Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: MGS GT5
Заглавие: Очаквания и разочарования 2011
Публикувано на: 24 Фев 2011 13:55

Нека тук подкарваме всяка една игра която излиза тази година и да я разнищим дали е оправдала очакванията ни или ни е накарала да изредим с добро родата от женска страна на производителите до 9-то коляно.

Започвам аз.

Последното което изиграх бе Dead Space 2.

Не мога да кажа, че съм разочарован или пък супер възхитен. Играта представи голяма част от нещата, които очаквах от нея но някак си не на това ниво което бе 1вата.
Не мога да кажа и, че бе разочарование но някакси след карая ми остави малко горчилка в устата а не екстаз както бе в краят на 1.
Може би вече се бях подготвил много добре какво да очаквам от върховният хайп който ни заля с времето преди да излезе. Кампанията бе достатъчно дълга та да не храня за дадените 129 лв. След 1 се научих как тази игра се играе като пост-атмосфера ако мога така да го нарека. Играех я предимно след залез слънце по-малките часове с хубав съраунд и на възможно най-голяма трудност но уви след няколко момента бързичко притръпнах и играта придоби същата канонност както РЕ5 ( доста голямо разочарование ако го гледаме от хорор елемнт ). Всичко стана някакси предсказуемо и очаквано.
При опит с мултито бях леко разочарован поради фактът, че не очаквах нищо от него, ако имах някакви мераци и амбиции за него щях страшно да съм разочарован поради мнлко мудното действие и събирането на играчи.
Като цяло играта не покри очакванията ми. Да знам ! Мойте очаквания са си за мен но след като представиха толкова хубава и силна игра каквато бе 1вата трябваше да се постараят малко повече.

П.С. На Ишимура се чувствах някакси по безпомощен и изплашен.......

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Очаквания и разочарования 2011
Публикувано на: 03 Мар 2011 19:55

NeoRage-X написа:
Кампанията бе достатъчно дълга та да не храня за дадените 129 лв.

http://www.zavvi.com/elysium.search?sea ... ad+space+2
Конзоли - 24 паунда = ~55 лв
PC -15 паунда - ~35 лв

NeoRage-X написа:
П.С. На Ишимура се чувствах някакси по безпомощен и изплашен.......

Тук съм съгласен с теб, но като влязох в нея доста неща видях които бяха в първата, например едно място със шкафчета и сейф по средата дето се свързваш с някакъв си спомням и беше цялата стая тъмна, а сега е светла. И изпитах едно странно чувство като влязох в нея

Профил

Аватар
В момента играе: MGS GT5
Заглавие: Re: Очаквания и разочарования 2011
Публикувано на: 07 Мар 2011 15:05

В денят на премиерата цената и в заави и където искаш още не бе такава. Пък и аз си я купих от България на 129 лв цена.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com