Най-култовият профил във Форума...
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: Най-култовият профил във Форума...
всички вече знаеме, че си имаш приятелка с цици. стига си се правил на идиот :Д
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Сине,
че ти бием шамари!
че ти бием шамари!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Наистина, пълен ташак е в българските униревситети. Записах се преди 4 години да уча за електроинжинер, само защото това ме приеха. Сега си скубя косите от яд. Нито ми се отдава тази наука, нито има реализация, нито заплатите са достатъчни. А пък само като вляза в тези соц постройки и видя мутрите на изперкалите доценти на възрастта на дядо ми, депресията избива още повече. Като свърши този семестър, духвам в чужбина да започвам уча тепърва... бах мааму.Dante написа:Eбах и яките специалности има в чужбина. Ние смо смотани, дето се заробваме тука с едни и също специалности, които нямат дори реализация...†Soul Hunter† написа:Разработка и мениджмънт на компютърни и видео игри, Университет Салфорд, Великобритания.
Май трябва да си върна "Драксис", хората пак почнаха да ми викат "Соул" като едно време.
Не че имам нещо против, облива ме приятна носталгия за доброто старо време, когато Атисас го нямаше във форума.
П.п Знам, че на никой не му пука, но аз все пак да постна
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Same shit here dudevanmx написа: Наистина, пълен ташак е в българските униревситети. Записах се преди 4 години да уча за електроинжинер, само защото това ме приеха. Сега си скубя косите от яд. Нито ми се отдава тази наука, нито има реализация, нито заплатите са достатъчни. А пък само като вляза в тези соц постройки и видя мутрите на изперкалите доценти на възрастта на дядо ми, депресията избива още повече. Като свърши този семестър, духвам в чужбина да започвам уча тепърва... бах мааму.
П.п Знам, че на никой не му пука, но аз все пак да постна
Соул определено ти завиждаме дори и на причините за които те нервят даскалиците
Айде успех и дай боже като станеш извИестИен, да не забравиш форуму ако го има де
ПС: и никога немаше да се сетим, че си Драксис кво ги мените тия профили само

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Хм, добавих си едно "а.k.a. Draksis" в сигнатурника, за да не забравяте.
Чак толкова ли е лошо в БГ университетите, бе хора, аз мислих, че преувеличават...
Чак толкова ли е лошо в БГ университетите, бе хора, аз мислих, че преувеличават...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не знам как са университетите, но доста от познатите ми в България затъпяват с прогресивна скорост.....
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
То в университетите да беше проблема...THE KING OF TIME написа:Чак толкова ли е лошо в БГ университетите, бе хора, аз мислих, че преувеличават...
Не знам как са университетите, но доста от познатите ми в България затъпяват с прогресивна скорост.....
- Till.Lindemann
^^
тая със заека пак сцепи мрака
тая със заека пак сцепи мрака
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Тоест Гипо 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Оплачи се на по-горна инстанция, бе, чиляк. В истинска правова държава се намираш, търси си правата
Мен като ми порязаха репорта, първата работа беше да се размрънкам на class head-a 
Е, оценката не се смени, но се смениха причините за нея!
Е, оценката не се смени, но се смениха причините за нея!
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Оказва се, че не мога, защото тя определя курсовата работа и изискванията към нея. 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Тогава събери целия курс и й турете оценка 1/5 + мощно критика на края на годината 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- Till.Lindemann
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Кажи?Till Lindemann написа:Ники![]()
Що винаги аз трябва да съм Гипо? Приятелката ми не си пада по високи жениTiny написа:Тоест Гипо