League Of Legends (LOL)
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: League Of Legends (LOL)
Karthus определено не е тъп герой. Ходи с пусната онази магия (мисля че беше 3-та) и да видим няма ли да измре всичко покрай теб. В началото тормоз с точките, а после досадни килове от другият край на мапа с улт. Да не говорим, че ако умре може за няколко секунди да нанесе ужасен демидж на героите около него. Виждал съм про Karthus да избива цял отбор на 5vs5.
TheChosen1 написа:даджайците
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Тя "много" точи 3тата магия... само ултито е якоthe_presator написа:Karthus определено не е тъп герой. Ходи с пусната онази магия (мисля че беше 3-та) и да видим няма ли да измре всичко покрай теб. В началото тормоз с точките, а после досадни килове от другият край на мапа с улт. Да не говорим, че ако умре може за няколко секунди да нанесе ужасен демидж на героите около него. Виждал съм про Karthus да избива цял отбор на 5vs5.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
http://www.youtube.com/watch?v=afiNqahGICU
Аз незнам колко знаеш за Картъс, ама копелето е адски гадно, и въобще не е тъп.Това, че не си виждал свестен засега, който да те унищожи е друг въпрос.Не правел много щети незнам отде го измисли.Няма бърста на Анивия заради самите му магии.
Анивиа:
далечен стън
далеко шипче (не е нужно много време да схванеш как да цепнеш стъна, за да може шипчето да не пропуска)
Улти-отново отдалече, забавя, дот.
Картъс:
нужни да поне 30 игри за да удряш с топката правилно.
Стената-Флаша не може да те спаси от нея, нито даш нито скок(Катарина, Джакс)И се зима на лв 1 за сметка на ултито на Анивиа
АОЕ-то:фарми, фарми и много си бие.Картъс си е по-добър фармър от Анивиа отсекъде
Улти-без думи.Ти suicide karthus виждал ли си?Умира , ама противниковия отбор е на половин кръв.Нататъка е спечелена битка с цена 1 или 2 на 4 или 5
Картъс има по-добра позиция в отборните битки, откото Анивиа.
Анивиа има по сигурен бърст, а при КАртъс я се опази, я не.
Моля те, не ги сравнявай, защото и двамата си имат плюсове и минуси.И двата са велики според мен.
Karthus with Exhaust (Wall first spell) Trynd with Exhaust(with crit runes) дали не зима първата кръв?
Аз незнам колко знаеш за Картъс, ама копелето е адски гадно, и въобще не е тъп.Това, че не си виждал свестен засега, който да те унищожи е друг въпрос.Не правел много щети незнам отде го измисли.Няма бърста на Анивия заради самите му магии.
Анивиа:
далечен стън
далеко шипче (не е нужно много време да схванеш как да цепнеш стъна, за да може шипчето да не пропуска)
Картъс:
Стената-Флаша не може да те спаси от нея, нито даш нито скок(Катарина, Джакс)И се зима на лв 1 за сметка на ултито на Анивиа
АОЕ-то:фарми, фарми и много си бие.Картъс си е по-добър фармър от Анивиа отсекъде
Улти-без думи.Ти suicide karthus виждал ли си?Умира , ама противниковия отбор е на половин кръв.Нататъка е спечелена битка с цена 1 или 2 на 4 или 5
Моля те, не ги сравнявай, защото и двамата си имат плюсове и минуси.И двата са велики според мен.
Karthus with Exhaust (Wall first spell) Trynd with Exhaust(with crit runes) дали не зима първата кръв?
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Добре, ама е труден герой, затова не ми допадаSabaka написа:http://www.youtube.com/watch?v=afiNqahGICU
Анивиа:
далечен стън
Картъс:
Edit: Днес открих ново нещо в ЛоЛ. С ултимейта на шако, когато задържиш алт и десен бутон някъде на мапа там отива копието. Не съм го пробвал и на другите герои (мордекайсер, лебланк) ама сигурно и с тях става
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
то това си го пише на магикитеmirror_edge написа: Edit: Днес открих ново нещо в ЛоЛ. С ултимейта на шако, когато задържиш алт и десен бутон някъде на мапа там отива копието. Не съм го пробвал и на другите герои (мордекайсер, лебланк) ама сигурно и с тях става.
и става с всички герои които имат някакъв пет
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Sabaka
Ulta На Шако може да избягва projectilesСамо трябва малко треининг кога точно да го пуснеш.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Lich King написа:Чуйте детски плач http://www.youtube.com/watch?v=cFDWFhPbx58
ahahaha WTF
--
anyways - BUMP!
