проблем с резолюцията

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

проблем с резолюцията

Мнение от Vermic »

Значи на декстопа съм с 1920х1080 и влизам в dragon age 2 със същата резолюция но резултатът е друг.Екрана почва да трепти на лява и дясно все едно се опитва да се нагласи но не спира....Оправя се само ако намаля резолюцията на по малкото ниво :/ което прави графиката зле и буквите са замазани на 1600 и нещо си.

Къде е проблема?!Как мога на декстопа да съм с такава резолюция а на играта да не иска?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
huz9010

Re: проблем с резолюцията

Мнение от huz9010 »

Първо провери дали си с най-новите драйвери. Ако да друго, което мога да ти препоръчам е ако имаш 2 изхода за монитор на видеокартатра да пробваш да преместиш монитора на другия.
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

dragon age 2 няма как да намаля гигахерците на играта : / ако е на 59 ще е пушка на 1920х1680 но тъпата игра просто няма опция за намаляне на херците...
Аватар
Infy
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War

Мнение от Infy »

Може да ти се стори странно, но ако ползваш DVI изход е МНОГО важно да ти е занулен контакта. Аз имах същия проблем като твоя. Оказа се от незанулен контакт :)
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Infy написа:Може да ти се стори странно, но ако ползваш DVI изход е МНОГО важно да ти е занулен контакта. Аз имах същия проблем като твоя. Оказа се от незанулен контакт :)
Нищо не разбрах :С ако можеш да ми обясниш по-подробно?
Публикувай отговор