Как да сменя папката на изтеглен торент
Как да сменя папката на изтеглен торент
Примерно изтеглил съм филм с u torrent в папка и след това премествам филам другаде. После искам да подължа да сиидвам филма, но като дам старт то започва да го тегли наново в старата зададена папка. От каде да му посоча в коя папка ми е филма че да продължи да сиидва от нея?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Как да сменя папката на изтеглен торент
изтегли торент файла и посочи новата папка, то ще направи проверка и ще се сийдва оттамiddqd написа:Примерно изтеглил съм филм с u torrent в папка и след това премествам филам другаде. После искам да подължа да сиидвам филма, но като дам старт то започва да го тегли наново в старата зададена папка. От каде да му посоча в коя папка ми е филма че да продължи да сиидва от нея?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
А ако изтегления файл (да кажем видеофайл - филм) го създадеш като торент (ctrl+N, съответно ще е с новата директория и стария уеб адрес) и го добавиш в торент клиента (file->add torrent) няма ли да се получи?
ЕДИТ: Омегата ме изпревари с нещо по-рационално
ЕДИТ: Омегата ме изпревари с нещо по-рационално
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Е това дето омега го аписа и аз го правя, но просто се чудих дали няма някаде от опците на торента да му задавм нова папка директно вместо да търся пак торента по тракерите за да му задам папката.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
еми нема. торенти съкс. оня ден учих баба ми да си тегли филми от замундата и ми се еба мамата.