The official PCM футболен топик
Re: The official PCM футболен топик
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Коментар за футбол?!slim_k написа:Девствен, типичен форумен стожер си и си 5то поколение такъв тука, далеч по интересни от тебе е имало. Не се пъни на всяко нещо да отговаряш и да нервираш всички тук, които просто искат да пуснат някой коментар за футбол. Засрами се малко.
Твоите постове не са коментари за футбол, а заблудените приказки на едно синьо фенче.
А постовете на котката, в която и да било тема, са псуване и самоизкарване на форумен бияч.Ми жалки сте
И не нервирам всички, само вас двамата.
Кво ли се занимавам, гнийте си по кофите
WeAreGettingClose
-
Dexter
- Футболен разбирач
Не приписвай собствените си недостатъци върху другите. Лошо е, синко.slim_k написа:![]()
Девствен я връщай страница по страница назад и брой хората които правилно те окачествяват като тъпак. Като гледам кво си мислиш, май ще останеш разочарован. хахахахахаха
WeAreGettingClose
''Синко''..... Ама какво ли се чудя, то всичките циганчета в Сливен на по 16 вече сте бащи на две деца.
-
Dexter
- Футболен разбирач
По-добре циганин, отколкото долен турчин като тебе.
WeAreGettingClose
кой ти разреши да се обаждаш бе педал тъп? Да ти еба майката нещастна вън от форума казах!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Объркал си ме с някой от Кърджали гейче, аз съм на морето, където лятото ти идваш с роднините си да ми носите царевица на плажа. Ма поне ти прави чест, че не отричаш.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Че аз да съм казал, че си от Кърджали?!DJ Cat написа:Объркал си ме с някой от Кърджали гейче, аз съм на морето, където лятото ти идваш с роднините си да ми носите царевица на плажа. Ма поне ти прави чест, че не отричаш.
Не, ти си от Диарбекир, селтак прост
Изходе, излез.
WeAreGettingClose
Девствен, ти си разхищение на генетичен материал. Дано в името на това да ти е гадно днеска Юнайтед и Левски да бият. 
Дано Юнайтед паднат днес, просто неможе с толкова късмет да станат шампиони...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Къв късмет ве гей...
-
Dexter
- Футболен разбирач
ЯЖТЕ ГО ГОЛЯМ, РАЗБИРАЧИИИ!!!
Котко, шибан псевдо-фен на ЦСКА - никога не се вика за врага!
Глупак, не аз - ТИ си срам за отбора!
Котко, шибан псевдо-фен на ЦСКА - никога не се вика за врага!
Глупак, не аз - ТИ си срам за отбора!
WeAreGettingClose

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Till.Lindemann
SORRY SORRY MAN UNITED
аве заслужено биха ливърпулците, няма кво да кажа, ама ми се искаше бербатов да вкара все пак
аве заслужено биха ливърпулците, няма кво да кажа, ама ми се искаше бербатов да вкара все пак
Мълчим щото гледахме мача в компания, жалко педерме такова. Мълча и като бием, ако си забелязал, влизам само да се хиля и да гледам колко жалки хора има.
Пък Каут е ебахти грозния, гнусе каун. И трите гола от под 1 метър разстояние ги вкара мазното гейче. Другия мършав циганин от Уругвай ще лапа чурките в най-скоро време и той. Радвайте се на педалите от Ливърпул, това ще им е.
Пък Каут е ебахти грозния, гнусе каун. И трите гола от под 1 метър разстояние ги вкара мазното гейче. Другия мършав циганин от Уругвай ще лапа чурките в най-скоро време и той. Радвайте се на педалите от Ливърпул, това ще им е.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Хаха, кой е жалък бе, педал малоумен.DJ Cat написа:Мълчим щото гледахме мача в компания, жалко педерме такова. Мълча и като бием, ако си забелязал, влизам само да се хиля и да гледам колко жалки хора има.
Насраха ви го на жалкото отборче, а Кайт ако ще от 5см. да е вкарал няма никакво значение, щото все е гол.
А накрая на сезона ще сте с лондонски кур в устата, искам сега и Марсилия да ви изнасилят анално на Олд Трафърд и направо ще пукна от кеф.
Бахти жалкото отборче, дето го подкрепяш, мен щеше да ме е срам...
Дади, знам те, че гледаш темата, начукай си го и ти
WeAreGettingClose
Да ама ние пак сме първи, а ти ядеш пишки. Просто се заканвам да спирам да ти пиша, защото си прекалено тъпо момченце, но някакси продължавам да ти правя кефа. То е ясно че се чувстваш голям и значителен, като си се захванал с мен, но го давай по леко, че ще си насереш циганските мръсни пликчета. Сливенски мангал заривай се в казана и не занимавай с присъствието си никой, защото от 600 страници, няма един човек толко тъп като теб. Камо ли такъв, който е на едно мнение с лайно като теб.