Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 11:16
Stylized Corpse написа: не знам за крайсис 2 какви настройки има, но аз имах само 4 възможни, които явно са били low, medium, high и very high (extreme) ... На 2ката опциите си почват от хай, другото са някви още по намазани опции. Няма low и мед Те и за тва са ги прекръстили, щото хората ще писнат ако знаят че играят игра която няма опция под high, е те писнаха у форумите като се разбра че е така де
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 11:16
doggymien4o написа: Настройките на втората криза бяха Gamer, Advanced и Hardcore. Е, аз го играх на Hardcore и какво? Изобщо не ме израдва. А да не споменавам, че графиката е едно от най-маловажните неща за една игра. Една игра може да има страшна графика, но да бъде адския боклук. Така, Криза 2 хич не оправда очакванията. Виж, обаче, Portal 2 ме накара да умра от кеф Та идеята ми е, че не трябва да гледате графиката Ето ви един прост Супер Марио, той си ме радва къде-къде повече от постоянно излизащите игри добре, кептън обвиъс, но темата е друга - човека си е взел нова машина и иска да я товари и да експериментира
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 12:25
Просто видеота ви не поддържат екстрите които кризиса ползва и за това не ви кефи как изглежда. Казвам ви че ако я видите на модерна видеокарта с всички дх 11 ефекти на макс ще си промените мнението Цитат: DX11, highlights are Tessellation and displacement mapping. There are other features such as dynamic lighting and other nifty tricks, but the main highlight is Tessellation and displacement mapping. Просто дори да я надупите на дх 10 няма да видите изобщо за какво става дума
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 14:55
iddqd написа: Просто видеота ви не поддържат екстрите които кризиса ползва и за това не ви кефи как изглежда. Казвам ви че ако я видите на модерна видеокарта с всички дх 11 ефекти на макс ще си промените мнението Просто дори да я надупите на дх 10 няма да видите изобщо за какво става дума И какво не поддържа видеото ми, при положение че Crysis 2 поддържа само DX9? DX11 пач се очаква по-късно, но и той едва ли ще направи чудеса. Графиката и сега си е идеална, но просто играта върви под DirectX 9 каквото и видео да имаш. А и лично мое мнение е, че първият Crysis изглежда много по-добре с леки модификации.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 16:25
http://www.techspot.com/review/367-crys ... page4.htmlМи значи просто ти движи зле и за това ти се струва по зле от кризис 1. 1 си е дърво голямо. Но за 2 за 1900х1200 ти трябва като моето видео за да го играеш надупено и да върви плавно поне така изглежда от бенчмарковете.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 18:05
iddqd, заеби го тоя Crysis 2. Нито е по-тежък от първия, нито графиката му е по-добра. Съвсем друг калибър е - няма "отворен свят" наченки, детайлна джунгла и вода, нито толкова яко изразени ефекти като дим и прахоляк и разрушения , абе като цяло сравнена с първата част, това се е един Sci-fi CoD клонинг с извънземни . Щом толкова държиш на версията на DirectX, трябва да си забелязал, че Crysis 1 използва DX10, а Crysis 2 - DX9. На компютър с E8400 + Radeon HD5870, двете игри надупени на макс на 1920x1080, първата игра върви два пъти по-бавно и има защо. Тежка игра е GTA4, не е нищо особено, но е тежка, защото е неоптимизирана. Пробвай Metro 2033 или Cliffs of Dover. Втората игра може би няма да ти хареса, но доста зори дори и най-бързите компютри. Unigine Heaven - не е игра, но е доста тежко нещо, когато му надупиш теселацията. Като си с Nvidia видеокарта, провай там всички игри поддържащи PhysX. И честито за новата машинка. Да си я ползваш със здраве
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 18:41
Ето, още един разбиращ човек! Подкрепям те Vanmx Отново по темата, хващай игри след началото на 2010 и ги пробвай на макс
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 19:25
