Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Игри с яка графика
Публикувано на: 25 Апр 2011 11:02

iddqd написа:
vanmx я кажи сега дали правилно съм го направил. Значи от биоса пуснах процесора да е на 3.8 след това турбо бууста ми беше на ауто аз го сложих на енейбъл полеже аутото не знам какви честоти ползва и надупих тези честотите за 1 ядро на 4 гхз да е за 2 ядра пак на 4 за 3 ядра на 3.9 и за 4 да си е на 3.8. След това рамта беше пусната на 1333 да е и аз включих някво Mmeroy Profile x.m.p да е на профил 1 и се пусна да е на 1600. Тези настроики дали са читави?

Сега ми се смениха така настроиките като надупих турбото буста демек само ми сменя последната цифра и то на средна стоиност. Преди да го надупа видях че беше 3.8 за едно ядро ама видя на снимката пише 3.7 понеже маи това е няква средна стоиност

Щом компютъра работи нормално, значи правилно си го направил. Това на снимката не винаги показва точно. Дръпни си Cpu-Z.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2011 22:53

Just Cause 2?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2011 23:38

Е тази пак си е конзолен порт.

Профил

Публикувано на: 25 Апр 2011 23:44

Пробва ли cellfactor?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 26 Апр 2011 01:12

iddqd написа:
Просто видеота ви не поддържат екстрите които кризиса ползва и за това не ви кефи как изглежда. Казвам ви че ако я видите на модерна видеокарта с всички дх 11 ефекти на макс ще си промените мнението
Цитат:
DX11, highlights are Tessellation and displacement mapping. There are other features such as dynamic lighting and other nifty tricks, but the main highlight is Tessellation and displacement mapping.

Просто дори да я надупите на дх 10 няма да видите изобщо за какво става дума

ahaha прочетох до тук и спирам. ти си се фкарал в некфи филми здрао. сигорно така избиваш комплекса от хфърлените пари на вятара ? ОК. САМО НА ТВОЯТА ВИДЕО КАРТА ИМА ТЕЗИ СВЕТЛИНИ И САМО НА ТВОЯТА ИМА ТЕЯ БЛЪР ЕФЕКТИ.
Като метнеш толко пари за ПС имаш 2 неща само в + сравнение с нас дето праиш..
1. флизаш в некой хардуер форум и почваш си вадиш пишката да я показваш до като не се появи някой черен изрод и те метне ф тъч...
2. гледаш цените всеки ден и пиеш ли пиеш и се "радваш"... спок след 6 месеца ше е -30% след 1 год - 50% ... е кфо все пак в хардуер форума ше е кеф да шоунеш кфо праи процесора под уинрар :Д

иначе да продължавай да си вярваш, лошо няма. смешно звучи разбираш ли. не те хейтвам като теб има милиони. не се ли усещаш сам? за кфо е тая тема, като искаш да се хфалиш ходи ф дата.бг примерно там има такива комплексари бол. много са ти смешни постовете все едно ги пише некой дето мама или тате му дават 2000$ за пс той отива и вика искам пс за 2000 и незнае за кфо стаа дума даже ама после се хвали. не казвам че си чак толко тъп ама явно си се самозабравил като ти чета постовете, да кажеш че само при твоя има това или онова леле смех :д

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 26 Апр 2011 01:35

Nine Inch Nails написа:
ффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
фффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
фффффффффффффффффффф
фффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
фффффффффффффффффффф
ффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф

ффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
ффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф
ффффффффффффффффф

Ф some more

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2011 02:06

Nine Inch Nails много ли ми завиде? Съжелявам ако съм те накрал да се почустваш кофти, но смисъла на темата беше съвсем друг. Не се поддаваи на зависта това е лошо чувство. Виж другите хора колко по-умни са от теб. Защо трябва да си най-тъпия?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 17:43

Crysis 1 по мое мнение е къде-къде по-красива от двойката.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 01 Май 2011 18:02

iddqd написа:
Nine Inch Nails много ли ми завиде? Съжелявам ако съм те накрал да се почустваш кофти, но смисъла на темата беше съвсем друг. Не се поддаваи на зависта това е лошо чувство. Виж другите хора колко по-умни са от теб. Защо трябва да си най-тъпия?

