С кого коментирате...
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Re: С кого коментирате...
Преди темата да се развие в още по-жалка дискусия - т'ва е приятелката на Dante. Са stfu и да постват другите, че не ми се гледат повече страници с него.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
да, башМоридин написа: т'ва е приятелката на Dante.
Гипчо
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
@Dante хахаххаха верно, че те видях във фитнеса. Половин час те гледах и се чудих къде съм те виждал, то било в тоя форум в тази тема. Голям смях наистина.
Ами аз тогава само се лигавех във фитнеса. Отидох само, за да го видя какво представлява и защото сестра ми ме накара да дойда с нея, че се срамува сама
. Хич не ми беше до фитнес тогава, ама залата ме накефи и като се поопарича ще им стана редовен клиент 
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
къде си се наврял бе, гювендия недна
щом паля фас с видно недоволство, начи мисли му къде съм бил... 
-
долу_админа
е що на майка си дириш там - карта за намаление на Джибсон ли
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Тебе като те гледам не си голямата машинаDante написа: А иначе идвай по-често, ще станеш машинка.
a.k.a Frosty
То зависи за какво тренира човек.
Аз винаги съм предпочитал релефа и не съм искал да съм много килограми, заради спорта. От 50 минути тренировка имам поне 15 мин. кардио. Похвално е за Данте, че отива да се раздвижва, пък едва ли има желание да участва в следващия филм за конан, че бицепса му да има значение
.
Аз винаги съм предпочитал релефа и не съм искал да съм много килограми, заради спорта. От 50 минути тренировка имам поне 15 мин. кардио. Похвално е за Данте, че отива да се раздвижва, пък едва ли има желание да участва в следващия филм за конан, че бицепса му да има значение
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
2 часа тренировка е отвратително много, освен, ако 1 час от тях не е в чакане за уред, просто недей така
. Дори блъскачите правят 50-60минутни тренировки, защото след това им спада силата и не тренират оптимално. 50-60 минути са повече от достатъчно за 1-2 мускулни групи(като на тренировка не трябва да правиш повече от 2 групи). Или пък правиш твърде големи почивки, знам ли... ама си губиш времето, ако прекарваш толкова време във фитнеса.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не си прав. Блъскачите правят по 50-60 минути тренировки щото тренират всеки ден и натоварват по една група оптимално, но той не иска да става блъскач, иска да поддържа тяло. Повечето хора нямат/нямаме времето да ходим всеки ден, даже по време на семестъра се радвам ако направя 3 тренировки седмично, та тренировка под час и половина/два не ми пада като правя по 3 групи. Прав си че се губи ефективността, но и затова си има тренировъчни програми. Нямаш никакви грижи в един ден да направиш гръб+бицепс+рамо в същата последователност, щото на гърба трябва да отделиш най-много, бицепса го натоварваш и с гърба, та общо взето цяла тренировка го товариш и е постоянно напомпан, и накрая за завършек рамото, на което не е нужно да отделяш много, освен ако не гониш състезание.Gipo написа:2 часа тренировка е отвратително много, освен, ако 1 час от тях не е в чакане за уред, просто недей така. Дори блъскачите правят 50-60минутни тренировки, защото след това им спада силата и не тренират оптимално. 50-60 минути са повече от достатъчно за 1-2 мускулни групи(като на тренировка не трябва да правиш повече от 2 групи). Или пък правиш твърде големи почивки, знам ли... ама си губиш времето, ако прекарваш толкова време във фитнеса.
Още повече, за това поддържане на тялото за което говорите си има програми които в една тренировка натоварват всички групи. Те са за жени или за загрявка ако от много време не си блъскал, но все пак ги има.
Аз така после и с кардиото си отделям близо 3 часа в залата и се прибирам изтощен и доволен, а не е като да са ми безрезултатни тренировките.
Мите, купувай fat burner за преди тренировка и суроватъчен протеин за след, недей се педерасти, това не е химия. И под половин час кардио не падай, ако щеш го прави на колелото с нещо за четене, че да не ти писва, аз така в продължение на година си правех 65 мин. кардио, 60 въртене и 5 куулдаун. Иначе ти завиждам за евтината зала, в моята месечната карта е 80лв и ми идва множко, но се знам вече с народа там и инструктурчетата, пък и ми харесва усещането за спа център, та не мисля да я сменям. Първата ми зала беше адски мизерна на цени по-високи от твоята, сега като се сетя в каква кочина прекарах първите си няколко месеца фитнес на времето, лошо ми става. Още помня миризмата, а след тренировка ми идеше да си бия ваксини против тетанус заради уредите...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Tи па щото не си пускал снимкиDante написа:
Ти па щото много си ме виждал. Ама е факт, че не съм машинка.
a.k.a Frosty
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Малко съм позабравил теорията, но след около 45 мин стрес, както при тренировка, анаболните (няма нищо общо с химия, за незапознатите; изграждане на мускулна маса) хормони намаляват, а катаболните се увеличават ( съответно означава разграждане на мускулна маса), кортизол по-точно. 15 мин загрявка + 45 миути тренировка е най-добрият вариант, което е достатъчно за една голяма + една малко група, кардиото не се счита (нямам спомен да съм чел как стоят нещата с него).
Не, че няма да растеш с по-дълги тренировки, но примерно ,Грим, на теория, ако тази тренировка от 2 часа е разделена 2 дена по 1 час би трябвало да има повече мускулна маса.
Инфо за кортизол:
http://www.bb-team.org/articles/3896_ko ... z1EgtYLWW9
п.с. Грим, чекни темата за за спорта, искам да те питам за фат бърнерите.
Не, че няма да растеш с по-дълги тренировки, но примерно ,Грим, на теория, ако тази тренировка от 2 часа е разделена 2 дена по 1 час би трябвало да има повече мускулна маса.
Инфо за кортизол:
http://www.bb-team.org/articles/3896_ko ... z1EgtYLWW9
п.с. Грим, чекни темата за за спорта, искам да те питам за фат бърнерите.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Рийпъре, то се вижда колко рабираш от фитнес
Данте, 50-60 минути за треноровка е перфектно, не го слушай тоя дебил. Питай някой по-сериозен и изобщо не се вържи на форумни олигофрени.
Данте, 50-60 минути за треноровка е перфектно, не го слушай тоя дебил. Питай някой по-сериозен и изобщо не се вържи на форумни олигофрени.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
долу_админа
хубав лак имаш :}
Да, напоследък си купувам предимно лилави боксерки и заради това се лакирам така, за да се връзват 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
долу_админа
приятелката ти има хубави, дълги пръсти - да не би да свири на цигулка?