кажете си никове/къде играете и да се адваме
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Гошо, искрено се надявам това да е временно увлечение - гледай да не те конвъртнат изцяло към ЛоЛ

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
брат, аз от начало си викам - копие на дота с детска графика дъ фък, ма цяла нощ съм я цъкал сега
предполагам че като се докопам до ДОТА 2 няма да я бутна повече, ама знае ли човек... като се натрупат контакти и трудно се махаш, знаеш как е 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Dota2 = copy paste
LoL = not more of the same
Choose wisely!
LoL = not more of the same
Choose wisely!
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Аз лично играя в US сървърите, защото когато се регнах нямаше друг избор. Там сме 13-5 човека българи които си цъкаме редовно. (на практика всеки ден)
Иначе и в EU- не знам дали е West или Еast (но най-вероятно е второто) познавам 2-3 българи, които играят редовно.
И на двата сървъра (US; EUE) съм Militus
Надявам се да ти хареса играта, аз преди лигата почти не бях пипвал MOBA игри, така че не мога да говоря много за качеството и спрямо другите подобни (играл съм прилично количество HoN и въобще не ме грабна), но познавам хора, които като теб след години DotA решиха да разнообразят, "изпробвайки" лигата и сега две години по-късно, дори като вече имат бета ключ за двойката пак се чудят дали ще мигрират :П.
Иначе и в EU- не знам дали е West или Еast (но най-вероятно е второто) познавам 2-3 българи, които играят редовно.
И на двата сървъра (US; EUE) съм Militus
Надявам се да ти хареса играта, аз преди лигата почти не бях пипвал MOBA игри, така че не мога да говоря много за качеството и спрямо другите подобни (играл съм прилично количество HoN и въобще не ме грабна), но познавам хора, които като теб след години DotA решиха да разнообразят, "изпробвайки" лигата и сега две години по-късно, дори като вече имат бета ключ за двойката пак се чудят дали ще мигрират :П.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
EU East - Immolating
EU West - Neuravnovesen (Диста да ме прощава, не се сетих за друго
)
Хами, нека позная - ника ти е raggnarokh?
EU West - Neuravnovesen (Диста да ме прощава, не се сетих за друго
Хами, нека позная - ника ти е raggnarokh?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
дам, на EU EAST играя с ник raggnarokh 
天皇陛下万歳。。!
- Sabaka
от 90 и нещо героя трудно е да се каже, кой са "добрите". Почваш един по един да ги пробваш на безплатната седмица( и да играеш със всички). Прочети 1-2 билда, колко да не правиш глупости и НЕ КУПУВАЙ герой, без да си сигурен.Dante написа:И аз се зарибих. Много е яко, щото имам слаб комп и малко игри ми тръгват. Попринцип МРАЗЯ дота, ама това е яко :Д
п.п
Понеже съм ПЪЛЕН НУУБ - я казвайте кои са яките герои в играта? :Д
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
абе момчета моите хора нещо почнаха да се местят в Уеста и викам да вида тука как стоят нещата
Данте препоръчвам ти да си вземеш Нуну той е доста добър и е евтин може да се игра танк и АП а може и хибрид кат мене в повечето случаи
Мастер Уи също е доста готин и е евтин
след като играеш с тях може да се ориентираш какъв стил игра ти допада и от там кви герои искаш
Данте препоръчвам ти да си вземеш Нуну той е доста добър и е евтин може да се игра танк и АП а може и хибрид кат мене в повечето случаи
Мастер Уи също е доста готин и е евтин
след като играеш с тях може да се ориентираш какъв стил игра ти допада и от там кви герои искаш
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Poppy и Sion са ми най на сърце за момента. Сиона може и на AP може и на АД, та дори и на Танк, зависи как ми се играе. Попито пък на АД и само й дай керита 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Sabaka
недей точно хуя. играи свободните сериозно ти казвам.Dante написа:Говорите ми на китайски :Д:Д:Д
Аз искам някой лесен и сравнително добър герой на който да се уча. :Д Май ще взема Мастър Уи.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
1.Buy Garen
2.Pick him
3.Spin to win
4.?????????
5.Profit?!
2.Pick him
3.Spin to win
4.?????????
5.Profit?!
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
dr_gilotin
Брато, споко е играй си играта се научиш. Както ти харесва го играй. всичко е според самата игра и тийма ти.Dante написа:А айтеми тези, които са предпочитани ли да взимам?
Зависи ДПС или танк ?
- Sabaka
Еми какво да ти кажем... за начало да. Не искам да изпадаме в спор, кой билд е най-добър, защото всички знаят, че моя е най-добър.