Ем имаше една игра преди доста време. Можеше да караш всякакви превозни средства и не беше от БФ поредицата. За времето си (някъде 2000-2005) имаше доста добра графика и най-различни оръжия.
Спомням си, че май имаше 1 експанжън.
Loading screen-a беше нещо като един взвод в блатиста местност (май) и на единият войник от пушката му излизаше червен лазер. А зад тях имаше танк и хеликоптер и експлозия. Всичко беше в оранжев/червен тон (loading screen-a) а пък на експанжънът всичко беше в зелен или син тон.
Предварително благодаря.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Търся игра.
Публикувано на: 03 Апр 2011 20:41
Joint Operations?
vasito
Публикувано на: 03 Апр 2011 21:19
Да. Мерси много.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
vasito
Публикувано на: 03 Апр 2011 21:44
Object texture quality и някои други неща не ми дава да ги сложа на highest.
needar
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Публикувано на: 04 Апр 2011 07:55
Васе, за теб Battlefield няма ли че теглиш стари игричка (базик )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения