Я кажи пак за какво щеше да се ползва. Иначе Асрок никога, вземи най-малкото Асус, да не говорим че е най-добре Гигабайт. Другото което е захранването го сложи Corsair/Chieftec. А-Датата е дърво смени я с Кингстън или Корсер. Процесора е ок, монитора за мен Ейсъра е по-добрия вариант от двата. Като цяло задължително за мен :
Дъно Гигабайт - в краен случай Асус Рамта- Задължително Корсер/Кингстън Видеото е ок, макарче едно АТИ би ме израдвало повечко. Захранването най добре Chieftec Харда си го избрал чудесно. Кутията бих ти предложил на Гигабайт аурората, защото тази Хаф ще и се ебе майката от прах. Мониторчето е въпрос на вкус избери си.
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Re: Нова конфигурация
Публикувано на: 16 Апр 2011 00:10
Колко кинти ще изръсиш за това чудовище?
Butters_1.01
Заглавие: Re: Нова конфигурация
Публикувано на: 16 Апр 2011 16:26
mirror_edge написа:
Колко кинти ще изръсиш за това чудовище?
1500-1600 не му мърдат тъй като гледам...
___________________________________ Вземи се в ръце и направи нещо полезно на тоя свят.
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения