Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с Internet Explorer
Публикувано на: 21 Фев 2011 22:10

Здравейте, имам доста странен проблем с Internet Explorer, от известно време не го бях ползвал и днес ми се наложи да го използвам. Цъкам върху иконата, но нищо не става, цъкам още 2-3 пъти пак нищо. После ми излезе нещо, че иска да го ъпдейтна на версия 8, ъпдейтнах го, пак същата работа. Рестартирам компютъра, пак неще и пак ми излиза сищия ъпдейт, който уш инсталирах. Направи ми впечатление, че като натистах старт менюто срещу името Internet Explorer няма никаква икона. Как да го управя?

Профил

Заглавие: Re: Проблем с Internet Explorer
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:09

ftw написа:
Здравейте, имам доста странен проблем с Internet Explorer, от известно време не го бях ползвал и днес ми се наложи да го използвам. Цъкам върху иконата, но нищо не става, цъкам още 2-3 пъти пак нищо. После ми излезе нещо, че иска да го ъпдейтна на версия 8, ъпдейтнах го, пак същата работа. Рестартирам компютъра, пак неще и пак ми излиза сищия ъпдейт, който уш инсталирах. Направи ми впечатление, че като натистах старт менюто срещу името Internet Explorer няма никаква икона. Как да го управя?

Пробвай да го преинсталираш. Ънинсталирай го изцяло от компютъра и го инсталирай пак.

Профил

Публикувано на: 24 Фев 2011 20:22

Danisimo написа:
ftw написа:

Пробвай да го преинсталираш. Ънинсталирай го изцяло от компютъра и го инсталирай пак.

Ми то го няма в добавяне и премахване на програми?

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2011 19:08

искаш да кажеш че инсталираш осмицата и после нея я няма в add/remove program

други програми може ли да инсталираш

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2011 02:03

Първо пробвай да го стартираш от program files/Internet Explorer - може самият шорткът да се помазал, макар да ме съмнявам. Ако пак не става, наистина - преинсталирай го. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com