форума се напълни с ...... ъндед
п.п. не мога да си представя общото количество на всички вещества дето са вземани от форумци тука....

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не знам за теб, ама на мен ми трябва въздух, вода и храна, за да живея. Пък тва ти кво си мислиш в главицата си е твой проблем. Не че ме засяга по какъвто и да било начин, ама с тоя надменен тон звучиш смешно. То си е твоя работа де, мен и кура даже не ме боли, ама не знам какво се опитваш да докажеш като във всяка подобна тема изсираш винаги един и същ пост. Да, разбрахме, ти си био-човек. Риташ топка, вдигаш гирички, забиваш мадами, живееш здравословно. Евала. Ама какво се опитваш да направиш - да промениш гледаната ни точка ли?Gipo написа:Това, че имате нужда от лайна, за да живеете,
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мн силно парче, мерсиButters написа:И не прекалявайте с кашоните, че... http://www.youtube.com/watch?v=gi7ZI6K0_qI
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!