Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с администраторския профил.Моля помогнете !!!!
Публикувано на: 09 Апр 2011 16:23

Значи,направих си администраторски профил 2.Днес пускам компютъра и виждам,че ме логва в админ 2 и се лог аутвам,но ми няма първия администраторски профил.Мислех си да не би случайно да съм го изтрил,но се оказава ,че не мога да променя админ 2 на админ,защото ми пише,че вече има такъв профил.Но на практика аз не го намирам и няма начин да се логна в него.Добре не е проблем,но Е ! Интернета ми се разпределя на двата профила и фактически ми е много бавен ,и сега какво да правя ? Не мога да се логна в админ 1 , не мога да преименувам админ 2 на админ 1 ,защото пише,че вече има такъв профил,но го няма ?!??! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ.ПИШЕТЕ МИ ЕДНО ЛС ,ЗА ДА ПОГЛЕДНА ТЕМАТА! МОЛЯ ВИ НАИСТИНА :? :? :?

Поздрави Ники ...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с администраторския профил.Моля помогнете !!!!
Публикувано на: 15 Апр 2011 16:56

1.Да беше казал с каква ОС си ?
2.
Цитат:
Интернета ми се разпределя на двата профила и фактически ми е много бавен ,и сега какво да правя ?

Фактически и дефакто си написал пълни глупости :D Няма как интернетът през втория профил да е по-бавен след като първия профил не е активен... Т.е дори да има самостартиращи програми в първия профил ползващи интернет като utorrent и т.н. те не са стартирани тъй като профилът е в log off режим... сам казваш че не можеш да се логнеш в него... Така че проблема определено е другаде ....

Сега влез в Safe Mode и кажи колко профила виждаш в Log On screen-а...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com