Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Бе то евала накрая се оказа, че идва от гръцки, че бъзикам може и от чеченския да сме я прихванали, знам ли 
WeAreGettingClose
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Ако тръгнем да ги броим всички турски думи...адаш, айран, (х)айде, акъл, бакшиш, бент, боклук, беля, барут, версия, дередже, далавера, дере, демек, дюшеме, дюшек, диван, занаят, зехтин, зор, инат, късмет, калпазан, келеме, кусур, капак, кеф, леке, шубе, шамар, шайка, шкембе, хич, халва и т.н. и т.н. ...
Истината е, че езикa ни е съвкупност от славянски, турски, гръцки + (разни езици) и тука там някои български думи... И кво от тва обаче питам аз?
http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B1%D ... 0%B0%D0%BC
http://www.download.bg/index.php?cls=pr ... t&id=17638

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Тва с аристократщината... Сега яко ще си сърбам попарата, че трябва да ги плащам тия загубените
Прошлящината и стопа - както казах ме качиха двама преподаватели, шофьор на трактор, художник, шофьор на тир. И интелектуалци и работници. Те разказваха, че на стоп си пътуват доста хора, последните огдини най-вече малди и студенти, които си обикалят, както ние направихме. Лондон - Париж ми беше около 40Е, можех и да си го купя, но реших, че ми е по-интересно да се срещна с тоя - оня по пътя и да разгледам малко от провинцията, не че бях твърде прошляк, за влак.
Каучсърфингът има една яка опция, подобна на ebay - рейтваш хостове и хора. Има един много голям сайт с десетки хиляди участващи, хората го правят по същата причина - да се запознаят с нови хора от майната си, някой да ги разведе из града, през които преминават (местен студент гид е просто безценно, ебал съм ги и в пътеводителите по книжарниците), да им покаже нещо от културата. Е, понякога и от прошлящина. В Кале нямаше абсолютно нищо за преспиване под 30Е/човек/Вечер, ако бяхме попаднали там вечерта със сигурност щяхме да измислим нещо със сърфинга.
Снимки
Това беше трипът:

По-натам лятото може да се направи или:

Или:

Прошлящината и стопа - както казах ме качиха двама преподаватели, шофьор на трактор, художник, шофьор на тир. И интелектуалци и работници. Те разказваха, че на стоп си пътуват доста хора, последните огдини най-вече малди и студенти, които си обикалят, както ние направихме. Лондон - Париж ми беше около 40Е, можех и да си го купя, но реших, че ми е по-интересно да се срещна с тоя - оня по пътя и да разгледам малко от провинцията, не че бях твърде прошляк, за влак.
Каучсърфингът има една яка опция, подобна на ebay - рейтваш хостове и хора. Има един много голям сайт с десетки хиляди участващи, хората го правят по същата причина - да се запознаят с нови хора от майната си, някой да ги разведе из града, през които преминават (местен студент гид е просто безценно, ебал съм ги и в пътеводителите по книжарниците), да им покаже нещо от културата. Е, понякога и от прошлящина. В Кале нямаше абсолютно нищо за преспиване под 30Е/човек/Вечер, ако бяхме попаднали там вечерта със сигурност щяхме да измислим нещо със сърфинга.
Снимки
Това беше трипът:

По-натам лятото може да се направи или:

Или:

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
http://www.nsi.bg/census2011/pagebg2.ph ... 7&SSPP2=38
Тенденцията се запазва... -500к на всеки 10 години... Прираст има само в две области София и Варна... По градове само в София, Благоевград, Велико Търново, Бургас, Варна...
Тенденцията се запазва... -500к на всеки 10 години... Прираст има само в две области София и Варна... По градове само в София, Благоевград, Велико Търново, Бургас, Варна...

