Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Проблем със Steam и Avast
Публикувано на: 26 Фев 2011 10:07

От няколко дена анти-вирусната ми засича стийм като вирус. Четох из нета и намерих във форумите на Steam, че това е грешка, понеже стийма бил самообновяващ се. От това което намерих направих следното- преинсталирах стийм, изпратих доклад от аваста за фалшива тревога, даже и самият файл се ъплоудна или каквото беше там и сега нищо. Ако тръгна да пускам стийм пак ми го засича като вирус и трябва да изключа AV за да играя Т_Т.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Проблем със Steam и Avast
Публикувано на: 26 Фев 2011 20:34

Направил си всичко, което си могъл... Разбирам защо хората ползват Аваст, яде супер малко ресурси. Аз лично винаги я слагам на дърти машини с 256 РАМ, но ако ти си с сравнително нов компютър, ще ти препоръчам да я махнеш и да се ориентираш към (примерно) Авира, или нещо друго, което ти е кеф, стига да не е много тежка "Ентърпрайз". Защо? Защото НАЙ–МНОГО проблеми, подобни на твоя, съм виждал единствено с Касперски и Аваст. Това не означава, че са лоши като софтуер, просто явно са "по-параноични" от нормалното. Ако това не помогне пиши пак :)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 05 Мар 2011 00:47

Nod32 аз от 1 година съм с него и не ми се е налагало да преинсталирам уиндоуса, като се има в предвид, че тегля почти всяка нова игра, откъдето ми падне, а не я чакам примерно в замунда, така че мисля да минеш на това: http://www.zamunda.net/details.php?id=226585&hit=1 и после в гуглето пишеш: nod32 username password и не отваряш сайтовете, а просто под всеки резултат нали има инфо и там ги има username и password, защото ако ги отвориш nod32 има връзка с официалния им сайт и блокирва пиратските сайтове :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 22:55

Човека се оправи вече, сложи 6 версия и всичко мина по вода. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: