Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Минимизиране
Публикувано на: 19 Фев 2011 17:44

Здравейте. Имам един въпрос. Има ли начин да накарам някоя програма да работи и след като я минимизирам? Когато пусна някоя игра например и алт+табна към браузера например тя спира да работи и продължава чак, когато алт+табна обратно към нея.(Освен мулти плейър игри.) Бих искал да мога да стартирам нещо, да алт+табна докато минат рекламите или докато зареди и тогава да алт+табна обратно. Има ли начин да се направи това?

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Минимизиране
Публикувано на: 19 Фев 2011 23:06

Поразрових се малко и единственото, което успях да измисля/намеря е да пуснеш играта във Window Mode и после да пуснеш примерно браузъра, при повечето сингъл игри действало,но не всички. За програма и/или друг метод не успях да открия нищо.

Профил

Заглавие: Re: Минимизиране
Публикувано на: 19 Фев 2011 23:59

Infy написа:
Поразрових се малко и единственото, което успях да измисля/намеря е да пуснеш играта във Window Mode и после да пуснеш примерно браузъра, при повечето сингъл игри действало,но не всички. За програма и/или друг метод не успях да открия нищо.

Може би трябваше да уточня, но на мен най-много ми трябва, защото в момента ръчкам Нвидиа Дизайн Гараж и бих искал да правя нещо друго докато видеото ми рендерва картината а проблемът е, че не зависимо дали в уиндоуед или фул скрийн то спира да рендерва щом алт и табна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com