Railworks проблем
- Planins
- В момента играе: Fifa 11, Railworks, 18 WOS Extreme Trucker 1,2, Angry Birds, Super Granny :D
Railworks проблем
Отдавна играя Railworks, но на компютъра и наскоро реших да си я сложа на лаптопа. Инсталирах я, включително и PhysX, но играта сега отваря началния екран (с новините) и когато натисна Start Railworks или директно ми дава Windows is checking for a solution.... или тръгва, пускам си сценарий, обаче докато зарежда се изключва. Дори не знам защо понякога тръгва, а друг път не. Освен това тя (както и други игри) ми излиза на малък екран (зададен е full screen). Може ли да ми кажете как да се оправя.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Railworks проблем
Не съм играл играта, но на момента щом спомена PhysX идва въпроса : ъпдейтна ли го? Ако не си, пробвай да сложиш по-нова версия.Ако с нея не става, със тази,която по принцип върви с играта ли си? Ако да,опитай реинстал на играта.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Planins
- В момента играе: Fifa 11, Railworks, 18 WOS Extreme Trucker 1,2, Angry Birds, Super Granny :D
Ами играта съм я преинсталирал вече два пъти, но пак същото, а PhysX ми е от диска на играта - той си върви с нея. На компютъра съм нямал подобни проблеми.
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Пробвай да стартираш играта с административни права с десен клик върху иконата за стартиране...