Автор |
Съобщение |
DeeperTester961
|
 |
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
|
|
Заглавие: Mafia II Публикувано на: 06 Мар 2011 20:57
Здр,форуме :  Искам да ви попитам как и къде да си сложа savegame,ако е възможно!!Знам,че има free ride mode аз го имам,но искам да са ми минати мисиите и аз да ги минавам пак ! (сори за тъпото обяснение,дано сте ме разбрали) 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 13:01
Имаш гейски аватар. Иначе незнам.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Pesho ™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 13:40
C:\Users\"your_user"\AppData\Local\2K Games\Mafia II - Vista/7 C:\Documents and Settings\"your_user"\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II - XP 
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 14:11
vasito написа: Имаш гейски аватар. Иначе незнам. Кво му е гейското - че ти нямаш аватар ли? Освен това "не знам" са 2 думи! Толкова ли си тъп, че да направиш такава проста грешка, а иначе знаеш да обиждаш... 
|
|
|
|
 |
DeeperTester961
|
 |
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 19:45
vasito написа: Имаш гейски аватар. Иначе незнам. Човек,ти май си набор 2001 година :X Като не знаеш откъде се слага аватар си затвори човката ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif) И темата не е затва (не е за прости хора,като теб) 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 20:58
DeeperTester961 написа: vasito написа: Имаш гейски аватар. Иначе незнам. Човек,ти май си набор 2001 година :X Като не знаеш откъде се слага аватар си затвори човката ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif) И темата не е затва (не е за прости хора,като теб)  Знам откъде се слага. Просто не съм си сложил. Дреме ми, че съм написал незнам. С лесен гуугъл сърч можеше да си отговориш на въпроса. Гейското на аватара му е че е на Black cocks. Неоптимизираната игра в която има само хакери 13 годишни дечица кампери бъгове небалансирани оръжия грозна графика която върви на модифициран Quake 3 engine и звуци като от играчки.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 21:53
Ем значи си достатъчно бавен да свързваш какви са хората с някоя игра!
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 22:17
Как ги свързвам? Да съм казал ти си гей щото имаш гейски аватар на гейска игра? Не. Казах просто че аватара му е гейски.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 22:34
vasito написа: Как ги свързвам? Да съм казал ти си гей щото имаш гейски аватар на гейска игра? Не. Казах просто че аватара му е гейски. Офф кк не ми се занимава с глупости
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 07 Мар 2011 22:42
Хахахахах като не си се занимава за кво тръгваш да му обесняваш че не е гейски  смотан.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mafia II Публикувано на: 09 Мар 2011 14:46
vasito написа: Неоптимизираната игра в която има само хакери 13 годишни дечица кампери бъгове небалансирани оръжия грозна графика която върви на модифициран Quake 3 engine и звуци като от играчки. Ххахаха, само при мен ли нямаше никакви бъгове, фрейм дропове и т.н. ? При излизането на играта бях на мнение че е супер добре оптимизирана (както всякa COD), и като почнах да чета по форумите как хората се оплакват направо не можах да повярвам.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|