Тва е садизъм, верно съм малко радикален, ама ние сме прости пубери, а не бъдещи професори по история...
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Абе вие май наистина не сте виждали учебник по история за 10. клас?!
Тва е садизъм, верно съм малко радикален, ама ние сме прости пубери, а не бъдещи професори по история...
WeAreGettingClose
Кертин е огромен. По мащаби и присъствие в сферата си го сравнявам с Клинт Ийстууд. Имах честта да ми преподава 3 години - нещата, които съм научил от него, не ги пише и по най-засуканите юридически томове.Човек със знанията на професор и носещ житейската мъдрост от няколко поколения. Определено полезно, като си поредното лекенце на 16-18.
Понякога си купувам в-к Култура, той отвреме-навреме пописва там. Притежава ерудиция и стил, непостижими за повечето от нас.
Палци горе за Кертин.
Понякога си купувам в-к Култура, той отвреме-навреме пописва там. Притежава ерудиция и стил, непостижими за повечето от нас.
Палци горе за Кертин.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Е да, ама на мен ми преподава един скучен, перверзен тиквеник...
Това е супер, че преподава "ъндърграунд" неща, ама учебниците са много заплетени и дори аз, колкото и нескромно да твърдя най-добрия по предмета в клас, се затруднявам с научаването на уроците...
Това е супер, че преподава "ъндърграунд" неща, ама учебниците са много заплетени и дори аз, колкото и нескромно да твърдя най-добрия по предмета в клас, се затруднявам с научаването на уроците...
WeAreGettingClose
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Абе моля ти се, от учебника за десети клас (който се учи в 11 от всички училища с език - време е да сменят номерацията вече) можеш да извлечеш сумати основополагащи неща. Мен ме е яд, че не го изядох с кориците навремето, защото сега уча такива работи, че ежедневно откривам срамните си пропуски точно от тоя период 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Мr.Anderson
Така е. Истината е, че Рийпъра толкова се излага в последно време, та не мога да се сдържа да не му сипа хубавичката с черпака.Nocturno написа:ама и ти понякога насила се правиш на предубеден, та чак ме дразниш
P.S.Накрая успях - Под 6:50 на Nordshleife, GTR2!
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мога да ти покажа такива "мацки" цъкали WoW, за които можеш само да мастурбираш през сълзи че никога не би могъл да имаш, щото приятелите им например са едни батковци с мускулна маса около 3 пъти колкото костната им и каращи колички за около полови милион (обърни ги във WoW абонаментни карти).Brick Top написа: Момиче, с което излизаш да пиеш по БИРА и говори за WoW е малко прекалено да наречеш мацка. Може да е невероятно изключение, ама чак пък толкова. Много лъжеш, ама много...
Но това не е случая.
Изненадващо за плиткоумен олигофрен като теб, използвам "мацка" и за "момиче", което е някак посредствено, мъничко под нивото да искам да правя с нея нещо повече от да пия бира и да обсъждам колко зле са WoW-аджиите.
Все пак, имаш много да ядеш докато дори ти мине през кухата главица идеята как да успееш да ми... "сипеш с черпака".
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
ти па са му се върза
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Немаше да спим спокойно ако не му го върнем

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Добро утро форуме....
Вчера прекарах 3 часа в галерия на експозиция, която разглеждам за 3ти пореден път...Ей така - за удоволствие....Днес се събуждам с музика, в която се пее за претенциозни курви и съм на ръба на нервна криза че ако не почна да пиша курсови от днес, ще ми се наложи да общувам с такива като основни сексуални обекти до края на дните си....
Вчера прекарах 3 часа в галерия на експозиция, която разглеждам за 3ти пореден път...Ей така - за удоволствие....Днес се събуждам с музика, в която се пее за претенциозни курви и съм на ръба на нервна криза че ако не почна да пиша курсови от днес, ще ми се наложи да общувам с такива като основни сексуални обекти до края на дните си....
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
-
Dexter
- Футболен разбирач
Е, ти въобще не си се напрягал, да не говорим, че едва ли помниш колко объркано беше представена информацията и с колко много такава биваме затрупвани...Моридин написа:Абе моля ти се, от учебника за десети клас (който се учи в 11 от всички училища с език - време е да сменят номерацията вече) можеш да извлечеш сумати основополагащи неща. Мен ме е яд, че не го изядох с кориците навремето, защото сега уча такива работи, че ежедневно откривам срамните си пропуски точно от тоя период
WeAreGettingClose
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Аз преди като казах че най яките са заети, не говорехThe Grim Reaper написа:Мога да ти покажа такива "мацки" цъкали WoW, за които можеш само да мастурбираш през сълзи че никога не би могъл да имаш, щото приятелите им например са едни батковци с мускулна маса около 3 пъти колкото костната им и каращи колички за около полови милион
a.k.a Frosty
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
И аз имам една приятна ам външен вид приятелка, която е УоУаджийка. Пък на Lineage имах две Milf-ки в клана, на едната и трите дъщери играеха и бяха яки пиченца.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Мr.Anderson
Хахаххахахаах.The Grim Reaper написа:Мога да ти покажа такива "мацки" цъкали WoW, за които можеш само да мастурбираш през сълзи че никога не би могъл да имаш, щото приятелите им например са едни батковци с мускулна маса около 3 пъти колкото костната им и каращи колички за около полови милион (обърни ги във WoW абонаментни карти).
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Cypress Hill и Morcheeba в Разлог! 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Cypress Hill таа година са навсякъде ве пхахах 
LA COKA
е, тва е потвърдено 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Няма да повярваш колко по-лошо може да бъде, свиркай си докато можеш.Dexter написа:Е, ти въобще не си се напрягал, да не говорим, че едва ли помниш колко объркано беше представена информацията и с колко много такава биваме затрупвани...Моридин написа:Абе моля ти се, от учебника за десети клас (който се учи в 11 от всички училища с език - време е да сменят номерацията вече) можеш да извлечеш сумати основополагащи неща. Мен ме е яд, че не го изядох с кориците навремето, защото сега уча такива работи, че ежедневно откривам срамните си пропуски точно от тоя период
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
Окей, приемам ти съвета и се страхувам от бъдещето, щото изповядвам максимата "Винаги може да стане и по-лошо".
Не че се чувствам утешен, де

Не че се чувствам утешен, де
WeAreGettingClose
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Този първия на страницата е самото определение за newfag ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.