Абитуриентчетата

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Абитуриентчетата

Мнение от The Chameleon »

охо имаме си нов аниме фен хлапак :clap2:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
fail account
Обратна връзка:

Мнение от fail account »

The Chameleon написа:охо имаме си нов аниме фен хлапак :clap2:
Нов account,но съм тука от 7 години.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

white_emperor написа:
The Chameleon написа:охо имаме си нов аниме фен хлапак :clap2:
Нов account,но съм тука от 7 години.
Мама те е регнала на 9, ехаа! :clap:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Дайте снимки от бала на Шерифа... :lol: :oops:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Изображение
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

Аз когато се подготвях за бала, изръсих около 250 лева за облекло(пак са си парички де). Костюмчето си го поръчах от един завод за 200, ризата и обувките ги купих от един долнопробен магазин. Беше желязно, нищо че не беше марково за 600-2000 лв.
Времето е в нас и ние сме във времето
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Тва па да си запомниш бала е все едно да не си имал бал :D :D
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

я бех с бг костюмче за под 100 лева, и като понесох една руса дивачка по стълбите към стаята й пияна на мотика, панталона ми се сцепи точно на гъза. :shock: добре, че тва поне стана в стаята. тъй че не смейте да купувате евтино.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Basanaruga написа:Костюмчето си го поръчах от един завод
...
Беше желязно
От Кремиковци ли го купи ве :?: :lol:

Моя костюм пък беше 300 кинта, ризата 50 и обувките 70 (и дори не ми убиваха). Бях готов да дам 6-700 лева само за костюм, влезнах в Rollman и НИЩО не си харесах, там само бизнес модели ебаси и разни фракове за по 2к. И ей така викам да видя един български магазин на графа (нещо с Н беше забравих го) и мернах едно лъскаво костюмче със сатенче и доста готини копчета и викам те тва е мое, какви пари е, и тая като каза 300 кинта щех да я цунем, ако не беше дърта, дебела и мустаката. Само на бала съм го обличал, не е модел който става за други места, ама поне не беше скъп.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Моя пък е версаче.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Между другото, като изключим неприятния момент на Рийда, съм чувал че българските са изключително качествени :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Desizo Monni - такъв беше моят. Адски яки модели имат и повечето от тях се вписват в тона на балната вечер. Поне '09 беше така. :)
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Butters_1.01

Мнение от Butters_1.01 »

ебах го, моо бал беше преди новата ера :?
Вземи се в ръце и направи нещо полезно на тоя свят.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Друго е да си механо със един куп селяни. Един пич дойде с колата си и почнаха да я трошат с чукове, тухли, камъни, обръщаха я... Патрулките прибраха 4-5 човека преди тържеството + оркестъра, който си бяха викнали един клас. Хванали са и някои с наркотици и директора беше подлуднал :roll:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

о моите дадоха над 1000лв даже доста повече май. пак риза, пак костюм, пак обувки, ама на... и пак не съм си обличал костюма от тогава(може би защото бях около 20 кг по-тежък), обувките ги бях слагал един път на изпращането, после на изпращането ми от родата и разни приятелски семейства, и после на бала и тва е

освен на фитнес да тръгна с тях...
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Тил, ти нали беше взимал Анимал Кътс? Я казвай тука кви са резултатите.
LA COKA
Аватар
Butters_1.01

Мнение от Butters_1.01 »

white_emperor написа:
Krieg написа:А пък най-практично е с джапанки от левче, без чорапи, и с анцуг. Понеже по тия балове много се пие, да не вземем да си изцапаме дрехите.
Джапанки INTER/OSCAR ftw
+BOOMERANG/NASKO :rockon:
Вземи се в ръце и направи нещо полезно на тоя свят.
Аватар
Hurricane922
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness

Мнение от Hurricane922 »

dancingbear.com ей така е най-шик!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Аз не помня колко ми струваше костюма, понеже не го бях купувал аз(беше купен предварително за едно друго събитие, та за какво да си взимам още един специално за бала??) Аксесоарите си ги взех също поотделно с течение на времето(вратовръзка, ръкавели, кърпичка за ревера, мале вратовръзката каква сила беше, още си я нося като се наложи). Ризата беше около 50 лева(Българска и адски качествена). А обувките около 120 кинта. Аа да, за последните 2 елемента парите си ги бях изкарал АЗ. Костюма го нося при нужда, така че инвестицията си заслужава на 200%!!!!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Ако питаш дали съм свалил тези 20кг с Cuts, отговорът ще е не, да знаеш :)

Мога да кажа, че съм доволен от продукта. Като го приемах, правех кардио след силовата си тренировка, спазвах режим на хранене, избягвах въглехидратните храни, спрях бирата, пиех много вода и тн. За три седмици от 84+ станах 81 кг, наистина малка разлика, но визуалният ефект беше доста стабилен-кожата ми стана някак си по-тънка, тоест съм изгорил подкожна мазнина, вените ми излязоха, поизчистих се. Настина нямах някакъв феноменален ефект на изолиране на мускулните ми групи, показване на фибри и тн, но разликата са усещаше. Ако бях направил още един цикъл след една седмица почивка, както съветват на опаковката, сигурно щях да падна и под 80кг, но просто в момента режима ми не ми позволява да спазвам цикъла(като циклех, ставах в 8 да пия хапчетата, в 9 ядях, за да бъда в 10и30 в залата, в 12 като приключа, пия втората доза хапчета, за да мога в 1 да ям, след това правях храненията на три часа-в 4, 7 и накрая в 10 вечерта). Сега като нямам време за фитнес, ставам в 10, закусвам, после към 7 вечерям, просто няма смисъл да го вземам сега но като ми остане време, пак бих го циклил. Нямах никакви странични ефекти, за които се пише по разните форуми-не се потях непрекъснато, не съм имал проблеми със съня, не съм имал високо кръвно, урината ми не е била лимонадена, не съм станал агресивен, не съм имал проблеми да вдигам самолета. Доволен съм от Animal Cuts.

Но явно всичко и много идивидуално-в залата ми идват много спортисти(каратисти, муай-тай, плувци, гребци, даже и двама, дето искат да стават културисти), някои са ползвали същия продукт, и не са имали ефект. Аз имах. Всичко е според зависи. Точка.
Публикувай отговор