? Защото аз такива проблеми като 3-ти човек и т.н. не съм имал никога. Готиното на двойката е, че има много класи и повече разнообразие, аз съм голям фен на Невъруинтер и ми харесват много и двете, но щом все още има повече народ в 1-цата, може и нея да си взема.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 16:28
Пиратска, но и доста хора с оригинална са имали такова проблеми, разрови се из нета. Просто мрежовата част от играта не е пипната както трябва.
Играех с аверче с по-слаб комп. Нищо архично - 2 гиги РАМ, 3 гхз, 512 видео. Прилично. Аз обаче съм с двойно толкова, а и съм хост.
Та когато сменим зоната на мен ми зарежда преди на него да му почне да зарежда. И след като на него му зареди се оказва, че той ме чака да почна. Кур.
Също понякога него го дропва, но при мен още си седи в играта - някакъв процес продължава да има връзка. След като той реджойнва ставаме трима - аз, той и "останките" от предната сесия. И пак кур.
Ако връзката е гадна се губят пакети и автоматично го дропя, ама не съвсем. И се получава същото като в горния случай.
Ако има бъг с клас/магия (при нас се получи с Ред Драгън Дисайпъла) пак идва мистериозния "трети човек" - когато той смени зона му казва, че героя му е чийтнат, защото има престижен клас, за който не покрива изискванията и му дава да си избира нов, правиелен герой. Той ги покрива, разбира се, и когато си избере пак героя си влиза. Но злото вече е сторено и при следващото зареждане играта влиза в луупа.
Абе космата е работата.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Raikon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 16:58
Не съм чувал за такива проблеми никога наистина. Аз съм с оригинала и в сървърите всичко си е наред. Единствено ако се играе с Каедрин пак, там има доста бъгове, но не и такъв, че да ти забие компютъра и да има такива проблеми. Играх на няколко пъти и с хора на официалните кампании, т.е. самите те бяха сървъри, нямаше такова нещо. Не знам защо се е получило така при вас. Единственото обяснение, което ми идва на ум е защото не е оригинал.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 17:24
Абе, ФОРУМЕ, някой дънджън кролер за NWN 1 да вземем да поразцъкаме? Че в момента си играя сингъл, след като пробвах Eye of the Beholder в мрежа.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Raikon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 17:30
Аз нямам оригинала на 1 , имам НвН 2. Ама ме надъхахте тука и към края на месеца ще си я взема Ако някой играе 2-ката да се обади, да играем заедно.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 04 Май 2011 19:47
Omega-x написа: Абе, ФОРУМЕ, някой дънджън кролер за NWN 1 да вземем да поразцъкаме? Че в момента си играя сингъл, след като пробвах Eye of the Beholder в мрежа. Аз преди 2 седмици пусках тема, но нямаше навити Брой ме. Дано се посъберем повечко за едно стабилно парти.
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 11 Май 2011 04:39
Имам оригинала на Neverwinter Nights 1, като съм си регистрирал навремето паролата в нета, но не съм я играл онлайн. Ако на някого му трябва - т.е. ако мога да му я предоставя, щото съм забравил дори къде и кога е ставало това - мога да се поразровя.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
Raikon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter Nights 2 Публикувано на: 11 Май 2011 09:56
Всички версии ли ги имаш. с експанжаните ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|