- Till.Lindemann
хаха ние ме шефове
ама пак не можем да стигнем пловдив баси...
иначе тва дето го дават за софия ме съмнява да са 1,2 милиона само
ама пак не можем да стигнем пловдив баси...
иначе тва дето го дават за софия ме съмнява да са 1,2 милиона само
Е толкова са София - това са хора с постоянен адрес в София... с всички останали да е макс 1.5-6м ... това за двата милиона е силно преувеличено
Важното е че Русе отново е пред Стара Загора, а стохилядните градове са с два по-малко (може и да са повече, ама ми се стори че са два). До 4-5 години и Плевен ще е <100к, а Варна ще е втори.
0-18 населението значително намалява, в контраст с дъртите... ма така е, кой ще ти ражда 2 и повече деца, особено ако си младо семейство и трябва да изплащаш апартамент 20 години... доста сад
0-18 населението значително намалява, в контраст с дъртите... ма така е, кой ще ти ражда 2 и повече деца, особено ако си младо семейство и трябва да изплащаш апартамент 20 години... доста сад
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
аве ако се сметнат всички като вас, дето учите в софия и през повечето от годината са там, пък са си регистрирани в перник, драоман, свищов, котел, търново... двата милиона не мърдат, но схемата е тъпа
както дето бяха дали, че LA е 3 милиона, пък някви незначителни градчета навътре из щатите били повече...щото едните си гледат чистия брой американци, пък другите бутат мексиканци, кубинци и бразилци при американците
https://picasaweb.google.com/root.darks ... 0592943730
бах мааму тва как прилича на входа на морската
къде е снимано ве морте?
както дето бяха дали, че LA е 3 милиона, пък някви незначителни градчета навътре из щатите били повече...щото едните си гледат чистия брой американци, пък другите бутат мексиканци, кубинци и бразилци при американците
https://picasaweb.google.com/root.darks ... 0592943730
бах мааму тва как прилича на входа на морската
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Като видиш привечер как се изнася работна сила по Цариградско, Владая и Сливница, като сметнеш колко са дошли на Софията да бачкат, колко квартирки са запълнени с провинциалисти, и как на практика целия студентски град общежитията има 100-200 софиянци... може и да мине 1.5-6. Но над 2 едва ли сме.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Токио 2 187,08 km² > Мексико Сити 1485 km² > София 492,092 km² ........
Шанхай 6 340 км²
Шанхай 6 340 км²

- Till.Lindemann
е напиши че са хора на кв километър ве, квот си ги насвяткал половин час се чудя кво си искал да пишеш 
иначе за мексико сити-да
определено е едно от местата, които бих искал да посетя
иначе за мексико сити-да
определено е едно от местата, които бих искал да посетя
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Говоря за площ на градовете, а не за гъстотата на населението! Щото меренето (броенето) на маймунките по блоковете определено не е еквивалентно на площта нито градовете нито на държавите...Till Lindemann написа:е напиши че са хора на кв километър ве, квот си ги насвяткал половин час се чудя кво си искал да пишеш![]()
Пример:
ПС: Всъщност Мексико Сити отдавна не е първенец по нито един параграф... Гъстота, Площ, Население, Гр. Агломерация и т.н.Токио е толкова голям, че понякога разстоянието от предградията до центъра достига 60 километра.
Най-гъсто населен е Сеул доколкото помня с площ малко по-голяма от София около 600 km² и гъстота 17,000 д/km² ... За справка на Мексико сити е ~5800 д/km² - София 2,378 д/km²

- Till.Lindemann
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
fix'dTill Lindemann написа:примерер

-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Е глей че на снимката на Мексико Сити са само 2-3 етажни постройки, каква гъстота на население, той затова е и на такава площ, а с по-високи сгради може да се събере наполовина.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Till.Lindemann
да ве, чак сега забелязах, че километри е думата
иначе хем си прав хем не
щото нали ги знаеш кви са цигани в мексико, както са в двуетажни къщи, пак може да са 15 човека в тях
то нали затова обясняваха как мексико бил към 20 милиона ама нямало как да ги преброят
иначе хем си прав хем не
щото нали ги знаеш кви са цигани в мексико, както са в двуетажни къщи, пак може да са 15 човека в тях
то нали затова обясняваха как мексико бил към 20 милиона ама нямало как да ги преброят
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Точно... То и на тия баирчета едвали е лесно да се дигне висока постройка...The Grim Reaper написа:Е глей че на снимката на Мексико Сити са само 2-3 етажни постройки, каква гъстота на население, той затова е и на такава площ, а с по-високи сгради може да се събере наполовина.
Вижте Шанхай http://www.imotdnes.com/userfiles/shanghai.jpg

- - Алминатора -
Баси ква е мръсна реката до града 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Мълчи ве ти не си ли пикал в АрдаДжони Спагети написа:Баси ква е мръсна реката до града
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- - Алминатора -
Ми частта дето минава точно през града е черна направоThe Grim Reaper написа:Мълчи ве ти не си ли пикал в АрдаДжони Спагети написа:Баси ква е мръсна реката до града
Откакто го направиха това водно огледало, всичките лайна на града се виждат отдалеч
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!