Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Brink
Публикувано на: 11 Май 2011 01:33

Официално играта излиза в петък, но вече се появи в арена.
Това, което исках да споделя идва от коментарите под торента:
http://www.prikachi.com/images/12/3327012X.jpg

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: Brink
Публикувано на: 11 Май 2011 02:37

oooo има тема ... :Д
скиии са хейта : хихиихихихи

БЯХ фен, на Бринк и на Сплаш хихихи ДО ТУК. Братче незнам как са успяли, но са съсипали id tech 4, ако съм на мястото на Кармак ше ги уволним тея англичани некадърни на минутата. Вярно пс-то не ми е супер яко, но това така бози че НЕАМ ДУМИ. Толко неоптимизирано няма.

Не искам да пиша романи, макар че има много за писане. Псувах IGN за оценката без да знам. Не съм бил прав, толко 6/10. Има супер новаторски неща, но като цяло за мен е една шитня. Кфо да кажа едно бозенето, но то си е при мен само ае да го остава. Играта както и очаквах, сингъла и е мулти с ботове и то кфи ботове само хахахахах английски кфи да са ? ебаси малоумщината. Знам че евроидиотите са идиоти но това е прекалено.

лилилииииииии как съм разочарован, мислех че ше лети играта нищо че пс-то ми е старичко, като знам как лети доом 3 се лъжех че и това ше лети така. уви... незнам не виждам визията да е неква уникална че да иска толко ресурс, още повече че е главно мулти тея идиоти мислат ли там ? дори да жертват визия е трябвало да я направят бърза. представете си УОУ с такива изисквания...
УЖАС..... неам думи. не искам да натрапвам мнение дано е само моето такова, да се окаже добра игра, нооо за мен е ужас.

Профил Skype

Публикувано на: 11 Май 2011 04:38

Най-големия минус за мен е възможността да си смениш класа по средата на мача. По-голяма глупост не мислех, че някой може да измисли. Разбирам, че това решение е било взето заради стремежа им играта да се различава с нещо от останалите шутъри на пазара, но не е това начинът. Така се изключва всякаква възможност да специализираш в/обикнеш даден клас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 08:19

Има я в замунда,сега видях.Дано да е яка.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 11 Май 2011 08:55

Nine Inch Nails написа:
oooo има тема ... :Д
скиии са хейта : хихиихихихи

БЯХ фен, на Бринк и на Сплаш хихихи ДО ТУК. Братче незнам как са успяли, но са съсипали id tech 4, ако съм на мястото на Кармак ше ги уволним тея англичани некадърни на минутата. Вярно пс-то не ми е супер яко, но това така бози че НЕАМ ДУМИ. Толко неоптимизирано няма.

Не искам да пиша романи, макар че има много за писане. Псувах IGN за оценката без да знам. Не съм бил прав, толко 6/10. Има супер новаторски неща, но като цяло за мен е една шитня. Кфо да кажа едно бозенето, но то си е при мен само ае да го остава. Играта както и очаквах, сингъла и е мулти с ботове и то кфи ботове само хахахахах английски кфи да са ? ебаси малоумщината. Знам че евроидиотите са идиоти но това е прекалено.

лилилииииииии как съм разочарован, мислех че ше лети играта нищо че пс-то ми е старичко, като знам как лети доом 3 се лъжех че и това ше лети така. уви... незнам не виждам визията да е неква уникална че да иска толко ресурс, още повече че е главно мулти тея идиоти мислат ли там ? дори да жертват визия е трябвало да я направят бърза. представете си УОУ с такива изисквания...
УЖАС..... неам думи. не искам да натрапвам мнение дано е само моето такова, да се окаже добра игра, нооо за мен е ужас.

Сингъла си е мулти с ботове както беше и на ETQW не виждам какво очакваш от игра насочена към мулти само. Същото щеше да е и с TF2 ако имаше сингъл - мулти с ботове..

