Автор |
Съобщение |
play3r_bg
|
|
|
|
Заглавие: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 03:02
Има ли смисъл да почна да играя WOW ако си взема само 1-вата и 2-рата част и примерно след 4-5 месеца игра да взема лич кинга и после катаклизма ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 08:54
не. или всичко или нищо. старите експ са изчерпани и няма как да ти хареса при положение, че в старите зони има 10 души макс.
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 10:37
Има смисъл не го слушай тоя.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 11:07
4-5 месеца на първите 2 няма кво да правиш, по-скоро 4-5 дена..На лич кинга обаче все още има хора които разцъкват, така че ако си вземеш първите 3 може и да разцъкаш някъв енд гейм контент...Пък и 70-80 левел се вдига за толкова колкото 1-70
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 12:07
Ще дадеш за ванилата 19 лева, за тбц 19 лева. Тва са ти 38 лева. Към ванилата имаш месец безплатен. И нека си направим най-простата аритметика - 1 месец ще играеш в обезлюдена зона в която един групов куест няма да можеш да направиш камо ли за некой рейд. Ако случайно се доредиш ше го врътнеш за 30 мин и къде е удоволствието в тва. Ако си купиш всичко ше дадеш към 140 лева. Реално най- добре си купи един акаунт с направен герой - зле облечен триеш го и почваш наново. От старите зони не испускаш нищо кои знае какво - ако решиш да им обърнеш внимание ще е за 15 мин и след тва пак в ката. Тея неща ти ги казва човек дето е видял всичко в играта от излизането. Смятям че новия контент е за нови играчи стария е просто вече история .
|
|
|
|
|
play3r_bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 13:22
тогава най-добре AION да почна :Д
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 15:54
Аion е боклук.Ако ти се играе ММО, което не е WoW, по-добре GW или LotR. А и да попитам, ако имам инсталиран пиратски ванила/TBC/Лич Кинг,и ако сложа оригинален Катаклизм, ще може ли да се играе?
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 16:34
Изчакай Gw2 Няма да съжаляваш !!!! Дотогава намери си от някой френд играй единицата .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 17:53
GW може и да е била яка, но в момента е доста зле. Един човек за парти не можеш да си намериш,а соло е ебати скуката. Поне на Factions.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
play3r_bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 18:00
аз за аион съм чувал мн мн хубави неща ...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 01 Май 2011 19:58
play3r_bg написа: аз за аион съм чувал мн мн хубави неща ... Аиън доста зависи от играча.Аз лично не познавам хора, който я харесват, а когато я пробвах на некекъв "тест пиратски сървър" не ми хареса въобще. Но пък в интернет пишат добре за нея.
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 10 Май 2011 18:45
хмм.. ако искаш почни LOTRO казват, че е по-добра дори и от WoW и същност е много интересна и е безплатна вече с някои ограничения, но какво пък...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 10 Май 2011 18:50
play3r_bg написа: Има ли смисъл да почна да играя WOW ако си взема само 1-вата и 2-рата част и примерно след 4-5 месеца игра да взема лич кинга и после катаклизма ? Да, има огромен смисъл -> почвай УоУ!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 10 Май 2011 18:55
Sabaka написа: А и да попитам, ако имам инсталиран пиратски ванила/TBC/Лич Кинг,и ако сложа оригинален Катаклизм, ще може ли да се играе? Играта ти е една, нивото на достъпност на акаунта ти е важно. Ти ако си вземеш направо клизмата сигурно ще ти каже че не можеш да я активираш защото нямаш предните на акаунта.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: wow въпрос.. Публикувано на: 17 Май 2011 11:46
Първо, на въпроса
Да, можеш да си купиш само първите 2, но няма да имаш достъп до Northrend, или новите територии от Cataclysm.
На второто
Не, Aion е жалък боклук и не си струва парите. Както казаха, почни по - скоро LOTRO или Guild Wars, ако не ти се цъка WoW
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|