В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Заглавие: Battlefield: Bad Company 2
Публикувано на: 08 Май 2011 16:55
Искам да играя тази игра, но не съм сигурен дали на лаптопа ми ще върви...Искам да играя мулти... Немога да дам 50-60 лв. - нямам финанси...Питах се дали на пиратска версия, ако някой да ми даде оргинален код ще стане мултито? Не ме разбирайте погрешно - изобщо не искам да пиратсвам тази игра!...
Kirilicata2012
В момента играе: 4chan
Заглавие: Re: Battlefield: Bad Company 2
Публикувано на: 08 Май 2011 18:41
D3v1r0 написа:
Искам да играя тази игра, но не съм сигурен дали на лаптопа ми ще върви...Искам да играя мулти... Немога да дам 50-60 лв. - нямам финанси...Питах се дали на пиратска версия, ако някой да ми даде оргинален код ще стане мултито? Не ме разбирайте погрешно - изобщо не искам да пиратсвам тази игра!...
Пробвай да игреш мулти чрез Garena или Tungle. Не съм порбвал, така че не съм сигурен, че ще стане.
___________________________________ Im back
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 08 Май 2011 18:51
Bad Company 2 не може пиратско мулти по никакъв начин.
___________________________________ a.k.a Frosty
vasito
Публикувано на: 08 Май 2011 20:39
В стийм я има за 25 лева някъде в момента.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
jaeger
Публикувано на: 09 Май 2011 20:21
vasito написа:
В стийм я има за 25 лева някъде в момента.
Хрумвало ли ти е ИЗОБЩО, че може да НЯМАМЕ кредитна карта?!
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 09 Май 2011 20:29
^ем дебитна нямаш ли? ако не иди си изкарай за една седмица става
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Eм кат сте бедни се следят промоции. Като ги изпуснете понеже сте и мързеливи няма игра.
Simple as that.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения