Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 11:12
Добре ли е оптимизирана играта ? Или е отново като 1 цата  На гтс250 с гпу Амд 4200 + и 2 гб рам ще върви ли стабилно ? За да знам дали да си я купувам 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 11:16
Изтегли демото и ако не ти хареса как се справя компютърът ти с играта, не я купувай.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 11:22
Draksis написа: Изтегли демото и ако не ти хареса как се справя компютърът ти с играта, не я купувай. Проблема е там , че в момента не съм на настолният си компютър , който е в друг град  А сега съм на лаптопа и няма смисъл да го тегля понеже си е Нетбук  А ме гризе от вътре. Затова питам за оптимизацията . Евентуално след като се върна от лекции (2-3 седмици) в родният ми град , тогава ще я пробвам  Но засега ме интересуват изискванията и оптимизацията на играта 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 12:09
Прекалили с кървищата? Извинявай, но това е прекалено слабо казано. Аз на моменти видях повече червена течност отколкото в комбинат за ягодово сладко.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 12:22
kFp_Kamko, за RAMта не знам, но картата ти ще е достатъчна.
Мен малко ме разочарова колко е ограничаващо демото, но от друга страна - хей, демо е. Хареса ми, че можеш да си направиш маг, който държи много на бой(melee анимацията на mage-а ми харесва най-много), но archer-a си остава най-голямата imba поне доколкото видях в демото. Също така е хубаво, че rogue и warrior класовете носят различно чувство като геймплей.
Skill системата ми се вижда добра и поне малко по-гъвкава от тази в първата част. Интересни биха ми били заключените skill дървета като мисля, че може и да има някоя изненада.
От към графиката - слава богу, че са променили стила - в началото не си личи много, но околностите определено изглеждат много по-добре, отколкото в първата част, въпреки че енджина си е болно същият. Само мога да аплодирам Bioware, че са осъзнали ограниченията на технологията си и не са се опитали да направят нещо, което се стреми да седи реалистично, но в действително изгелжда грозно, а са подходили на здравата логика и са предложили една по-стилизирана визия.
За музиката мисля, че отново няма да чуя нещо, което ще помня повече от 12 секунди след като е преминало, но явно много хора харесват точно тази забравима музика от първата част, така че кой съм аз да споря. Диалогът е толкова over-the-top на места, че всякакво чувство за реализъм се изпарява. На други пък, когато трябва да е over-the-top е плосък, ама какво да ги правиш. Поне саркастичните реплики са забавни... от време на време.
Историята изглежда интересна - framed narrative-а работи добре. Щеше да е много хубаво ако го нямаше time jump-а, но нали не трябва да ни предоставят нищо освен бойната система за сега, така че мога да го простя.
Трудността като за нормал е добре - можеш да умреш само на босовете или ако си много загубен и не знаеш съвсем какво правиш. Предполагам, че бих играл играта поне на една трудност повече и отначало трудностите са били casual, easy, normal, hard, но след това са ги променили на casual, normal, hard, nightmare, за да не обиждат играчите си.
Като цяло - доволен съм от демото, въпреки че можеше да демонстрира много повече.
P.S. Аз искам да знам каква технология за пране ползват хората в DA.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 12:30
Значи ще започна с хубавите неща(не са много). Бойната система е много по бърза което е хубаво. Много се кефя като някой споменава стария ми герой(тука главно Флемет)по този начин играта става доста по задълбочена. ИМА ЦИЦИИИИИ!!!!111 Та тва бяха хубавите неща, сега лошите. Мразя несъответствията в историята, просто толкова ми е отвратително да играя докато ги виждам че не е истина. От кога даркспална станаха gimpове а оугърите... те дори нз какво са. Изглежда е станало много модерно да раснат рога навсякаде особено при кунаритата и Флемет. А ква е тая шибана история с тея ръбати брони  . Гласа на Хоук.... като на някакъв 45 годишен мазач на тухли с 3 деца, много зле. Това пак се влкючва при несъответствията но как от зелени горички с цветчета навсякаде Лордерин стана горяща, миризлива, грозна пустош? И накрая скапаните удари с 2 метра меч правят по малко ДМГ от чикика. Еми както си и знаех доста е зле, само се чудя дали по зле от колкото си мислех или малко по добре.  п.п. не съм писал за историята защото това е демо и от него не можеш да разбереш какво става освен че Хоук отиват в Кирклоул при роднини
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 12:39
Извинявай, ама ти Hawke някой с глас кастрато ли искаш да го озвучава?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 12:40
не ама нещо по младо ддз така много дърт ми звучи 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 13:02
е, нали трябва да се изровят най-големите дреболии и някой да мрънкя за тях, как ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 13:15
