Jedi Knight написа:
Всъщност Уитли те премести нарочно. Някой не е слушал май?
Като започна да му намалява ефекта от тестването, той те приближи към себе си, пропускайки няколко стаи.
Да бе прав си. Не се бях замислил за това. Като ни премести аз предположих, че премести и всичките стаи с нас.
А иначе си слушах ама няма как всичко да чуя. Един от малкото минуси на играта е, че има много интересни диалози а много често няма как да ги чуеш. Например когато решава, че не си му нужен и иска да те убие с кръшърите ако седиш и чакаш до края на диалозице ще трябва да реагираш доста по бързо от колкото ако просто се портнеш по рано, но това прекъсва нормалните диалози. А за последната битка с Уитли ми беше почти невъзможно да разбера всичко, което се говори. С няколко релоада на Уитли успях да му чуя репликите ама от повредените сфери нищо почти нищо не чух. На всякъде нещо, гърми. шуми бомби падат, времето тече просто няма как да се спра и да ги слушам какво бращолевят. Това не ми хареса. Смятам, че е много тъпо да трябва да релоадваш специално за да можеш да чуеш всички реплики, защото просто не стига времето. По добре щеше да е да не слагат толкова много реплики в такъв напечен момент или просто да ги сложат в някое клипче или просто в момент, в който не те притиска времето.