Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 21:57
Не мога да разбера какъв кеф ви доставя цялата тая работа с троленето и т.н. Разбирам да е нещо забавно, ама за да разваляш кефа на хората умишлено, значи има нещо много сбъркано в теб
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 21:59
dido kvo go ovyrta6 ve
direktno mu obqvi 4e e nqkav jalyk asocialen bastun i ne se my4i pove4e
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 22:02
В такива моменти се сещам като малък колко ми беше кеф да троша на другите деца снежните човеци. Бях във втори клас. Толкова за интелектуално развитие. Сигурно не е лесно да си такъв комплексиран ретард. Почти те съжалих. После се разубедих. Просто бих ти срал в устата.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 22:14
gif-ът е AAAAAWWWWESSSOOOME
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 22:22
High_voltage написа: @ грим: Защо смяташ да скочиш директно на втората книга? Туй си е качествена литература, удоволствието не е само в това да разбереш какво се случва. Има си ги всичките бонуси на книжната медия: ще се запознаеш по-добре със света и с героите, ще се насладиш на някои приятни детайли, които не са намерили място в сериала, ще видиш мислите на героите и т.н. Заслужава си :Р Така е човече ама като знам основното развитие заради сериала и не знам дали ше имам нервите да изчета тая тухла само заради страничните неща. А ми е ясно че сериала няма да даде всички детайли въпреки 12-те си часа ефирно време, точно заради това ме е яд. Но не знам, така като гледам сериала колко ме зариби, накрая може да съм достатъчно закачен че да изчета цялата книга само заради изпуснатите детайли. Бтв коя е мацката дето учеше сребърната курветина да чука оня големия (мама му деба трябват ми поне 3 епизода за да запомня повечето имена )? Изключително ебателна ми се виде.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Апр 2011 23:27
@Grim По-добре си започни от първата. Не са пропуснати само някакви второстепенни подробности, а огромна част от развитието на персонажите, което просто няма как да бъде прехвърлено в такъв тв формат (падат се средно по около 67 страници на епизод). Аз чета книгата горе-долу паралелно с епизодите и двете са ми интересни.
Ако са ти интересни героите и искаш да ги опознаеш по-дълбоко - от първа книга.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 00:25
Tiny написа: Аз чета книгата горе-долу паралелно с епизодите и двете са ми интересни.
Човеко МЕЧТАЯ си да го направя това като теб ама просто няма как през семестъра, а сега и контролни тамън, че и сесия наближава... Завиждам ти, честно. А тази Дореа като я преслушах през Гугъл се появиха едни снимчици които ше ми гарантират спокойния сън близката седмица. Много ме радва това моме, искам я по-често в сериала. Странно верно защо са 10 епизода, формата е 12-ка, и Boardwalk Empire беше 12. EDIT: Сега отворих Пингвините и болезнено ме сърби да цъкна "Поръчай"... ше видим. Ако я поръчам докато не я изчета учебник едва ли ше отворя. Което е проблем.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 03:54
Тука за сесията си много прав. Книгите са изключителни зарибяващи и, веднъж завханеш ли първата, няма да спреш да четеш докато не видиш задницата корица :Р Самият стил на Мартин е много лек и приятен и книгата сякаш те води за ръката из света. Много си струват да ги прочетеш от първата, обаче наистина по-добре си вземи изпитите Време за четене винаги можеш да намериш, а изпитите няма да те чакат :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 07:59
lol ya'll mad УМИРА.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 16:42
High_voltage написа: Тая сцена така ми пълни душата, честно
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 18:04
Изгледах и вторият епизод, и още повече се зарибих Чак сега се сетих, че негъра дето играе Khal Drogo е същия от Stargate Atlantis, само че там е Ронан Декс xD Вече се усеща, че се заформя нещо яко. От актьорите/ героите най-много ме дразнят тая Санса и онзи Джофри или каквто е там, мега противните са ми Джуджето добре го напляска
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Апр 2011 22:12
Наполовина е хаваец, не е негър
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 16:13
що ги махнаха от замунда епизодите, тъкмо с третия щях да ги гледам накуп
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 16:24
Щото се нарушават авторските права, естествено
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 17:02
На мен леко ми е непонятно торент тракер да се съобразява с авторски права, ама айде. Иначе и аз като всички вас съм безкрайно очарован от Тирион и Аря и се дразня на Джон. Джайм не е лош, Дрого също, Денерис не ми харесва особено, Визерис точно така си го представях. Чакам Варис и Кутрето. indigo написа: УМИРА. ЕБЕ ТЕ В ГЪЗА.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 17:49
Замунда и аренабг от край време махат торенти, ако съответните носители на права за България го поискат.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 18:36
GoT ги има в piratebay - същите версии като тези в замунда
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 20:49
Доста се изнервих на факта, че ги няма в замунда и аренабг, ама айде да пишат и на Isohunta. btw, Viserys Targaryen = Lord Alioth
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 01 Май 2011 23:58
High_voltage написа: дам, hbo българия се опитват да си опазят зрителите и подават искове.
Не че ще им спечели нови абонати де... Абе понабутали са парички за реклама, явно имат някакви надежди
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 02 Май 2011 03:54
Аре ве къде е 3ти епизод
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|