Stylized Corpse написа: е, нали трябва да се изровят най-големите дреболии и някой да мрънкя за тях, как ... Липсва ми емотиконката, която клати глава в съгласие. Варик и Бианка обаче са такова забавление, че само заради тях си заслужава да вземеш играта, баси. Стрелците наистина са направени приятни за игра. Сен - Überweiss. It's new, it's German, it's extra tough!  Става и за пране на 30 градуса.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 15:03
Играта вместо DA2, трябваше да я сложат със заглавие DAOE. Заради всичките тези АОЕ-та  От общите ми впечатления за класовете в демото, бих казал: Warrior - скукааааааааа... в първите нива. Уменията, които се ползваха в "преувеличената" история правеха нещата забавни. Чак ти се иска да се хвърлиш в най-огромната масовка и да включиш АОЕ-то. Но в началото е твърде безполезен клас. Наистина двуръчния меч нанася щети все едно боцка като карфица. Rogue - е те тва е кефа  Добри щети в началото на играта, както и най-ефективния Crowd control, доколкото забелязах. Усещам аз идващия нърф за Miasmic Flask. И двете остриета, и лъкът са много ефективни. Мисля, че Rogue с две ножки е най-зрелищният боец в играта и бързо ще стане любимец на публиката. Mage - изглежда много добре, забавен клас. Струва си да го оставиш само на нормални атаки и да се кефиш на анимациите. Огнените магии са си направо душевен оргазъм. Струва ми се, че лекуващите умения са претърпели голям нърф в сравнение с първата игра.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 15:32
Добре де демото ми хареса много. От малкото което видях, не мога да посоча нито един минус на първо четене. Битките са забавни, макар и супер нереалистични и грозновати, анимациите са някак чаровни и разчупени. Диалозите са си добре, според мен малко повече текст като им сложат в устата ще е ок. По-кинематографично е всичко, но като цяло играта се различава страшно много от първата, което за мен е и + и -. Първата ще ми е винаги в сърцето, както и първия Мас Ефект, но втората определено не разочарова на етап демо.
Играх всичко на хай и дх11 и играта изглежда доста добре. Лицевите анимации ми харесват много. Абе доволен съм, със супер занижените очаквания влязох и това супер подпомогна цялата работа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 15:37
DJ Cat написа: Добре де демото ми хареса много. От малкото което видях, не мога да посоча нито един минус на първо четене. Битките са забавни, макар и супер нереалистични и грозновати, анимациите са някак чаровни и разчупени. Диалозите са си добре, според мен малко повече текст като им сложат в устата ще е ок. По-кинематографично е всичко, но като цяло играта се различава страшно много от първата, което за мен е и + и -. Първата ще ми е винаги в сърцето, както и първия Мас Ефект, но втората определено не разочарова на етап демо.
Играх всичко на хай и дх11 и играта изглежда доста добре. Лицевите анимации ми харесват много. Абе доволен съм, със супер занижените очаквания влязох и това супер подпомогна цялата работа. Играх на същите настройки и останах доста доволен от лицевите анимации.Но вървенето на Hurlock си остава ужасно смешно.Като ги видиш как се туткат към теб и почнеш да се хилиш....то май т'ва им е най-силното оръжие  А за Warrior:Holy shit!Като почна да ги налага с едни умения...  Аз тъкмо си припомнях контролите,а героят ми правеше тези супер движения.  Особенно Whirlwind скила....хвърчеше мармалад наляво-надясно 
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 15:53
Твърдо бях решен да си чакам докато ми я донесат играта и да не се занимавам с демото, ама май няма да стане. Надъхах се 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 16:27
Аз па ще изчакам цялата, не ми се занимава с демота. Dj Cat, кво стана бе 
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 16:37
Capo написа: Наистина двуръчния меч нанася щети все едно боцка като карфица.
Всъщност доста добре си сече по петима наведнъж.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 16:56
На мен ми се чини, че са вкарали доста повече loоt в играта. Ако всъщност посочите с курсора си някои от оръжията или броните, които ви се падат, ще видите, че със зелен текст са вкарани някои допълнителни леки характеристики, които да обогатят данните на персонажа ви. +36 Stamina, +12 Dexterity... Не е много, но е начало за разнообразяване на предметите. Tranquil написа: Твърдо бях решен да си чакам докато ми я донесат играта и да не се занимавам с демото, ама май няма да стане. Надъхах се  Нцъ. Няма да стане.  Пък и нали отключваш там-еди-кой-си двуръчен меч, като го минеш, бе, какво чакаш? 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 16:57
Еми нищо кво да стане, демото е добро. Чакам цялата, да видим.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 23 Фев 2011 16:58
Sentry написа: Capo написа: Наистина двуръчния меч нанася щети все едно боцка като карфица.
Всъщност доста добре си сече по петима наведнъж. Става въпрос за auto attack. В сравнение с другите класове е твърде слабо.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|