КРАЙ НА СЕСИЯТА!! 5:0

Нещата от живота
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Re: КРАЙ НА СЕСИЯТА!! 5:0

Мнение от Маце Борко »

Наковах изпита по ИБДП с някаква измислена четворка, дето и аз не знам как успях да изкарам и сесията свърши файнъли :!:

Яд ме е, че колегите още днес решиха да празнуват, а аз ей са се прибирам от шест часа по улиците в преброяване на некви олигофрени и съм скапан, та ше скипна. Ма тая седмица се ще си намеря повод да полоча алкохолец, требе си!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
shizo123

Мнение от shizo123 »

УП - 6 ; 5-0 final score
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Аре, счупих и главата на сесията.

Пъблик рилейшънс на международни организации д-р Дойчин Чолаков Изборни да 6.00 3

Теория на масовата комуникация проф. д-р Тодор Димитров Петев Задължителни да 6.00

Методи за изследване на масовата комуникация доц. д-р Венцеслав Александров Бондиков Задължителни да 3.00

Английски език - 3 сем. Лиляна Петрова Лакова-Панова Задължителни да 6.00

Народопсихология гл.ас. д-р Дияна Петкова Петкова Задължителни да 5.00

Медии и връзки с обществеността (печат) проф. Минка Генчева Златева Задължителни да 3.00

Медии и връзки с обществеността (фото) Антоан Василев Божинов Задължителни да 5.00

FUCKING MAGNETS!!!!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Намери си тухлата на Марко Семов и все едно си изкарал курса по Народопсихология във ФЖМК.
Публикувай отговор