Идяде, винаги си бил безобразен трол, търсещ спор. Тази тема, вече няма никакъв смисъл, щото я напълни с хвалби. Да беше кръстил темата: "Предложете ми игри, да видите, колко ви е жалка конфигурацията в сравнение с моята..."
Не ти завиждам, не ме и дразниш... просто ме натъжаваш, като си помисля колко "успели хорица" като тебе има в България специално...
Но какво ли говоря и аз... всичко вече е посадено и бoклучавото възпитание е дадено...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 20:24

Дани,завиждай на моята тогава....
Rambo GTX 515 със светлинна вентилация и уплатнение от басма.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 20:44

Е кво да ви направа че ревете постояно. Преди като писах в темите за конзолите ми ревяхте колко са били по мощни пц тата от конзолите. Сега като търся мощни игри за новто си пц ми ревете колко ми било по мощно пц то. Не търся спор понеже спор в тази тема не може да стане демек търсят се яки игри. Които не разбира значи има проблем с възприятията. Някои хора просто обичат да хленчат и да плачат когато нещо не им изнася. Сорри за вас съкърс :rockon:

Профил

Публикувано на: 01 Май 2011 20:57

В момента на пазара няма игри, които да могат да ти озорят РС-то, прекалено е напреднало и яко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 21:10

Да бе а някви туко ми спореха още преди години колко по яка графика вадили пц тата от конзоли. Ебаси заблудените типове немам думи. Чак им повервах зимам си супер яко пц и кво немало игри дето да покажат кво можело и после вадило 10 пъти по яка графика от конзолите, ама няколо игри на които да го покаже. Добре че права 3д графика на него иначе щях да се почуствам преебан.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 01 Май 2011 23:02

Аве, ние при положение, че сме такива стратези и наблюдатели на гейминдустрията, що не отворим едно студио? Не бе, сериозно...
Ае, ко толко... аз драскам art, друг драска C++, трети ни маркетингва и като има team work, ще забогатеем и поне няма да си губим времето в тия безсмислени коментари, дето се дъвчат от 100 години...
Който е навит, да ми пише на лични... е така за забава. Щото сме ебати скучноватите noob-ове в тоя форум(не се обиждайте де...)... все много знаем.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 23:14

Сори че те е яд правил съм теми и за сатрото си пц което е на 7 години з анего като искам да питам нещо си го питам. Това че ти и naine inch наел сте комплексари и като видите тема за компютър витаке кво ми се фукаш си е ваш личен комплекс. То това си е типична българска черта де за тов не ви виня просто така сте възпитани от селяни. И аз съм комплексиран, просто избирам правилна насока да си избирам комплексите градивно. Примерно почни да тренираш вместо да се пръскаш от яд когато някои направи тема за якото си пц.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2011 23:50

iddqd написа:
Сори че те е яд правил съм теми и за сатрото си пц което е на 7 години з анего като искам да питам нещо си го питам. Това че ти и naine inch наел сте комплексари и като видите тема за компютър витаке кво ми се фукаш си е ваш личен комплекс. То това си е типична българска черта де за тов не ви виня просто така сте възпитани от селяни. И аз съм комплексиран, просто избирам правилна насока да си избирам комплексите градивно. Примерно почни да тренираш вместо да се пръскаш от яд когато някои направи тема за якото си пц.

Всъщност говоря напълно сериозно за разработката и студиото...
Оня коментар за тва, как не мога да си представя, колко добре ти върви нещото, беше прекален и определено беше избиване на простащина. Няма нищо лошо в тва да си признаеш. Няма да ти завиждам, ако ще и в затвора да вляза :) Ползвай си хардуереца със здраве и разум...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2011 00:10

е ако не завиждаш какво е това?
Цитат:
Предложете ми игри, да видите, колко ви е жалка конфигурацията в сравнение с моята...
Демек на мнение си че конфигурацията ти е жалка в сравнение с моято и в това се състои целия ти коментар.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2011 00:31

iddqd написа:
е ако не завиждаш какво е това?
Цитат:
Предложете ми игри, да видите, колко ви е жалка конфигурацията в сравнение с моята...
Демек на мнение си че конфигурацията ти е жалка в сравнение с моято и в това се състои целия ти коментар.

Това е начин да се изкажа, колко лошо според мен си се изразил. Логично е, при положение, че казваш, че не можем да се доближим до това, което ти виждаш, нашите конфигурации да са по-слаби от твоята. Simple...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2011 00:53

Еми да бе, ама ти показва възмущение от това че ти е по-слаб компа. Кво се възмущаваш че ми е по-силен компа бе балък?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2011 00:59

Чоек, ае стига...
Въпроса е, че трябва да си подбираш по-добре думите следващия път. Просто съвет... Показвам възмущение от начина, по който моделираш темата си :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com