Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 20:37
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 20:46
И от къв зор правиш цяла тема заради това?
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 20:59
FAIL FAIL FAILFAIL FAIL Bioware Добре се посмях когато показа кой фактически е Крис ПС: Те с ЕА бая издънки почнаха нещо да правят
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 21:02
Tranquil написа: И от къв зор правиш цяла тема заради това? thread-worthy pic is tread-worthy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 21:31
Toва е от преди три дни, бе, сега ли го намирате? Ами няма какво толкова да се каже. Човека решил да вдигне рейтинга на продукта си. Да си призная, не ми пука особено.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 22:48
Draksis написа: Toва е от преди три дни, бе, сега ли го намирате? Ами няма какво толкова да се каже. Човека решил да вдигне рейтинга на продукта си. Да си призная, не ми пука особено. Човече пак почна да се излагаш, и в тая и в другата тема защитаваш играта сякаш всички критики към нея са лични нападки към тебе и като че носиш няква отговорност за нея и мнението на хората за нея, и дириш как да я оправдаеш. Остави ги да плюят, тяхна си работа. Но пък не е и като да няма защо. Причини бол, резултата е един - оклепаха играта. Толкова. Добре че й е добрата история да я спаси.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 22:57
The Grim Reaper написа: Draksis написа: Toва е от преди три дни, бе, сега ли го намирате? Ами няма какво толкова да се каже. Човека решил да вдигне рейтинга на продукта си. Да си призная, не ми пука особено. Човече пак почна да се излагаш, и в тая и в другата тема защитаваш играта сякаш всички критики към нея са лични нападки към тебе и като че носиш няква отговорност за нея и мнението на хората за нея, и дириш как да я оправдаеш. Остави ги да плюят, тяхна си работа. Но пък не е и като да няма защо. Причини бол, резултата е един - оклепаха играта. Толкова. Добре че й е добрата история да я спаси. Не са ни BioWare виновни, че бяха принудени да изкарат полу-готовата си игра. Вярно, тоя се е изхвърлил яко, но ако някой е виновен за това фиаско, то това са ЕА.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 15 Мар 2011 23:27
Къде видя да защитавам играта на щик? Казах, че не ми пука какви тактики използват BioWare, за да си вдигнат рейтинга на играта, това защита ли е? Да не го написа тоя пост напушен? П.С. Aw My God.
|
|
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 16 Мар 2011 09:33
FAIL Bioware.I am dissapoint.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 16 Мар 2011 11:22
Промотират и оценяват сами играта си. Как може такова нещо, направо са за съд, това е невиждано......... Не, сериозно - ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ПРОСТИ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 16 Мар 2011 12:13
Човек би помислил, че при всички купени превюта и ревюта това би била най-малката капка в океана, ама не...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 16 Мар 2011 22:34
За мен, купено ревю в престижно гейм списание е много по-лошо от едно потребителско ревю Но все пак е злетак, че са го хванали
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 17 Мар 2011 00:15
We just got troll'd by BioWare.......
............. Hooray!
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 17 Мар 2011 00:35
бе не е като да кажеш, че се крил или нещо такова. Застава си с името, като потребител на метарик и казва какво мисли. Дали е обективно или не няма значение-това си е негово мнение и никой не може да му забрани да го изкаже. Наистина ли едно юзър ревю променя каквото и да е? Качва средната оценка ли? Не се загубва сред 1000 други?
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 17 Мар 2011 01:31
†Soul Hunter† написа: Къде видя да защитавам играта на щик? Казах, че не ми пука какви тактики използват BioWare, за да си вдигнат рейтинга на играта, това защита ли е?
Да не го написа тоя пост напушен?
Не, написах го тоя пост приятелски, недей ми нърдрейджва. Потребителско ревю от developer на играта. Само аз ли виждам абсурда? Играта е толкова фейл, че започнах да цъкам AssCreed:Brohood преди да я врътна, а 2 дена се надъхвах да я превъртя, а не съм и играл от 2 дена, щото ми умря желанието от толкова парашутисти. Като се сетя първата как я циклих целодневно до края...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 17 Мар 2011 01:51
Това, което се чудя, е не можаха ли да използват новите анимации и за враговете и да елиминират безкрайните десантчици в битките?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Good job, Bioware! :D Публикувано на: 17 Мар 2011 09:06
The Grim Reaper написа: Играта е толкова фейл, че започнах да цъкам AssCreed:Brohood преди да я врътна, а 2 дена се надъхвах да я превъртя, а не съм и играл от 2 дена, щото ми умря желанието от толкова парашутисти. Като се сетя първата как я циклих целодневно до края... О, аз дори и да не съм толкова разочарован от играта, все пак почнах да цъкам AC:B преди да съм я превъртял.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|