Не мога да говоря за минималните разлики в текстури и ебем ли го ама на 24'' на 1920x1080 на i7 2600k и GTX580 (да и аз скочих на Sandy Bridge, че тая година много игри много нещо ) Crysis 2 DX 11 ли 9 ли 8 ли е не знам, ама изглежда по-добре от единицата на същата конфигурация (че и върви доста по-добре). А дърветата и Lighting ефектите колко са добри 0.0 Едит: като стана дума, наистина освен тоя неоптимизиран буклук Метрото коя друга игра става да си тествам "дзвера" - i7 2600k @ 4.00Ghz( повече не ми и трябва), GTX 580 SC @800Mhz , 8GB Ripjaws-X @1866 CL7. Бтв някоя игра ползва ли повече от 2 ядра? Или 4? Че нещо не виждам файдата от тая и7-ца... Нищо, да има за гъзарийката
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 20:19
На мен процесора дори не ми стига тетсвам го на макс с програми като 3д макс, но просто исках да надупа видетото. За жалосто дору шогун 2 не поддържа дх 11.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 21:09
Тоя процесор ако не се клокне на поне 4.5 гхц това за мене е направо грехота
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 23:45
Добре значи процесора се води 3.4 ядрото а защо ми пише това Без да съм клокнал така зи пишеше после клокнах от биоса на 3.8 и пак същото си пише кво е тва 3.7? Иначе не искам да дигам над 4 гхз защото доста често процесора ми бачка с часове на 100% и може да се ебне нещо ако е мнго изпържен и работи цял ден на 100% в адстака жега
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 24 Апр 2011 23:53
Причината е в Intel Turbo Boost технологията. Ядрата които не се използват в момента се деактивират, а пък тези които се използват им се покачва честотата. Би трябвало да може да се спре от биоса тази функция.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 00:04
готик3
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 00:33
Till Lindemann написа: готик3 тайната готик 3 да ти върви добре е да имаш по-новичък хард диск и това ''по-новичък'' за онова време ( когато излезе играта )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 00:34
iddqd написа: Просто видеота ви не поддържат екстрите които кризиса ползва и за това не ви кефи как изглежда. Казвам ви че ако я видите на модерна видеокарта с всички дх 11 ефекти на макс ще си промените мнението Цитат: DX11, highlights are Tessellation and displacement mapping. There are other features such as dynamic lighting and other nifty tricks, but the main highlight is Tessellation and displacement mapping. Просто дори да я надупите на дх 10 няма да видите изобщо за какво става дума Свали си Cellfactor: Revolution
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 00:36
А мисля че от биоса мога да надупя този турбо бууст има ли смисъл? Също така ако от биоса съм го пуснал на 3.8 не трябва ли и тук да ми се сменят цифрите или така си седи? а това целфактор някв тест за физикс ли е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 00:48
Нещо такова
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 01:42
vanmx я кажи сега дали правилно съм го направил. Значи от биоса пуснах процесора да е на 3.8 след това турбо бууста ми беше на ауто аз го сложих на енейбъл полеже аутото не знам какви честоти ползва и надупих тези честотите за 1 ядро на 4 гхз да е за 2 ядра пак на 4 за 3 ядра на 3.9 и за 4 да си е на 3.8. След това рамта беше пусната на 1333 да е и аз включих някво Mmeroy Profile x.m.p да е на профил 1 и се пусна да е на 1600. Тези настроики дали са читави? Сега ми се смениха така настроиките като надупих турбото буста демек само ми сменя последната цифра и то на средна стоиност. Преди да го надупа видях че беше 3.8 за едно ядро ама видя на снимката пише 3.7 понеже маи това е няква средна стоиност
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 07:27
Aliens vs Predator поддържа DX 11
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Игри с яка графика Публикувано на: 25 Апр 2011 08:45
the_presator написа: Aliens vs Predator поддържа DX 11 И е много красива под този режим бтв
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|