Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Minecraft
Заглавие: Mythos and path of exile
Публикувано на: 06 Мар 2011 18:51

Здравейте!
Изкажете коментарите си за тези две игри които в момента са в затворена бета и въпреки това изглеждат доста обещаващи (поне според мен) . :devious:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Mythos and path of exile
Публикувано на: 06 Мар 2011 21:15

Аз съм в бетата на Mythos. Няколко неща не ми харесват:
1. Един чарм за идентифициране струва 30 купър, а 90% от предметите, които индентифицираш струват между 1 и 6 купър, което означава, че често си на загуба след продажба, ако си луутнал повече unidentified :lol: Като напреднеш се оправят нещата, но е много досадно в началото.
2. Някои skill trees са много по-силни от други. Примерно моят Pyromancer на fireball изразходва 10-20 поушъна при един бос и ми трябваха 5-6 минути да го кайтвам, а с gadgeteer tinker на tesla widgets пада за 10на секунди без да ползвам поушън.
3. Всички stat points се блъскат в един stat. Ако играш на магии - wisdom; за лъкове и пушки се дига dexterity, мелетата дигат strength(при тях може да вдига и малко vitality за хелт, но не съм играл все още меле и не съм сигурен). Хибридните варианти са далеч по-слаби или поне с такива наблюдения съм останал.

Другите неща са на ниво. Харесва ми, че и трите героя има големи възможности за развитие. Pyromancer-а може да се развие на меле, aoe магии или single target магии. И трите героя имат summons.
Става за разцъкване докато излезне dia]|[blo.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2011 21:17

Path of Exile още не е в затворена бета, или поне така си мисля. Но нямам търпение да я разцъкам, записал съм се, дано ме изберат. :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 06 Мар 2011 23:13

Tiny написа:
Аз съм в бетата на Mythos. Няколко неща не ми харесват:
1. Един чарм за идентифициране струва 30 купър, а 90% от предметите, които индентифицираш струват между 1 и 6 купър, което означава, че често си на загуба след продажба, ако си луутнал повече unidentified :lol: Като напреднеш се оправят нещата, но е много досадно в началото.
2. Някои skill trees са много по-силни от други. Примерно моят Pyromancer на fireball изразходва 10-20 поушъна при един бос и ми трябваха 5-6 минути да го кайтвам, а с gadgeteer tinker на tesla widgets пада за 10на секунди без да ползвам поушън.
3. Всички stat points се блъскат в един stat. Ако играш на магии - wisdom; за лъкове и пушки се дига dexterity, мелетата дигат strength(при тях може да вдига и малко vitality за хелт, но не съм играл все още меле и не съм сигурен). Хибридните варианти са далеч по-слаби или поне с такива наблюдения съм останал.

Другите неща са на ниво. Харесва ми, че и трите героя има големи възможности за развитие. Pyromancer-а може да се развие на меле, aoe магии или single target магии. И трите героя имат summons.
Става за разцъкване докато излезне dia]|[blo.

1. и 3. най-вероятно ще се оправят с времето,тоест след Launch-а.Но ако това 2-рото което го казваш е вярно ще си имат много проблеми. :?

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft
Публикувано на: 07 Мар 2011 14:44

И аз се включих в бетата на Mythos и да ви кажа е доста добра,ще ме държи до като излезне крака за Dragon age 2.
Tiny ако искаш някой път да се видим ingame да разцъкаме?

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 07 Мар 2011 15:01

цяла нощ цъках сега с 1 познат и много ми хареса ^_^

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 07 Мар 2011 20:40

С излизането на dragon age 2 едва ли ще играя скоро време.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com