Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 27 Мар 2011 09:11
и аз го погледнах това като почваше играта и се замислих дали да не погледна дали това е чисто българско име или е просто още един руснак ама гадното е че компанията е основана от шибани, гадни, отвратителни турци.... (sigh)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 27 Мар 2011 11:01
{SuPa-1337-Killa} написа: ама гадното е че компанията е основана от шибани, гадни, отвратителни турци.... (sigh)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 27 Мар 2011 17:18
Страхотна е играта. В играта пише, че на Soldier Difficulty я превъртях за 6 часа и 39 мин (около 45%), но на мен ми се стори много по-дълго. Не се занимавах много с настройките (пуснах я на Gamer, 1920x1080) и играта върви гладко с ~50fps. Приятен сюжет, много добра графика и до края нито един път не ми доскуча, защото геймплея е толкова зарибяващ и забавен. Музиката е страхотна, допринася много за атмосферата, а траковете на Цимер са епични (дори можеш да си слушаш целия саундтрак в менюто). Мултиплейър МОЖЕ да се играе, но постоянно сървърите те дисконектват, а и понякога кикват, след което губиш ранга си. Все пак ми беше интересно да видя останалите типове игра и карти.
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 15:33
Май шибаните турци дето са я правили, не са чували за хедшот. Стрелям ги тъпаците по главата, тия се изправят по 3 пъти. Понякога с 1 патрон става, но в повечето случаи солиш като на ЦС. Вече ни е писнало да се оплакваме от конзолността на игрите, ама и тука дразни на места. Аре, поне връви идеално.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 16:38
Stylized Corpse написа: ... COD ти влияе зле. Оръжията и в първата Криза са доста неточни така че нищо ново не ни казваш. Иначе да, екста си върви, затова им свалям шапка на Крайтек.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 17:09
За разлика от КОД няма толкова много и толкова очевидни скриптове. Повечето нива могат да се минат с няколко различни тактики, напоследък всички шуутъри са на релси и това изглежда някак свежо. Ъпгрейдите понякога се бъгват и се нулират точките, неудобно. РПГ елементите (ъпгрейди по бронята, оръжията) и скиловете се използват доста удобно, не развалят стрелянето и играта си се държи като шуутър. Графиката е супер, с изключение на: - на две места пропаднах в земята и имах супер изглед към липсващи стени, дупки в нивата и други оптични измами с цел спестяване на ВРАМ - нулеви възможности за конфигурация, трябва да се прави ръчно в конф файла Пушката е наистина силна от близо, след като в КОД серията няма смисъл да ползваш нещо различно от асалт райфъл на каквато и да е дистанция. Гранатите се мятат удобно и интуитивно, малък докос, но кефи. Усещаш се като по-силен от всеки враг, но сам срещу петима си умираш, добър баланс в трудността. Поне аз умирах на нормалната трудност, това малко игри го позволяват.
Тъй де, не е лоша. На нивото на ХЛ2 и може би един от най-добрите шуутъри от нея насам.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 17:50
На МW2 SPAS12 + Grip е като рейлгън, как да няма смисъл от оръжия различни освен assault rifle? Точно за КоД всичко е до предпочитание. Точно с тоя сетъп се сещам, че на Фавелата направих 28 стрийк, бесна си е помпата.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 18:41
indigo написа: На нивото на ХЛ2 и може би един от най-добрите шуутъри от нея насам. Точно тая мисъл ми се извъртя през главата докато разцъквах днес.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 19:24
Сингъла е обидно тъп.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 19:30
DJ Cat написа: Сингъла е обидно тъп. е тва беше просто тролл/хеит комент
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 20:10
Ами тъпичък си е сравнено дори с КОД сериите, които са силни в мулти. Не знам, не ми харесва, но това е може би защото ФПС играя само в мулти.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 20:47
Сингъла на Crysis 2 според мен е много по-добър от този на която и да била CoD. Имаше доста зрелищни и запомнящи се моменти.
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 20:48
COD single player Не и от 2 част нагоре. А относно пушката - мнението ми си седи. В мулти е по-рядко да видиш пушка, отколкото да видиш димка.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 28 Мар 2011 22:48
Добре, ако приемем, че оръжията са неточни - СТАВА. Но имах друго предвид, просто в някои моменти хвърчи кръв от главата им, и то на няколко пъти, а те стават. Ако оръжието не беше точно -> нямаше да уцелва -> нямаше да има кръв. Но то уцелва. Просто понякога сякаш играта ''забравя'' да отчете хедшота Все тая де, няма това да ме спре да я играя. Още не съм много напред и за историята не мога да кажа нищо хубаво.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 09:29
Е то си хвърчи кръв къде и да ги уцелиш, ама като са неточни може прицел в главата да го уцели в гъза примерно. Аз със лазерния мерник като му наместя точката на лицето и винаги бие хедшот, не съм го имал тоя проблем. Оръжията имат добро поведение, не са като в Black Ops. Само ме дразни като туря заглушителя на скараба ква пушилка се вдига отпред като задържа спусъка, в престрелките ми ебават мамицата, трябва само на стелт да го карам. А и ако чуя още веднъж "cloak engaged" ше колабирам. А и що не може като в миналата игра да си избираме гласа на костюма, с женски щеше да е много по-яко. И защо Алкатраз не е озвучен, нали в Warhead слушахме Psycho, сега ми е някак празно, писна ми от безименни персонажи.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 13:31
The Grim Reaper написа: ..трябва само на стелт да го карам. То като цяло си е така. Трябва максимално да се оползотворяват функциите на костюма.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 14:13
И мене ме дразни гласа на костюма.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 15:56
Като цяло ми хареса играта. Всяко ниво може да се мине по различен начин, а ъпгрейдите на костюма разнообразяват играта още повече. Извънземните са ги направили яко. Историята е по-добра от тази на първата и сега остава да видим как Crytek ще завършат трилогията. Btw на края на играта главния герой казва цяло едно изречение
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 16:28
намерих го
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis 2 Публикувано на: 29 Мар 2011 18:12
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|