От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Serious Sam 1.0
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 02 Апр 2011 15:57
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 13 Апр 2011 03:02
Абе женският мустак не е мустак бе! Някои мои колежки, впрочем особено яки, и до днес си го бръснат - казвали са ми го със сигурност две! За други ми е ясно косвено.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения