Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 03:17
Здравейте казвам се Мартин и преди редовно си купувах списанието на ПЦ Мания Четях всички статии и чаках списанието всеки месец със трепет,но както да е! Искам да попитам понеже станах голям фен на поредицата Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) и Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) искам да разбера дали ще има Call of Duty 3? 2011 сме така,че мисля,че трябва да има,но някои казвам,че ще има други казват,че няма да има и вече не знам какво да мисля! Играта за мен си е просто велика! Мерси предварително!!! Поздрави от Сливен!
|
|
|
|
|
needar
|
|
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 07:53
Мисля че не си никакъв фен на CoD като не си играл най-добрата и важна игра ( според мен ) Call of Duty 2 ... Земи да играеш свестни игри като Battlefield. А до колкото дали ще има MW3 са само слухове, но се говори че скоро ще я обяват,но не влягаи големи надежди дали ще е хубава, това само времето ще покаже
___________________________________ Who Care ?!?
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 12:52
Ще е една шитня дето само дебели американски тъпи деца ще играят.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 13:08
Прекалено сте жестоки. Ако се съгласим (а би трябвало), че целта на една игра е да се продаде добре, то Кол ъф Дюти серията става все по-добра и е сред топ игрите. Нали де, изпълнява си целта. Играят я много хора, предимно благодарение на конзолния й дял. Голям плюс е, че не е необходимо да инвестираш време в подготовка на игра, сядаш и почваш. За повечето геймки трябва да чакаш хора, да се уговорите, да избирате герои или сетъпи, често иргата се преебва ако някой излезе / е прекалено слаб. Дютито е Фармвил на стероиди, прекрасна игра за не-геймърите. Може би най-добрата кежуъл игричка. ----------------- Call of Duty: Modern Warfare 3 ще излезе в края на годината, най-вероятно навреме за коледното пазаруване. Но, забележи, иргата не се разработва от Infinity Ward. Та вероятно ще има известни промени в философията и геймплея. Иначе в момента по Дютито се потят sledgehammergames.com, които явно набират персонал. Имаш шанса да помогнеш на любимата ти поредица. pc maniqk написа: искам да разбера дали ще има Call of Duty 3? Играта е третата от Модерн Уарфеър серията, а иначе се води Call of Duty 8. Ако не си играл другите 5 геймки можеш да ги пробваш, но аз ти препоръчвам Батълфийлд за мулти и направо друг жанр, ако ти се цъка сингъл.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
needar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 14:29
Call of Duty е една БЕЗЦЕЛНА игра, бягаш като муха без глава и оп видиш някои и стреляш ... никва тактика, никва стратегия ! Аз оважавам само Call of Duty 2 и Call of Duty: Modern Warfare ( макар и нея не много ). Другите са гадни *#&&#
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 18:33
Момче просто млъкни, на 13 години не виждам как си голям стратег и капацитет. Научете се да не бъдете псевдо критици и философи. Играта има чудесно мулти и кинематографичен сингъл. Пък ти после си обяснявай за мозъчни игрословици и прочие. Ако искаш ще те хвана къде на шах, къде на СЦ2, къде на Тотал Уор и ще ти пръсна гъза, така че недей се пъни толкова много.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 04 Апр 2011 23:42
Факт, обаче е, че CoD-тата на IW са в пъти по- изпипани и по- добри продукти от тези на Treyarch
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 05 Апр 2011 11:18
Естествено. Обаче тези не са Трейарх ще видим какво могат. Още повече че играта се прави по-дълго май от Блек Опс и МВ2.
|
|
|
|
|
needar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 05 Апр 2011 13:23
Dj Cat EPIC FAIL ! 1. На 16 съм не на 13 2.Сингълите ( без на БО ) ми харесват супер много, но казвам за мултито че ЯКО СЪКС ! 3.На SC II ако искаш може да играем. 4.Нямаш си и представа какъв стратег съм. Такива улумпени игрички дет бягаш и се стреляш яо СЪКС-ат от всякаде, друго си е Батълфилд примерно ! 5.Като не ме познаваш не се изказвай по мои адрес.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 05 Апр 2011 20:05
Hicks написа: Факт, обаче е, че CoD-тата на IW са в пъти по- изпипани и по- добри продукти от тези на Treyarch +1 И все пак, Black Ops ми хареса. Много по-добро от World at War(лично мнение).
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 06 Апр 2011 10:42
С риск да ме съсипете от нападки лешояди такива, по мое мнение сингъла на Black Ops беше по-изпипан и по-заинтригуващ сравнен с предишните 3 игри от поредицата. Сетинга също беше добър, като имаше някой страшно добри нива като Kowloon City в Hong Kong. MP-то все още не съм го пробвал, но за мен Call Of Duty-то най-доброто mp си остава 4:МW, можеби не защото е кой знае колко добро, ами защото съм прекарал най-много часове на него и ми е личен фаворит.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 06 Апр 2011 12:45
thewhitestig написа: С риск да ме съсипете от нападки лешояди такива, по мое мнение сингъла на Black Ops беше по-изпипан и по-заинтригуващ сравнен с предишните 3 игри от поредицата. Сетинга също беше добър, като имаше някой страшно добри нива като Kowloon City в Hong Kong. MP-то все още не съм го пробвал, но за мен Call Of Duty-то най-доброто mp си остава 4:МW, можеби не защото е кой знае колко добро, ами защото съм прекарал най-много часове на него и ми е личен фаворит. Ми, напълно съм съгласен с тебе...
За мен сингъла на MW2 куцаше и имаше мисии, от които само гледах как по-бързо да се отърва. Мисиите в Америка с къщичките, ливадките и заведенията за бързо хранене ме издразниха много и в общи линии, всичките мисии с американците.
World at War едвам я превъртях на сила и наистина единственото което ме държеше, беше, че все пак това е някакъв CoD. Единствено някои от мисиите с руснаците бяха прилични и ако трябва да съм по-точен, началната със снайпването.
Black Ops, според мен представи действието в едно неразглеждано в сериите досега време, а именно 60-те и 70-те. Да не говорим, че връщането назад във времето, чак до втората световна, беше много добра стъпка, откъм разказването на историята и за добиване на по-добра представа, за това с какви гадняри си имате работа.
И на мен четворката ми е най-любима и най-много пъти превъртана
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3? Публикувано на: 06 Апр 2011 13:37
На Black Cocks мисиите във Виетнам си бяха най добри. Те трябваше да направят КоД Виетнам и толкоз. Другите са супер нещастни. Иначе да, на MW2 мисиите където сме Rangers миришат, не са лоши но мисиите на TF141 са къде къде, по епични.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|