Драксисе кой те кара да си сменяш класа бе? :D Освен в чаленджите, никъде другаде не е наложително ТОЧНО ТИ, да си смениш класа.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 11 Май 2011 09:56

Точно ТИ трябва да сменяш класа си в сингъла, защото AI-то е по-тъпо от торба с камъни. Не бях виждал двама от различни фракции да седят гръб до гръб и да стрелят на месо от втория батълфронт насам...
Освен това такъв granade spam не съм виждал и във CoD, ебаси :lol:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 10:08

Ем че аз сингъл няма да я играя играта <.<

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 11 Май 2011 10:11

Ем аз поиграх малко, не можах да изтърпя и първата мисия :lol:
Ще си чакам за петък да ми дойде играта, че да я метна мулти.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 10:17

Кажи си стийма! Или направо ми дай линк да те адна ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 10:38

Много слаба игра!
3/10

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 10:55

Безбожно тъпа и бъгава игра.. Някой да знае как може да се активира конзолата на пиратската версия (разбирайте, без това да включва Steam)?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 11 Май 2011 11:30

Очевидно е, че игарата не е направена за single player

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Май 2011 11:58

Абе какъв беше целия този хайп по тази игра, като ми се вижда напълно рандом тъп шутър О.о

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 12:53

Супер е добра даже. Тия които очакват голям велик сингъл от игра насочена само към мулти, много са сгрешили. А играта само с ботове е зле. Мулти е истината.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 15:11

И не го казваш, само защото си я приордърнал/купил?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 15:13

Не, щото я дръпнах да я видя как ще ми върви, а преди това гледах цял ден стрийм как играе един онлайн в Америка. И разликата е тотална на мп с хора и с ботове само.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 11 Май 2011 15:16

конзолата е контрол+алт+~...

незнам вие щом оригинал я имате сигорно имате и яки пс. аз немога още да повярвам че иска толко ресурс, визията е яка, но това е прекалено, незнам на хбокса как я циклат хахах смех леле тея англичани колко са тъпи. СРАМ за ид софт и бетхесда...
срам ме е че съм им бил фен на тея заклевам се...

поредното разочарование... за да не съм супер краен :д

ако съм шеф в бетхесда или ид ше ги изритам тея англичани. или поне програмистите им. баси енджина ебаси ботовете тъпи леле СРАМ

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 15:41

Енджина си е на ID. А за компа, аз с GTS 250 си я играя без проблем.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 11 Май 2011 16:10

Релийзчетата на SHITROW, винаги са били кофти. Надявам се, че оригинала върви една идея по-мазно.
А сега, за играта:
- Кустомизацията е най-интересното от тази игра :D
Оръжията, са добре познати от Modern Warfare, като има и нововъведения.
Бонус оръжията от DooM, не съм ги виждал никога през живота си или поне не мога да ги позная(играл съм всички игри от поредицата).
Естествено, арсеналът е боядисан като великденско яйце. Това е ши**но! Тъпа и малоумна идея, произлизаща от Black Ops.
- Енджина е дървен!
Не мога да повярвам, че това енджина с който бяха направени DooM 3 и Prey. Просто не мога. Ще видим, какво ще направят и с Prey 2. Дано да не отвращава.
Ако трябва да определям модификацията, това е Unreal 3 със сменено име на idTech.
- Факта, че не можеш да сменяш клас по време на игра, дразни!
Паркура, не го видех къде е, но прескачането на кофи, не е оферта.
Трябваше да се сложат начални означения за бегинъри(:D), за да може да го видим, какъв е тоя революционен за шутърите freerun.

Има още какво да се каже, но чакаме ревю. Ако някой е навит да цъкаме мулти на DooM 3 или Quake 4, да ми пише на скупето. Чудя се, как да разкарам горчивият вкус от устата си :x
Дъвките са избягали сами и сигурно се кефят на тъпата ми физиономия, след победата над ботовете олигофрени.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 16:59

Lich King написа:
Енджина си е на ID. А за компа, аз с GTS 250 си я играя без проблем.

Tака е, НО той е силно модифициран. Красива е и не отстъпва по тоя показател от Ънрила. Но е много тежък, това е голям провал за мен. Тея в Сплаш има мнооого да учат още. Не виждам как ше се играе на конзола това. Ти си добре защото си с нвидиа, АТИ и опенгл е трагедия. При мен няма нормална игра, поне до като не взема 4 ядрен + ново видео...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com